as irgi noriu prisijungt prie jusu burio,artimiausia savaite ketinu prasivert,tik va reikia pasiryzti,ir siaip organizmas linkes atmesti tokius dalykus,pvz ausyse auskarai puliavo ir dabar kartais megsta, tai galvoju ar nebus tas pats su auskaru liezuvyje.. ;/
QUOTE(milky @ 2009 07 12, 10:30)
as irgi noriu prisijungt prie jusu burio,artimiausia savaite ketinu prasivert,tik va reikia pasiryzti,ir siaip organizmas linkes atmesti tokius dalykus,pvz ausyse auskarai puliavo ir dabar kartais megsta, tai galvoju ar nebus tas pats su auskaru liezuvyje.. ;/
Manau, kad neturėtų kilti sunkumų prasidūrus liežuvį, svarbu kad auskaras kokybiškas būtų. Mano ausys irgi problematiškos, nemėgsta aukso, jokio kito metalo tik sidabrą. O su liežuviu jokių bėdų nebuvo
As kai tik isiveriau iskart isgeriau nuo skausmo vaistu net nelaukus kada saldymas nusiims ir kazkaip beveik nesikankinau tik pirmom dienom seiles sunku ryt buvo ir valgyt ai dar labai daug salto Vytauto mineralinio isgeriau
QUOTE(Poisonuke @ 2009 07 11, 15:47)
As prasiduriau auskara pries dvi savaites ir tikrai nesigailiu..nors ir pirmom dienom skaudejo ir valgyt negalejau ir sveplavau, bet dabar viskas tvarkoj Duriausi Alytuj ir esu labai patenkinta. Iverimas, uzsaldymas ir auskariukas man kainavo tik 50 Lt :)Taip pat ir moteris, kuri vere buvo labai maloni ;)Esu tikrai patenkinta
nebijok, man su ausytėm tas pats- labai sunkiai gijo, pūliavo..o štai liežuvy auskariuką turiu jau 2 savaitės ...labai lengvai gyja, nepūliavo, jokių problemų ...jau taip pripratau prie jo....o aš antrą dieną jau šašlykus valgiau
QUOTE(ritulkav @ 2009 07 14, 16:44)
Parduodu gydomaji auskara i liezuvi pirkta verimo salone ji iveria vos isdurus
nenaudotas nes tai turejo buti dovana bet...
kaina 10lt
nenaudotas nes tai turejo buti dovana bet...
kaina 10lt
Tai bent kuriam mieste galėjot parašyti
uuuu ir aš noriu auskariuko, perskaičiau daug info internete ir visą šitą forumą - vix, pasiryžau tik vienas klausimukas Kaunietėms, kiek supratau Teo salone tas malonumas su visu auskariuku 40 lt kainuoja, gal gali apšviesti kokios kainos Undinėj Tabu salone?
Turiu auskara liezuvyje.Jokiu problemu neturejau del auskaro :> zinoma,pirmoji savaite po iverimo yra sunkiausia,nes tinsta liezuvis (bent man taip budavo kas ryta),valgyti labai sunku,svepluodavau,bet tai truko tik savaite :> jokiu infekciju nebuvo,viskas tvarkoj kai veria nieko nejauti absoliuciai.Zinoma reikia laiko priprasti prie auskaro.Turiu auskara 3 metus ir tiesa sakant daznai pamirstu,kad ji turiu ir isvis nejauciu jo.Dantu tikrai nenuskele ir emalio nesugadino.
as tai kazkaip pries toki dalykeli
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 30, 09:22)
as tai kazkaip pries toki dalykeli
Kodėl? Juk visada galima išsiverti..
QUOTE(evesunny @ 2009 07 28, 16:01)
uuuu ir aš noriu auskariuko, perskaičiau daug info internete ir visą šitą forumą - vix, pasiryžau tik vienas klausimukas Kaunietėms, kiek supratau Teo salone tas malonumas su visu auskariuku 40 lt kainuoja, gal gali apšviesti kokios kainos Undinėj Tabu salone?
40lt auskaras 40lt praverimas,veriaus pries kokias 3 savaites.
Ispradziu buvo viskas gerai ,po 10 dienu atejau,kad is didelio auskaro pakeistu i maza,sake labai graziai pas mane viskas sugijo,laisvai galima pakeisti, ir va jau pora dienu vel pradejo puliuoti, ir skauda biski ;/ Ir as asmeniskai visada sveplavau,ispradziu nes liezuvis sutines, poto nes trukde per ilgas auskaras,dabar nzn kodel ar kad vel patino ir skauda ar dar auskariukas trukdo ;/ na ner kad visai svepluociau,bet nesmagu vistiek
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 30, 10:23)
40lt auskaras 40lt praverimas,veriaus pries kokias 3 savaites.
Ispradziu buvo viskas gerai ,po 10 dienu atejau,kad is didelio auskaro pakeistu i maza,sake labai graziai pas mane viskas sugijo,laisvai galima pakeisti, ir va jau pora dienu vel pradejo puliuoti, ir skauda biski ;/ Ir as asmeniskai visada sveplavau,ispradziu nes liezuvis sutines, poto nes trukde per ilgas auskaras,dabar nzn kodel ar kad vel patino ir skauda ar dar auskariukas trukdo ;/ na ner kad visai svepluociau,bet nesmagu vistiek
as ir vis dar svepluoju nors auskariukas pats trumpiausias tai nzn