Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mums jau vieneri, bet lyginu viską
Atsakyti
mums 7,5 mėn. iki šiol visada lygindavau tik dukrytės drabužėlius ir patalynės užvalkalus. Savo niekad nelyginu. Dabar nusprendžiau nelygint ir dukrytės, nes seniai esu skaičiusi (vokiečiai ištyrė), kad pas mus perdidelis elektrostatinis krūvis, o lyginant dar didesnis gaunasi. (Po pirmos nakties miego patalynė pati išsilygina ir suminkštėja bigsmile.gif ). O dėl miltelių elergijos nemanau, kad lyginimas padeda. Jei milteliai neišsiskalbia ir lieka drabužėliuose, lyginimas tikrai jų nepanaikins (tai tik mano nuomonė) ax.gif
Atsakyti
As tai lyginu tik maziuko rubeliu ir patalyness, nes labai jau susiglamze po plovimo buna g.gif ir man beto graziau thumbup.gif o savo nieko nelyginu biggrin.gif
Atsakyti
Ir savo lyginu ir vaiko ir drabužius ir patalynę.
Atsakyti
Aš lyginau vaiko drabužėlius ir patalynę pirmas dvi savaites. Dabar lyginu tik "paradinius". Esu skaičiusi, kad išlyginta medžiaga blogiau sugeria prakaitą ir pan., tai ir nesivarginu.
Atsakyti
Aš drabužėlius lyginau pirmus du mėnesius,dabar išliginu tik apatinius ir tai ne visada rolleyes.gif
Atsakyti
Lyginu, bet ne del butinybes, o del to, kad graziau atrodytu. nu kaip dbr atrodys mergaite su nelyginta maike "supermodel" lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš lyginu tik viršutinius. Kas po apačia nesimato blush2.gif
Atsakyti
Lyginu viską kas papuola po ranką smile.gif
o jei rimtai tai vaikišką lyginu visada , o savo blush2.gif kaip jau išeina ( jei laiko lieka )
Atsakyti
blush2.gif bet praktiskai nieko nelyginam. Reik moket isdziaustys skalbinius taip, kad jie atrodytu thumbup.gif isdziuve mirksiukas.gif Na, kelnes tai tenka palyginti, bet ir tai nevisada...
Atsakyti
beveik nieko nelyginu smile.gif tik labai susiglamžiusius rūbus, marškinius ir kelnes. Vaikui lyginau kol nebuvo užgijus bambutė ax.gif
Atsakyti
ne. o kam, jei po dienos, o kartais ir pusdienio, juos tenka keisti? jei lyginčiau, tai labai daug laiko atimtų toks darbas, o laiko ir taip trūksta.....
Atsakyti