Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 08, 18:43)
jep  biggrin.gif ..auskariuką turiu dar tik 8 diena ....ir jį man taip tolokai įdūrė, sakė kad mano liežuvis trumpas biggrin.gif ...bandžiau tikrinti tą antgaliuką ar neatsisukęs..ojojoi..tolokai jis ten pasislėpęs...iš viršaus tai niekis, jau buvo asisukęs - užsidėjau  biggrin.gif  .tik labai išsigandau kai pirmą kartą pamečiau  blink.gif ..maniau nebe isiversiu..
na o dėl auskariukų, tai teks savaitgalį į vilnių ar bent į kauną...nes aš iš kėdainiu..o gal galite patarti kur tiksliau tų ausakariukų ieškoti? 4u.gif

dar fantasmagorijoj yra įvairių 4u.gif
Atsakyti
auskariuka liezuvyje turejau apie 4 metus, atsibodo ir issiveriau.na didesne priezastis ta kad valgydama daznai krimsteledavau ji, o tai labai skauda doh.gif turejo ir MB, issiverus man, po savaites paseke mano pavyzdziu ir jis smile.gif
Atsakyti
gal galvutė didelė arba kotas per ilgas buvo? unsure.gif
kažkaip nepasitaikė man nė karto tai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _eg0iste_: 08 liepos 2009 - 19:50
Man būna, kad krimstelnu į auskarą, bet taip pasitaiko turbūt kokį kartą per metus ir tai, kai labai skubu valgyti. Tada jausmelis tikrai nekoks, neskauda man, bet atrodo dantys išbyrės nuo to metalo stipriai sukąsto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 08, 18:43)
jep  biggrin.gif ..auskariuką turiu dar tik 8 diena ....ir jį man taip tolokai įdūrė, sakė kad mano liežuvis trumpas biggrin.gif ...bandžiau tikrinti tą antgaliuką ar neatsisukęs..ojojoi..tolokai jis ten pasislėpęs...iš viršaus tai niekis, jau buvo asisukęs - užsidėjau  biggrin.gif  .tik labai išsigandau kai pirmą kartą pamečiau  blink.gif ..maniau nebe isiversiu..
na o dėl auskariukų, tai teks savaitgalį į vilnių ar bent į kauną...nes aš iš kėdainiu..o gal galite patarti kur tiksliau tų ausakariukų ieškoti? 4u.gif

Mano liezuvis taip pat labai trumpas ir liezuvio pasaitelis sake iki pat galo tai man truputi kreivokai pravere , bet dabar jau beveik nesimato kad kreivai 4u.gif
Atsakyti
Turiu jau 2 metai,bet paskutiniu metu vis pagalvoju,kad issiverti reiktu.Nusibodo o ir kabinasi visur,dantukai gesti pradejo butent nuo metalo g.gif tai dar lukuriuoju,gal persigalvosiu..... ax.gif
Atsakyti
Aš kai išsiveriu man nebepatogu kalbėti blush2.gif Jausmas toks, kad švepluoju, bet lyg ir ne.. Taip pripratau, kad sakiau būdama 80-ies turėsiu ką anūkam parodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man MB išsivert neleistų, kadangi ir pats turi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 09, 20:16)
Man MB išsivert neleistų, kadangi ir pats turi..  rolleyes.gif

mano ir turi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi turiu auskara liezuvy jau kokie 3 metai.. Kai ivere dvi savaites be proto skaudejo, puliavo labai, vos iskenciau, is naujo niekada gyvenime nesiverciau vien del skausmo doh.gif schmoll.gif O dabar vis pagalvoju kad reik issimt, kazkaip atsibodo jis man, o ir draugui nepatinka, vis klausia, kada issiimsiu biggrin.gif O sakykit, kas jau issiemet, neliko ten jokios skyles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2009 07 09, 22:51)
Sveikos, as irgi turiu auskara liezuvy jau kokie 3 metai.. Kai ivere dvi savaites be proto skaudejo, puliavo labai, vos iskenciau, is naujo niekada gyvenime nesiverciau vien del skausmo doh.gif schmoll.gif O dabar vis pagalvoju kad reik issimt, kazkaip atsibodo jis man, o ir draugui nepatinka, vis klausia, kada issiimsiu biggrin.gif O sakykit, kas jau issiemet, neliko ten jokios skyles? g.gif

Spėju, kad turėtų viskas sugyti, duobutė pranykti, o jei skylutė ir liks tai manau nesimatys visiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 09, 20:16)
Man MB išsivert neleistų, kadangi ir pats turi..  rolleyes.gif

o man MB isiverti neleidzia unsure.gif o taip seniai noriu rolleyes.gif
Atsakyti