Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lyginu ir mūsų, ir visus vaiko rūbelius bei patalynę. Kažkaip net minties tokios nebuvo, kad galima būtų ir nelyginti.
Atsakyti
neturiu tiek laiko, lyginu vaikiuko drabužėlius ir patalynę ir savo drabužius ir tik tuos, kuriuos žadu vilktis
Atsakyti
Anksciau savo patalyne lygindavau. Kai atsirado mazylis, lyginu tik jo, nes, tiesa pasakius, dar ir savai lygint laiko gaila wink.gif Pripratom, nejauciu didelio skirtumo.
O apie tai, kad lyginti patalyne nerekomenduojama, perskaiciau neseniai zurnale.
Ogi islyginta ji maziau praleidzia ora, taigi kuno oda nakti negali kvepuoti unsure.gif O patalynes standinimas netgi nepatartinas!
Tad verta pagalvoti, ar reikia lyginti ir savo kleckiukui g.gif
Atsakyti
as tai mazes lyginu vis dar tongue.gif o savo tai ne ,juk diena trumpa nespeji ir taip suktis us 2.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nors mano dukrytei jau 3 metukai , betaš lyginu jos rūbelius ir patalynę.
Man ir pačiai maloniau gulėti, kai patalynė išlyginta.
Atsakyti
nu ir taip visa diena vien beprasmybem uzsiimu, jei dar patalyne visa diena lyginciau tai amen blink.gif
Atsakyti
Manau, čia pripratimo reikalas. Aš nelyginu nei sau, nei vaikui ir niekada nelyginau. Esu skaičiusi, kad lyginimas sukuria teigiamų jonų sluoksnį, o tai negerai veikia odą. Nors nelyginu visai ne dėl to (tiesą sakant, nelabai suprantu, kaip tie teigiami jonai veikia smile.gif). Nelyginu, nes nematau prasmės. Tada reiktų lyginti kiekvieną rytą - juk per naktį susiglamžo biggrin.gif
Atsakyti
Aš gal tik kojinių ir batraiščių nelyginu. Daugiau viską. Net tą palutę, kurią trumpam pakišdavau vaikui po užpakaliu, ir tą išlygindavau. Nesakau, kad tai puiku - juk prisikuri sau beprasmiško darbo. Tačiau toks jau mano būdas - neišlyginti drabužiai "neranda" namuose vietos...
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu, kad nelygintoj patalynėj sveikiau miegot... Kadangi aš visad viską lyginu, tai net minties tokios nebuvo, kad galima vaikučio patalynės nelygint smile.gif
Atsakyti
Galiu patikslinti, nes vakar radau ta žurnalą, kuriame skaičiau apie patalynės lyginimą wink.gif Cituoju:
Gera žinia nemėgstančioms darbuotis lygintuvu paskelbė rusų mokslininkai: lovos skalbinių lyginti nereikia. Priežastis labai rimta - tai kenkia sveikatai. Mat karštu lygintuvu išlygintas audinys prasčiau sugeria drėgmę. O juk per naktį žmogus išprakaituoja 850-900ml skysčių. Beje, jei lygindamos lovos skalbinius apipurkšite juos standikliu, išvis nusižengsite higienos reikalavimams. Pasirodo, krakmolyta patalynė ne tik nesugeria drėgmės, bet ir nepraleidžia oro.
Va taip wink.gif
Darykit išvadas smile.gif
Atsakyti
oo pagaliau kazkas rimciau biggrin.gif kazkur buvau girdejusi, bet vis dar abejojau smile.gif

aciu visoms uz info thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 10 spalio 2004 - 20:12
Nu velnias šitiek laiko ir darbo iššvaistydavau veltui unsure.gif Kažkaip aš įsivaizdavau kad išlyginimas dar ir kažkokią tipo dezinfekciją duoda doh.gif Viskas sakau vyrui kad nuo šiol miegosim nelygintoj patalynėj thumbup.gif
Atsakyti