Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(blackie @ 2007 04 04, 11:12)
na man tai visai netrukdo  ax.gif  pripratau per pora dienu ir dabar kai issiemu valant tada be jo buna nepatogu, kazkaip ne taip burnoj, vat ... ax.gif

4u.gif pavydziu blush2.gif
Atsakyti
na jei labai seniai to nori galima visas baimes nugalet ir igyvendint thumbup.gif nebus ko pavydet 4u.gif visada ir visur galima infekciju pasigaut jei netinkamai bus priziurima, bet problemu neturejau per pastaruosiu menesius nuo kaledu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 04 04, 11:12)
na man tai visai netrukdo  ax.gif  pripratau per pora dienu ir dabar kai issiemu valant tada be jo buna nepatogu, kazkaip ne taip burnoj, vat ... ax.gif

sako,kad isiverus auskariuka i liezuvi - zmogus pradeda shvepluot, o man atvirkshciai, man atrodo,kad svepluoju,kai auskariuka ishsiimu blink.gif
Atsakyti
man irgi taip atrodo lotuliukas.gif
eisiu kita savaite pas dantiste tai nzn kaip seksis man ten pakalbet su ja auskara issiverus biggrin.gif (issiversiu nes kai kam tai net labai nu net labai atgrasu)
Atsakyti
Sveiki visi, kaip smagu rasti tokią temą, nes žmonių su auskarais liežuvyje ne per daugiausiai sutinku, kad būtų galima padiskutuoti smile.gif
Aš auskarą turiu jau 1,5 metų. Jis pakankamai giliai, todėl jo beveik nesimato, labai netyčia tik. Pradžioj man tai labai nepatiko, bet po apžiūros pas stomatologę net apsidžiaugiau, nes ji pasakė, kad kadangi giliai tai negadina dantukų thumbup.gif
O vat tų malonumų minėtųjų tai nepatyriau....nejaučiu jokio skirtumo, ar su auskaru ar be smile.gif
Šveplavau ilgai, gal kokias 5 dienas. Nevalgiau 3 biggrin.gif buvo netgi labai į naudą
Vėriausi Paradizėj. Daugiau ten niekda neičiau. Bet tuo metu nesugalvojau nieko kito, nes juk jie nėra žinomi šiaip žmogui.....
Infekcijų nebuvo, bet jau aptarnavimo klaikumas doh.gif Mane išgrūdo pradžioj, nes aš rusiškai nesuprantu, o ta, kur vėrė lietuviškai, tai nesusikalbėjom...Apšaukė dar, šlykštu buvo. Bet labai labai norėjau... 4u.gif

Sėkmės visiems besidžiaugiantiems šiuo daikčiuku biggrin.gif

p.s. man smagiausia, kai susitinki žmogų ir kažkaip paaiškėja, kad jis turi, tada iškišu savąjį parodyti, būna labai gera. O šiaip aš jo nemakaluoju, nežaidžiu, pamirštu, kad turiu dažniausiai smile.gif
Atsakyti
sveikute dar viena su auskaruotu liezuviu biggrin.gif siaip jo tikrai tenka mazai sutikt zmoniu kurie turetu auskara liezuvyje ar bent jau dalinai pritartu tokiam papuosalui, net draugai pakraupe buvo kaip as save zaloju biggrin.gif bet dabar jau nekreipiu demesio i jokias reakcijas irnesakyk.gif man grazu, netrukdo, nesigailiu ir kitiem tuo nekenkiu bigsmile.gif
as tai kaune veriausi prie namu nedidelej kirpyklelej, siaip pagalvociau kad kamurke praeidama, bet ten daug ka teko daryt ir nagus prisiaugint ir su kirpejom pliurptelt, tai zodziu sava aplinka tapo, o kosmetologe, kuri pervere liezuvi buvo labai svelni atsargi ir rupestinga ax.gif 4u.gif dar keleta kartu ejau jos paliepimu pasirodyt kaip gyja ax.gif na labai labai maloni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 06 12, 02:29)
sveikute dar viena su auskaruotu liezuviu  biggrin.gif siaip jo tikrai tenka mazai sutikt zmoniu kurie turetu auskara liezuvyje ar bent jau dalinai pritartu tokiam papuosalui, net draugai pakraupe buvo kaip as save zaloju biggrin.gif  bet dabar jau nekreipiu demesio i jokias reakcijas irnesakyk.gif  man grazu, netrukdo, nesigailiu ir kitiem tuo nekenkiu bigsmile.gif   
as tai kaune veriausi prie namu nedidelej kirpyklelej, siaip pagalvociau kad kamurke praeidama, bet ten daug ka teko daryt ir nagus prisiaugint ir su kirpejom pliurptelt, tai zodziu sava aplinka tapo, o kosmetologe, kuri pervere liezuvi buvo labai svelni atsargi ir rupestinga ax.gif  4u.gif  dar keleta kartu ejau jos paliepimu pasirodyt kaip gyja ax.gif na labai labai maloni 4u.gif

sveikinimai drinks_cheers.gif kokioj cia vitojkaune... kazkaip man niekaip darrankos nekyla smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 06 12, 02:29)
o kosmetologe, kuri pervere liezuvi buvo labai svelni atsargi ir rupestinga ax.gif  4u.gif  dar keleta kartu ejau jos paliepimu pasirodyt kaip gyja ax.gif na labai labai maloni 4u.gif

Vau kaip pavydžiu tokios vėrėjos biggrin.gif

Kaip smagu bent forume daugiau tokių sutikti...
Aš kadangi neturiu malonios vietos, kur nueiti, tai netgi nesu pervėrusi trumpesnio auskaro, o jau seniai seniai reikėjo, turiu nusipirkusi, bet bijau pati verti....
Gėda...
O jūs, kur turite, patys persiveriate?

Iš linksmesnių nuotykių galiu papasakoti, kaip prarijau burbuliuką vidury vakarienės kavinėje, ir labai bijojau, kad jis visas nepabėgtų, tai visą vakarą po to labai saugojausi nekrutinti liežuvio lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai pati persiweriau kita trumpesny auksariuka,nes tas su kuriuo perwere jau tapo per ilgas smile.gif niu pirma karta nelengwa buwo,bet dabar jau ypratau..tik nerwuoja,kad pas mus Lietuwoje dar labai mazas pasirinkimas tu auskariuku...o internete prisiziurejau kokiu groziu yra biggrin.gif
Esu ir as prarijus burbuliuka nuo auskaro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 22 birželio 2007 - 19:09
Mano giminaitė įsivėrė auskarą į liežuvį ir dar labiau švepluoja, grupiokė irgi pradėjo kažkaip švepluoti, kai įsivėrė. Manau, kad nėra vieningos nuomonės ar tai gerai, ar blogai.
Atsakyti
mano kursioke turi netgi 2 auskarus liezuvy, tai man kazkaip labai atstumianciai atrodo... kam tos skyles burnoj? umn.gif
Atsakyti
turiu auskara liezuvyje tongue.gif ir esu labai patenkinta.. kaip kazkas cia rase jog reikia labai priziuret ir tram pam pam ir tram pam pam.... tai galiu pasakyt jog jeigu neturit auskaro liezuvyje tai ir nieko nesakykit mastau.gif vien žo prieziura- tiek tos ir prieziuros valaisi dantis ir apvalai... o jei tu dantu nevalysi ir liezuvio nenusveisi tai aisku kad nupus kaip toje nuotraukoje pirmam psl... o dabar kas nezino tai pasakysiu kodel tiek mazai prieziuros- nes auskariukas visalaik bus seilese, o seiles valo mirksiukas.gif
Atsakyti