Lyginu ir mūsų, ir visus vaiko rūbelius bei patalynę. Kažkaip net minties tokios nebuvo, kad galima būtų ir nelyginti.
neturiu tiek laiko, lyginu vaikiuko drabužėlius ir patalynę ir savo drabužius ir tik tuos, kuriuos žadu vilktis
Anksciau savo patalyne lygindavau. Kai atsirado mazylis, lyginu tik jo, nes, tiesa pasakius, dar ir savai lygint laiko gaila
Pripratom, nejauciu didelio skirtumo.
O apie tai, kad lyginti patalyne nerekomenduojama, perskaiciau neseniai zurnale.
Ogi islyginta ji maziau praleidzia ora, taigi kuno oda nakti negali kvepuoti
O patalynes standinimas netgi nepatartinas!
Tad verta pagalvoti, ar reikia lyginti ir savo kleckiukui

O apie tai, kad lyginti patalyne nerekomenduojama, perskaiciau neseniai zurnale.
Ogi islyginta ji maziau praleidzia ora, taigi kuno oda nakti negali kvepuoti

Tad verta pagalvoti, ar reikia lyginti ir savo kleckiukui

as tai mazes lyginu vis dar
o savo tai ne ,juk diena trumpa nespeji ir taip suktis us

Nors mano dukrytei jau 3 metukai , betaš lyginu jos rūbelius ir patalynę.
Man ir pačiai maloniau gulėti, kai patalynė išlyginta.
Manau, čia pripratimo reikalas. Aš nelyginu nei sau, nei vaikui ir niekada nelyginau. Esu skaičiusi, kad lyginimas sukuria teigiamų jonų sluoksnį, o tai negerai veikia odą. Nors nelyginu visai ne dėl to (tiesą sakant, nelabai suprantu, kaip tie teigiami jonai veikia
). Nelyginu, nes nematau prasmės. Tada reiktų lyginti kiekvieną rytą - juk per naktį susiglamžo

Aš gal tik kojinių ir batraiščių nelyginu. Daugiau viską. Net tą palutę, kurią trumpam pakišdavau vaikui po užpakaliu, ir tą išlygindavau. Nesakau, kad tai puiku - juk prisikuri sau beprasmiško darbo. Tačiau toks jau mano būdas - neišlyginti drabužiai "neranda" namuose vietos...
Pirmą kartą girdžiu, kad nelygintoj patalynėj sveikiau miegot... Kadangi aš visad viską lyginu, tai net minties tokios nebuvo, kad galima vaikučio patalynės nelygint

Galiu patikslinti, nes vakar radau ta žurnalą, kuriame skaičiau apie patalynės lyginimą
Cituoju:
Gera žinia nemėgstančioms darbuotis lygintuvu paskelbė rusų mokslininkai: lovos skalbinių lyginti nereikia. Priežastis labai rimta - tai kenkia sveikatai. Mat karštu lygintuvu išlygintas audinys prasčiau sugeria drėgmę. O juk per naktį žmogus išprakaituoja 850-900ml skysčių. Beje, jei lygindamos lovos skalbinius apipurkšite juos standikliu, išvis nusižengsite higienos reikalavimams. Pasirodo, krakmolyta patalynė ne tik nesugeria drėgmės, bet ir nepraleidžia oro.
Va taip
Darykit išvadas

Gera žinia nemėgstančioms darbuotis lygintuvu paskelbė rusų mokslininkai: lovos skalbinių lyginti nereikia. Priežastis labai rimta - tai kenkia sveikatai. Mat karštu lygintuvu išlygintas audinys prasčiau sugeria drėgmę. O juk per naktį žmogus išprakaituoja 850-900ml skysčių. Beje, jei lygindamos lovos skalbinius apipurkšite juos standikliu, išvis nusižengsite higienos reikalavimams. Pasirodo, krakmolyta patalynė ne tik nesugeria drėgmės, bet ir nepraleidžia oro.
Va taip

Darykit išvadas

oo pagaliau kazkas rimciau
kazkur buvau girdejusi, bet vis dar abejojau
aciu visoms uz info

aciu visoms uz info

Nu velnias šitiek laiko ir darbo iššvaistydavau veltui
Kažkaip aš įsivaizdavau kad išlyginimas dar ir kažkokią tipo dezinfekciją duoda
Viskas sakau vyrui kad nuo šiol miegosim nelygintoj patalynėj