Dėl šveplavimo tai man rodos reikia įprasti prie auskaro Poto savaime dingsta
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 30, 11:29)
Dėl šveplavimo tai man rodos reikia įprasti prie auskaro Poto savaime dingsta
galbut,nes kartais lb graziai sneku,o kartais taaaip velaisi,kap nemlonu,kompleksas tuo bus
aš irgi turiu problema dėl šveplavimo .....uj kaip nemalonu ...tikiuos iki rugsėjo praeis....
O kiek laiko nuo auskaro pravėrimo praėjo?
įdomiai čia
vaikštau su tuo auskaru kur įvėrė.. o jis ilgas ir nė kiek netrugdo ir nešvėpluoju
vaikštau su tuo auskaru kur įvėrė.. o jis ilgas ir nė kiek netrugdo ir nešvėpluoju
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 30, 14:26)
įdomiai čia
gal burna didesne Lieuzuvio raumuo storesnis
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:06)
Gal labiau išlavintas raumuo (Turiu galvoje plepėjimą)
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 30, 15:18)
Jammin1:geda2:
Bet rimtai ,man kai liezuvis buvo nebesutines,tas ilgas auskaras,tas jo ,po liezuviu esantis rutuliukas taip spasudavo i apatines dantenas,kad miegodavau ten vatos isikisus o per diena dantenose duobute likdavo isispaudus.
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:31)
Jammin1:geda2:
Bet rimtai ,man kai liezuvis buvo nebesutines,tas ilgas auskaras,tas jo ,po liezuviu esantis rutuliukas taip spasudavo i apatines dantenas,kad miegodavau ten vatos isikisus o per diena dantenose duobute likdavo isispaudus.
Oho, o aš po vėrimosi taip ir nesikeičiau auskaro, tik burbuliukus naujus kelis kartus pirkausi. Tai visada su tuo ilgu ir vaikštau(na pas mane ne tas, kur pats pats ilgiausias, bet nedaug skiriasi). Ir niekur nespaudžia, viskas o.k. Matyt burna pas mane baisiai didelė (aš daug valgau, gal ištampiau )
Pas mane pats trumpiausias rutuliukai maziausi ir net plastmasiniai lengvi bet pinasi tolka tak labai tevai p[astebi vis prikisa Va drauge plepute prasivere tai sake 2 dienas pasveplavo ir fsio net tevai nezino iki db
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:06)
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 30, 15:18)
o gal šiaip įpratau?
Auskara isiduriau uzvakar viskas buvo lyg ir normaliai aisku buvo patines ir valgyt normaliai negaliu tik koses jogurtai, bet siandien ryte atsikelusi paziurejau kad man tas liezuvis kaskokios zalsvos spalvos ir bega kraujas nesmarkiai bet bega ir nezinau ka daryti gal galetumet patarti ?