ar kas turite Tommee Tippee racijas ? kaip jums jos veikia? mes turim, bet mums jos paveikia 3s ir nebesigirdi silpnu garsu..visada laikom ijungtas i elektros lizda.
Kadangi jau beveik pusę metų naudojam, noriu pasidžiaugti ir kitoms mamytėms rekomenduoti Angel Care mobilią auklę

Veikia puikiai, galima reguliuotis tiek garsumą, tiek jautrumą, yra 8 kanalai, be jokių trukdžių. Nepamainomas dalykas

Veikia puikiai, galima reguliuotis tiek garsumą, tiek jautrumą, yra 8 kanalai, be jokių trukdžių. Nepamainomas dalykas

Norėčiau jūsų mamyčių nuomonės
apie mobilia aukle su vaizdo kamera, kad vaizdo kokybe butu gera,kad veiktu dideliu atstumu nebutu trukdziu , pakankamai laikytu baterijos...
Gal kuri naudojat ir yra patenkintos savo aukle,gal galite rekomenduoti gamintoja.

Gal kuri naudojat ir yra patenkintos savo aukle,gal galite rekomenduoti gamintoja.

Sveikos
O man vat iškilo klausimas vienas... Esu pririnkusi ir prirašiusi daug muzikos vaikelio miegui.. Bet taip pat norime ir mobilios auklės.. Bet...
O kaip mobili auklė reaguos į tyliai grojančią muziką? Ar nebus taip, kad mob. auklė visada veiks, ir nebereaguos į kūdikio garsus?
Gal kažkas jau šį reikalą išbandėte?

O man vat iškilo klausimas vienas... Esu pririnkusi ir prirašiusi daug muzikos vaikelio miegui.. Bet taip pat norime ir mobilios auklės.. Bet...
O kaip mobili auklė reaguos į tyliai grojančią muziką? Ar nebus taip, kad mob. auklė visada veiks, ir nebereaguos į kūdikio garsus?

Gal kažkas jau šį reikalą išbandėte?
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 02 07, 10:22)
Sveikos
O man vat iškilo klausimas vienas...

O man vat iškilo klausimas vienas...
Nebandžiau taip, bet bent mūsų Angel Care auklėje reguliuojasi jautrumas, tad įsivaizduoju, kad galima nusireguliuot, jog ir į muziką nereaguotų. Bet tuomet tik verkiantį vaikutį išgirsit. Mūsiškis dažnai nubunda ir tyliai sau švenka, tada mes ir einam jau pas jį. Nureguliavus juatrumą, kad muzika nesigirdėtų, nesulauktų mūsų ir pradėtų verkti. O kodėl norite pratint mažylį prie muzikos? Jei užmigdymui, tai vaikučiui nepamainomas Jūsų balsas...

QUOTE(Farida2010 @ 2012 01 12, 22:59)
Norėčiau jūsų mamyčių nuomonės
apie mobilia aukle su vaizdo kamera, kad vaizdo kokybe butu gera,kad veiktu dideliu atstumu nebutu trukdziu , pakankamai laikytu baterijos...
Tiketis, kad su vaizdo kamera aukle veiktu dideliais atstumais neverta. Mes tokios tiesiog neradom. Bet namuose ir lauke mums labai patinka ta, kuria naudojam Motorola MBP20, ji atseit dirba iki 200m. Dabar ziema, tai naudojam tik namie ir automobilyje, kai jis greta namo stovi, jei vaikas uzmiega. Tikrai geras kokybes ir kainos santykis. Atsiliepimai interneto svetainese apie ja buvo geri, todel susigundem isigyti ir ka, esam tikrai patenkinti: nera triuksmo, abi dalys nesiojamos ir turi papildomus ikrovejus. Vaizdas geras. Yra muzikytes, bet mes nenaudojam. Nematau reikalo. Tiesa, dar temperatura rodo, kur mazutis guli. Na, man ji labai patinka. Pries tai ismeginos Rimax lyg ir vadinas, tokia boruzeles spalvu, tai visiskai nepasiteisino, nes traska, kaip isprotejus, net vaiko verkiancio nesigirdi 

Rasau atsakyma mamai, kuri parase man AZ, bet jai atsakymo issiusti negaliu del perpildytos dezutes: Motorola aukle labai patinka. Vienintelis minusas-vaiko dalis negali buti atjungta nuo energijos saltinio. Mes po to pas viena zmogu paprasem, kad mums padarytu ir autopakroveja. O pirkta aukle yra Mariampoleje esancioj vaiku prekiu parduotuvej Zaislu feja.
kazkaip mazoka man pasirode atsiliepimu apie mobilias aukles. mes pirmiausia turejome paprasta TOMY Audi Baby Classic
tai galiu pasakyti buvo superine aukle - ne karto musu nepavede bet deja mes jau kazkaip sulauzem...tada nusprendem kad mums reikia aukles su vaizdu (nes mazylis miegodamas lovoj pabudes pirmiausia pradejo izsdykauti ne tik verkti, tad vien garsines permazai. isbandem digital baby monitor ir rimax (kaip boruzele) tai abi mus labai nuvyle: mes vaikuti migdome lauke ir man reikia kad aukle veiktu visuose kambariuose taciau jos abi veikia tik salia esanciame kambaryje. o rimax dar ir stipriai cirskia - tikras nervu tampymas. kai issirinksime tokia kuri vel musu nenuvils parasysiu nes ir toliau ieskome.....
tai galiu pasakyti buvo superine aukle - ne karto musu nepavede bet deja mes jau kazkaip sulauzem...tada nusprendem kad mums reikia aukles su vaizdu (nes mazylis miegodamas lovoj pabudes pirmiausia pradejo izsdykauti ne tik verkti, tad vien garsines permazai. isbandem digital baby monitor ir rimax (kaip boruzele) tai abi mus labai nuvyle: mes vaikuti migdome lauke ir man reikia kad aukle veiktu visuose kambariuose taciau jos abi veikia tik salia esanciame kambaryje. o rimax dar ir stipriai cirskia - tikras nervu tampymas. kai issirinksime tokia kuri vel musu nenuvils parasysiu nes ir toliau ieskome.....
QUOTE(IRIM @ 2012 03 14, 21:44)
Rasau atsakyma mamai, kuri parase man AZ, bet jai atsakymo issiusti negaliu del perpildytos dezutes: Motorola aukle labai patinka. Vienintelis minusas-vaiko dalis negali buti atjungta nuo energijos saltinio. Mes po to pas viena zmogu paprasem, kad mums padarytu ir autopakroveja. O pirkta aukle yra Mariampoleje esancioj vaiku prekiu parduotuvej Zaislu feja.
ačiū už info

Sveikos mamytes!
Gal kas zino kur taiso mobilias aukles? Negalejau atsidziaugti musu pirkiniu, bet netycia vaikui skirta dalis iskrito is rankos ir ijungimo (kartu jis yra ir garso reguliavimo) mygtukas ilindo i vidu, be to kvapas atsirado kai peerdegusios. Bijau kad garantiniame pasakys, kad netaisys. O kainavo apie 300 lt, tai gaila butu ismest.
Gal kas zino kur taiso mobilias aukles? Negalejau atsidziaugti musu pirkiniu, bet netycia vaikui skirta dalis iskrito is rankos ir ijungimo (kartu jis yra ir garso reguliavimo) mygtukas ilindo i vidu, be to kvapas atsirado kai peerdegusios. Bijau kad garantiniame pasakys, kad netaisys. O kainavo apie 300 lt, tai gaila butu ismest.
QUOTE(vaiduleairr @ 2012 04 01, 13:07)
Sveikos mamytes!
Kaune tai Mole yra taisykla