nuo auskariuko ysispaudus ta duobute bent jau as taip manau...
hmm šiandien pastebėjau kad aplink auskarą tokia kaip ir duobutė maža, čia normalu? ;o
[/quote]
hmm šiandien pastebėjau kad aplink auskarą tokia kaip ir duobutė maža, čia normalu? ;o
[/quote]
QUOTE(imuk @ 2007 07 25, 11:05)
normalu
Na, aš irgi senokai noriu auskaro liežuvyje, bet vis kažkaip nedrįstu Gimtadienis irgi ne už kalnų, tai ką čia gali zinoti Kaip supratau, Paradizėj vertis neverta, tai kokias dar vietas Vilniuj rekomenduotumėt?
QUOTE(tapkė @ 2007 07 28, 16:56)
Na, aš irgi senokai noriu auskaro liežuvyje, bet vis kažkaip nedrįstu Gimtadienis irgi ne už kalnų, tai ką čia gali zinoti Kaip supratau, Paradizėj vertis neverta, tai kokias dar vietas Vilniuj rekomenduotumėt?
laba, siulu kreiptis pas patikima specelista su medicininiu issilavinimu.
sekmes
QUOTE(jorin28 @ 2007 07 28, 18:59)
o kur toki rasti ? as buvau 100 proc isitikinus kad paradize yra liuks nes dariausi tatoo ir buvau 100 proc patenkinat bet pasiskaiciau cia kad del verimo baisu ...
QUOTE(borooze @ 2007 07 29, 18:47)
o kur toki rasti ? as buvau 100 proc isitikinus kad paradize yra liuks nes dariausi tatoo ir buvau 100 proc patenkinat bet pasiskaiciau cia kad del verimo baisu ...
Būtent, aš irgi norėčiau konkrečiau sužinoti pas ką galima būtų kokybiškai prasivert
QUOTE(tapkė @ 2007 07 29, 19:09)
Būtent, aš irgi norėčiau konkrečiau sužinoti pas ką galima būtų kokybiškai prasivert
nejaugi niekas nežino?
Drakono ženklas gerai, bet ir kainos normalios.. Nors kaip už tokį vėrimą (strilų ir pan.) tai kaina netgi labai patraukli.. Ner ko norėt tokį auskarą už 5 lt įsivert
QUOTE(SeSe @ 2007 08 28, 22:53)
Drakono ženklas gerai, bet ir kainos normalios.. Nors kaip už tokį vėrimą (strilų ir pan.) tai kaina netgi labai patraukli.. Ner ko norėt tokį auskarą už 5 lt įsivert
auskaro verimo savaikaina ir yra mazdaug 5Lt, visa kita - didelis antkainis
Bet del drakono zenklo as pritariu - ir as ir drauges ten veremes i kitas vietas ir viskas super
del tattoo ten nieko pasakyt negaliu, nes ne ten dariausi, bet auskarus veria lb gerai ir pamoko pataria ka ir kaip daryt ar nedaryt
QUOTE(imuk @ 2007 07 25, 12:05)
tai tikrai normalu