Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

hmm šiandien pastebėjau kad aplink auskarą tokia kaip ir duobutė maža, čia normalu? ;o
Atsakyti
nuo auskariuko ysispaudus ta duobute smile.gif bent jau as taip manau...

hmm šiandien pastebėjau kad aplink auskarą tokia kaip ir duobutė maža, čia normalu? ;o
[/quote]
Atsakyti
na ir aš taip galvoju, atsakė kiti žmogai kad viskas čia gerai ((: rolleyes.gif me patenkintas
Atsakyti
QUOTE(imuk @ 2007 07 25, 11:05)

normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš irgi senokai noriu auskaro liežuvyje, bet vis kažkaip nedrįstu blush2.gif Gimtadienis irgi ne už kalnų, tai ką čia gali zinoti smile.gif Kaip supratau, Paradizėj vertis neverta, tai kokias dar vietas Vilniuj rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2007 07 28, 16:56)
Na, aš irgi senokai noriu auskaro liežuvyje, bet vis kažkaip nedrįstu  blush2.gif Gimtadienis irgi ne už kalnų, tai ką čia gali zinoti smile.gif Kaip supratau, Paradizėj vertis neverta, tai kokias dar vietas Vilniuj rekomenduotumėt?

laba, siulu kreiptis pas patikima specelista su medicininiu issilavinimu.
sekmes
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 07 28, 18:59)
laba, siulu kreiptis pas patikima specelista su medicininiu issilavinimu.
sekmes

o kur toki rasti ? blush2.gif as buvau 100 proc isitikinus kad paradize yra liuks nes dariausi tatoo ir buvau 100 proc patenkinat bet pasiskaiciau cia kad del verimo baisu ...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 07 29, 18:47)
o kur toki rasti ?  blush2.gif as buvau 100 proc isitikinus kad paradize yra liuks nes dariausi tatoo ir buvau 100 proc patenkinat bet pasiskaiciau cia kad del verimo baisu ...

Būtent, aš irgi norėčiau konkrečiau sužinoti pas ką galima būtų kokybiškai prasivert g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkė @ 2007 07 29, 19:09)
Būtent, aš irgi norėčiau konkrečiau sužinoti pas ką galima būtų kokybiškai prasivert  g.gif

nejaugi niekas nežino? unsure.gif
Atsakyti
Drakono ženklas gerai, bet ir kainos normalios.. Nors kaip už tokį vėrimą (strilų ir pan.) tai kaina netgi labai patraukli.. Ner ko norėt tokį auskarą už 5 lt įsivert tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 08 28, 22:53)
Drakono ženklas gerai, bet ir kainos normalios.. Nors kaip už tokį vėrimą (strilų ir pan.) tai kaina netgi labai patraukli.. Ner ko norėt tokį auskarą už 5 lt įsivert tongue.gif

auskaro verimo savaikaina ir yra mazdaug 5Lt, visa kita - didelis antkainis smile.gif
Bet del drakono zenklo as pritariu - ir as ir drauges ten veremes i kitas vietas ir viskas super thumbup.gif
del tattoo ten nieko pasakyt negaliu, nes ne ten dariausi, bet auskarus veria lb gerai ir pamoko pataria ka ir kaip daryt ar nedaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imuk @ 2007 07 25, 12:05)

tai tikrai normalu 4u.gif
Atsakyti