Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Dėl šveplavimo tai man rodos reikia įprasti prie auskaro smile.gif Poto savaime dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 30, 11:29)
Dėl šveplavimo tai man rodos reikia įprasti prie auskaro  smile.gif  Poto savaime dingsta  smile.gif

galbut,nes kartais lb graziai sneku,o kartais taaaip velaisi,kap nemlonu,kompleksas tuo bus sad.gif
Atsakyti
aš irgi turiu problema dėl šveplavimo verysad.gif .....uj kaip nemalonu ...tikiuos iki rugsėjo praeis....
Atsakyti
O kiek laiko nuo auskaro pravėrimo praėjo?
Atsakyti
įdomiai čia g.gif
vaikštau su tuo auskaru kur įvėrė.. o jis ilgas ir nė kiek netrugdo ir nešvėpluoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 30, 14:26)
įdomiai čia  g.gif
vaikštau su tuo auskaru kur įvėrė.. o jis ilgas ir nė kiek netrugdo ir nešvėpluoju  unsure.gif

gal burna didesne biggrin.gif Lieuzuvio raumuo storesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:06)
gal burna didesne  biggrin.gif  Lieuzuvio raumuo storesnis smile.gif

Gal labiau išlavintas raumuo hihihi.gif (Turiu galvoje plepėjimą)
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 30, 15:18)
Gal labiau išlavintas raumuo  hihihi.gif (Turiu galvoje plepėjimą)

Jammin1:geda2: lotuliukas.gif

Bet rimtai ,man kai liezuvis buvo nebesutines,tas ilgas auskaras,tas jo ,po liezuviu esantis rutuliukas taip spasudavo i apatines dantenas,kad miegodavau ten vatos isikisus doh.gif o per diena dantenose duobute likdavo isispaudus.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:31)
Jammin1:geda2:  lotuliukas.gif

Bet rimtai ,man kai liezuvis buvo nebesutines,tas ilgas auskaras,tas jo ,po liezuviu esantis rutuliukas taip spasudavo i apatines dantenas,kad miegodavau ten vatos isikisus doh.gif o per diena dantenose duobute likdavo isispaudus.

Oho, o aš po vėrimosi taip ir nesikeičiau auskaro, tik burbuliukus naujus kelis kartus pirkausi. Tai visada su tuo ilgu ir vaikštau(na pas mane ne tas, kur pats pats ilgiausias, bet nedaug skiriasi). Ir niekur nespaudžia, viskas o.k. thumbup.gif Matyt burna pas mane baisiai didelė (aš daug valgau, gal ištampiau lotuliukas.gif ) wink.gif
Atsakyti
Pas mane pats trumpiausias rutuliukai maziausi ir net plastmasiniai lengvi bet pinasi tolka tak doh.gif labai tevai p[astebi vis prikisa doh.gif Va drauge plepute prasivere tai sake 2 dienas pasveplavo ir fsio net tevai nezino iki db lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 15:06)
gal burna didesne  biggrin.gif  Lieuzuvio raumuo storesnis smile.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 30, 15:18)
Gal labiau išlavintas raumuo  hihihi.gif (Turiu galvoje plepėjimą)

o gal šiaip įpratau? g.gif
Atsakyti
Auskara isiduriau uzvakar viskas buvo lyg ir normaliai aisku buvo patines ir valgyt normaliai negaliu tik koses jogurtai, bet siandien ryte atsikelusi paziurejau kad man tas liezuvis kaskokios zalsvos spalvos ir bega kraujas nesmarkiai bet bega ir nezinau ka daryti gal galetumet patarti ? verysad.gif
Atsakyti