Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Aš tai gal pustrečių metų turėjau auskarą liežuvyje, dabar išvažiavus buvau ir pamečiau rutuliuką, neturėjau kaip užsisukt, tai išsiėmiau išvis, beveik keturias dienas dar ėjo įsidėt auskarą, tačiau nusprendžiau, kad gal jau užteks biggrin.gif tik vat, bėda, jau antra savaitė kaip neturiu auskaro o ta skylutė, nors per vidurį ir užgijus, įsidėt jau nebeina, vistiek neužsitraukia, labai negražiai atrodo unsure.gif gal kas žinot ar užsitrauks ji, ar taip ir matysis.. ?
Atsakyti
dings vėliau ta skylutė smile.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka kai auskaras liežuvį schmoll.gif
Atsakyti
as prasiwerus bet kartais issiemu walydamasi dantis ar keisdama auskariukus tai keista truksta kazko.
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 06 12, 14:16)
sveikinimai  drinks_cheers.gif  kokioj cia vitojkaune... kazkaip man niekaip darrankos nekyla smile.gif  doh.gif

jei nekyla vadinasi dar nelabai gal ir norisi ?
o vereja mano dirba nzn kaip nupasakot,adreso nzn tikslaus g.gif pati gyvenu kovo11g priesais zepelinus'a o giliau paejus tarp kiemu ir ta kirpyklele stovi salia yra maisto nedidele parduotuvele, bariukas ir mesine, nu zodziu nedidelis rajono centriukas smile.gif , tik turbut ten jau skaitosi pasiles gatve...

QUOTE(rroonneettaa @ 2007 06 15, 16:00)
Vau kaip pavydžiu tokios vėrėjos  biggrin.gif

Kaip smagu bent forume daugiau tokių sutikti...
Aš kadangi neturiu malonios vietos, kur nueiti, tai netgi nesu pervėrusi trumpesnio auskaro, o jau seniai seniai reikėjo, turiu nusipirkusi, bet bijau pati verti....
Gėda...
O jūs, kur turite, patys persiveriate?

man irgi panasiai buvo smile.gif valgiau namie kaip tycia kazkokia misraine su zirneliais, kramsnoju sau patenkinta, zirneliai ridenasi po burna, ir taip netiketai krimstelejau, blyn kazkas kietas burnoj, jau pradejau koncervu fabrika keiksnot gal kokio zvyro i zirnelius pridejo kaip kartais buna su koncervuotais produktais is parduotuviu lotuliukas.gif paskui issiemiau - ogi cia mano burbuliukas doh.gif

aha persiveriu pati, ta pati kosmetologe-vereja man uzsake is amerikes TIKRO chirurginio metalo auskariuka tai su tuo ivere, veliau kai sugijo isiveriau pati kita pirkta uz 9lt smile.gif nu tai sory uz issireiskima, bet nafik toki slamsta isvis pardavineja blink.gif neuzpuliavo bet keista nemalonu jausma pradejau jaust su juo lyg paciam vidury kazkur giliai liezuvi skaudetu blink.gif ir apskritai nervindavo nes ant jo apatinio burbuliuko rinkdavosi apnasos blink.gif doh.gif tai fuj ta suda ismeciau dabar vaikstau tik su amerikonisku biggrin.gif ir neskauda ir nesirenka apnasos ir dar grazesnis nes su zydra akute wub.gif man linksmiausia pati persiverimo procedura buna lotuliukas.gif ir juokas ima is saves veidrody matant ir nervas lotuliukas.gif

Atsakyti
aš taip pat noriu įsiverti auskarą į liežuvį, gal kas vėrėtės kaune ir žinote kur geriausia/saugiausia/ar pan?
Atsakyti
QUOTE(imuk @ 2007 07 01, 03:34)
aš taip pat noriu įsiverti auskarą į liežuvį, gal kas vėrėtės kaune ir žinote kur geriausia/saugiausia/ar pan?

galiu saviske vereja rekomenduot smile.gif galiu suveikt jos tel nr.
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 07 01, 22:54)
galiu saviske vereja rekomenduot smile.gif  galiu suveikt jos tel nr.

na tai prašom prašom, skelbkite (: me tai galvoja eiti čia šilainiuose į saulėjos spa centrą ;s paskaičiau ten atrodo rimtai... kainos irgi neprastos.
Atsakyti
Viena pazystama weresi saulejoj...tai sake kosmetologe kazkaip atmestinai sawo darbely atliko..ir dar auskariukas jai atsisuko ta pacia diena kai ywere...o kainawo tai nelabai mazai...Na,kaip sako gal gereu darytis tokius dalykus pas zmones kuriems tai yra kasdienybe,o pas kosmetologes nemanau kad kasdien ateina wertis auskariuku y liezuvy...

na tai prašom prašom, skelbkite (: me tai galvoja eiti čia šilainiuose į saulėjos spa centrą ;s paskaičiau ten atrodo rimtai... kainos irgi neprastos.
[/quote]
Atsakyti
pagal kainas orientuotis nemanau kad verta g.gif , praeidama nusirasysiu jos nr ir atsiusiu i az.
Atsakyti
4u.gif Auskaruotosios... As jau 2 metus turiu, pripratau, kaip prie savo... Klaipedoj veriausi "Vetruneje", labai thumbup.gif
Atsakyti
na įsivėriau Kaune Saulėjos SPA centre. Už viską sumokėjau 100Lt. Jau antra diena, abi dienas kalbėjau normaliai, nešveplavau, pirmą dieną buvo nedaug patinęs liežuvis (: pirmą dieną valgiau tik jogurtus, antrą dieną sultinį su makaronais ir duona, nektariną dar (: šiek tiek skauda, bet per šoną valgant ir pakenčiant galima. Valgau daug ledų...taip gera būna ;d
Atsakyti