Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Ačiū už išsamią informaciją smile.gif o kaip geriausia auskarą dezinfekuoti prieš keitimą? nes tikriausiai namuose autoklavo nieks neturi, kaip ir aš biggrin.gif
Na mano geriausiems draugams tai visai nepatiko šis mano poelgis, bet auskarą vėriausi dėl savęs tai ir nelabai kreipiu dėmesį į jų nuomonę ax.gif .
Per mano trumpą stažą tai atsisukęs buvo dar tik kartą ką tik po įvėrimo, bet kai pati užveržiau tai jau pusantros savaitės nei netikrinau - laikosi biggrin.gif
Atsakyti
Man 13m. nesiojiu naktine dviguba plokstele . ar man galima vertis? gal kas irgi nesioja? Is inksto dekoju uz ats smile.gif
Atsakyti
Labai sunkiai gija,man labai negrazu o ypac kai tuos auskarus turi 13- meciai.
Atsakyti
Jungiuos ir as prie Jusu, kita primadieni vaziuoju vertis auskaro ir as.... labai labai noriu, ir sau 25-o gimtadienio proga pasidarysiu dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2007 10 24, 10:29)
Jungiuos ir as prie Jusu, kita primadieni vaziuoju vertis auskaro ir as.... labai labai noriu, ir sau 25-o gimtadienio proga pasidarysiu dovana smile.gif

lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 10 24, 13:00)
lauksim atsiliepimų  4u.gif

as labai tingiu visa tema skaityti, bet noriu suzinoti ar tu prasidurei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausraiii @ 2007 09 16, 14:44)
Man įdomu ar yra daug pasikeitusių gydomajį auskarą į kitą? ir kokio metalo jis? Ar nebūna kokios nors organizmo neigiamos reakcijos į kitokį metalą? ax.gif

man kai ivere auskara i liezuvi, jis buvo ilgesnis, nei tas kuri po to nusipirkau...o pirkau nauja, nes rutuliukas nakti atsisuko ir prarijau doh.gif tai pirkau toki su akute wub.gif o pries pora savaiciu dar viena auskara nusipirkau, jie gaminami is to pacio metalo, kaip ir tie ,kuriuos iveria, viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 10 23, 20:13)
Labai sunkiai gija,man labai negrazu o ypac kai tuos auskarus turi 13- meciai.

Dėl gijimo netiesa! Buvau prieš 2 sav. auskarą išsiėmusi tik vienai valandai, nes reikėjo, tai jį įsidėti jau nebeišėjo taip paprastai. Pasikankinau kol vėl skylutę "prasidūriau" su auskaru biggrin.gif .

O kur perkat trumpesnius gydomojo metalo auskarus? Nes juvelyrinėse jų nebūna, bent aš dar neradau ax.gif
Atsakyti
na maciau keleta auskaru silver city parduotuwese,bet man jie schmoll.gif
o seip wisus auskariukus y liezuwy perkuosi mickeviciaus gatwej tokioj papuosalu parduotuweje...bent jau ten didesnis pasirinkimas yra...
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2007 10 24, 14:07)
as labai tingiu visa tema skaityti, bet noriu suzinoti ar tu prasidurei?  smile.gif

ne .. blush2.gif darbas neleidzia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 10 25, 15:59)
ne ..  blush2.gif darbas neleidzia...  verysad.gif

kaip gaila.... sad.gif o as kaip tik, kitasavaite turesiu atostogas, tai bus labai gerai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 10 25, 15:59)
ne ..  blush2.gif darbas neleidzia...  verysad.gif

bet gal darbe liežuvio rodyti nereikia? biggrin.gif jei nenori, kad žinotų tie kuriems visai nebūtina žinoti, tiesiog nesakyk ir nerodyk, iš kokių 100 žmonių, gal 1 pastebės netyčia cool.gif O verkis penktadienį, ir pirmadienį jau visus nepatogumus būsi pamiršus. thumbup.gif Svarbiausia, kad tik tikrai to norėtum, tai tada vieną kartą imk ir pasiryšk. thumb_yello.gif thumbup.gif
Atsakyti