Ačiū už išsamią informaciją o kaip geriausia auskarą dezinfekuoti prieš keitimą? nes tikriausiai namuose autoklavo nieks neturi, kaip ir aš
Na mano geriausiems draugams tai visai nepatiko šis mano poelgis, bet auskarą vėriausi dėl savęs tai ir nelabai kreipiu dėmesį į jų nuomonę .
Per mano trumpą stažą tai atsisukęs buvo dar tik kartą ką tik po įvėrimo, bet kai pati užveržiau tai jau pusantros savaitės nei netikrinau - laikosi
Labai sunkiai gija,man labai negrazu o ypac kai tuos auskarus turi 13- meciai.
Jungiuos ir as prie Jusu, kita primadieni vaziuoju vertis auskaro ir as.... labai labai noriu, ir sau 25-o gimtadienio proga pasidarysiu dovana
QUOTE(laurat @ 2007 10 24, 10:29)
Jungiuos ir as prie Jusu, kita primadieni vaziuoju vertis auskaro ir as.... labai labai noriu, ir sau 25-o gimtadienio proga pasidarysiu dovana
lauksim atsiliepimų
QUOTE(borooze @ 2007 10 24, 13:00)
lauksim atsiliepimų
as labai tingiu visa tema skaityti, bet noriu suzinoti ar tu prasidurei?
QUOTE(ausraiii @ 2007 09 16, 14:44)
Man įdomu ar yra daug pasikeitusių gydomajį auskarą į kitą? ir kokio metalo jis? Ar nebūna kokios nors organizmo neigiamos reakcijos į kitokį metalą?
man kai ivere auskara i liezuvi, jis buvo ilgesnis, nei tas kuri po to nusipirkau...o pirkau nauja, nes rutuliukas nakti atsisuko ir prarijau tai pirkau toki su akute o pries pora savaiciu dar viena auskara nusipirkau, jie gaminami is to pacio metalo, kaip ir tie ,kuriuos iveria, viskas ciki
QUOTE(a.inesa @ 2007 10 23, 20:13)
Labai sunkiai gija,man labai negrazu o ypac kai tuos auskarus turi 13- meciai.
Dėl gijimo netiesa! Buvau prieš 2 sav. auskarą išsiėmusi tik vienai valandai, nes reikėjo, tai jį įsidėti jau nebeišėjo taip paprastai. Pasikankinau kol vėl skylutę "prasidūriau" su auskaru .
O kur perkat trumpesnius gydomojo metalo auskarus? Nes juvelyrinėse jų nebūna, bent aš dar neradau
na maciau keleta auskaru silver city parduotuwese,bet man jie
o seip wisus auskariukus y liezuwy perkuosi mickeviciaus gatwej tokioj papuosalu parduotuweje...bent jau ten didesnis pasirinkimas yra...
o seip wisus auskariukus y liezuwy perkuosi mickeviciaus gatwej tokioj papuosalu parduotuweje...bent jau ten didesnis pasirinkimas yra...
QUOTE(laurat @ 2007 10 24, 14:07)
as labai tingiu visa tema skaityti, bet noriu suzinoti ar tu prasidurei?
ne .. darbas neleidzia...
QUOTE(borooze @ 2007 10 25, 15:59)
kaip gaila.... o as kaip tik, kitasavaite turesiu atostogas, tai bus labai gerai...
QUOTE(borooze @ 2007 10 25, 15:59)
bet gal darbe liežuvio rodyti nereikia? jei nenori, kad žinotų tie kuriems visai nebūtina žinoti, tiesiog nesakyk ir nerodyk, iš kokių 100 žmonių, gal 1 pastebės netyčia O verkis penktadienį, ir pirmadienį jau visus nepatogumus būsi pamiršus. Svarbiausia, kad tik tikrai to norėtum, tai tada vieną kartą imk ir pasiryšk.