Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Lepidoptera @ 2009 07 10, 09:15)
o man MB isiverti neleidzia  unsure.gif  o taip seniai noriu  rolleyes.gif

manau iš namų neišvarys jei įsiversit rolleyes.gif
o manau ir po to pačiam patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 10, 13:29)
manau iš namų neišvarys jei įsiversit  rolleyes.gif
o manau ir po to pačiam patiks  rolleyes.gif 

aš irgi manau, kad patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 10 liepos 2009 - 12:36
uj ačiū merginos thumbup.gif ... nesulaukiu kada galėsiu pasikeisti...internete tokių mačiau wub.gif ...na bet ką padarysi pakentėsiu dar žaisdelė gyja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepidoptera @ 2009 07 10, 09:15)
o man MB isiverti neleidzia  unsure.gif  o taip seniai noriu  rolleyes.gif

del kokios priezasties neleidzia? blush2.gif
Atsakyti
As prasiduriau auskara pries dvi savaites ir tikrai nesigailiu..nors ir pirmom dienom skaudejo ir valgyt negalejau ir sveplavau, bet dabar viskas tvarkoj smile.gif Duriausi Alytuj ir esu labai patenkinta. Iverimas, uzsaldymas ir auskariukas man kainavo tik 50 Lt :)Taip pat ir moteris, kuri vere buvo labai maloni ;)Esu tikrai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisonuke @ 2009 07 11, 15:47)
As prasiduriau auskara pries dvi savaites ir tikrai nesigailiu..nors ir pirmom dienom skaudejo ir valgyt negalejau ir sveplavau, bet dabar viskas tvarkoj smile.gif Duriausi Alytuj ir esu labai patenkinta. Iverimas, uzsaldymas ir auskariukas man kainavo tik 50 Lt :)Taip pat ir moteris, kuri vere buvo labai maloni ;)Esu tikrai patenkinta 4u.gif

Man irgi viskas taip pat tik veriausi vilniui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 11, 16:30)
Man irgi viskas taip pat tik veriausi vilniui mirksiukas.gif

Šaunu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu va snd ir as isiveriau bigsmile.gif galiu pasakyt kad ziauriai bijojau, bet nebuvo ko nes kai vere tai visiskai neskaudejo,nu gal tai labiau prilyginciau isiznybimui smile.gif tej va bet galiu pasakyti siuo metu tai bliaut noris nes labai skauda, nieko negaliu valgyt ir leidzia tik 3-4 kartus i diena valgyt ( i valgi ieina ir arbata, uzkandziai ir t.t) na bet isgeriau nuo skausmo tabletele tai skausma praejo net normaliai galiu kalbet ax.gif Tej va jei kas nori tai zinokit kad biskiuka reiks pasikankint bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko pakentesi trupuciuka ir praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bet kaip keista, kad čia visos tiek kankinatės. Aš prasidūriau ir tą pačią dieną valgiau nesilaikydama jokių nurodymų. Skausmas buvo minimalus, greičiau sakyčiau ne skaudėjo, o perštėjo nemaloniai. Greitai viskas užgijo, jokių puliavimų, jokių didesnių bėdų ax.gif Matyt pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
Na matai kiekvienai skirtingai..man skaudejo labai pirma diena, kol nuo skausmo vaistu neisgeriau:)Na aciu die man nepuliavo.. blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 11, 18:17)
Nu bet kaip keista, kad čia visos tiek kankinatės. Aš prasidūriau ir tą pačią dieną valgiau nesilaikydama jokių nurodymų. Skausmas buvo minimalus, greičiau sakyčiau ne skaudėjo, o perštėjo nemaloniai. Greitai viskas užgijo, jokių puliavimų, jokių didesnių bėdų  ax.gif  Matyt pasisekė  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
nors man gal netiek skaudėjo, o labiau auskarą praryt bijojau, todėl 5 koldūnus gal valandą valgiau biggrin.gif
Atsakyti