Duobutė turėtų praeiti, o jei liks, tai labai nežymi
keistai nestuke turetu atrodyt su liezuvy auskaru
o kavos mėgėjų čia yra? geriu labai dažnai, o liežuvėlis įgauna nekokią spalvą ....gal žinot kas galėtu padėti?
Papildyta:
hmm, o man kaip tik taip šauniai , tokia miela neštukė turėtu būti
Papildyta:
QUOTE(cherrymint @ 2009 07 06, 01:47)
keistai nestuke turetu atrodyt su liezuvy auskaru
hmm, o man kaip tik taip šauniai , tokia miela neštukė turėtu būti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 05, 12:10)
sveikutės
o aš štai jau 5 ta diena kai turiu auskariuką....labai laukiu kai nebešvepluosiu
o šeip tai norėjau pasiterauti ar kuri turėjote tokių bėdų - liežuvis pasidarė jautrus (ypač galiukas) , o kai geriu mineralinį tai toks jausmas lyg degintu ir kolkas negaliu liežuvio pakelti ...o aplink auskarą duobutė pasidarė - labai negražiai atrodo ...... ar praeis??labai bijau kad reikės išsiverti, man taip patinka ... gal ką patartumet??
o aš štai jau 5 ta diena kai turiu auskariuką....labai laukiu kai nebešvepluosiu
o šeip tai norėjau pasiterauti ar kuri turėjote tokių bėdų - liežuvis pasidarė jautrus (ypač galiukas) , o kai geriu mineralinį tai toks jausmas lyg degintu ir kolkas negaliu liežuvio pakelti ...o aplink auskarą duobutė pasidarė - labai negražiai atrodo ...... ar praeis??labai bijau kad reikės išsiverti, man taip patinka ... gal ką patartumet??
Kas liečia duobutę- ji nešiojant auskarą nepranyks. Tai auskaro "nugulėta" vieta. Jei nusipirksi mažesnį auskariuką- bus ir duobutė mažesnė(po kurio laiko). Pvz man ta duobutė išlieka net ir parai ištraukus auskarą Bet nieko negražaus joje neįžvelgiau, tai natūralus dalykas,taip kad nesuk galvos
QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 06, 15:19)
o kavos mėgėjų čia yra? geriu labai dažnai, o liežuvėlis įgauna nekokią spalvą ....gal žinot kas galėtu padėti?
Aš esu didelė kavos mėgėja. Bet man niekuomet net nekilo klausimas dėl liežuvio spalvos, nes labai dažnai kramtau kramtomą gumą, valydama dantukus visuomet valau ir liežuvį, dažnai išsiveriu auskarą, kad galėčiau jį nušveisti(kad nesusidarytų apnašos). Dar burnos skalavimo skystis. Visa tai tikrai pašalina kavos spalvą nuo liežuvio, o ir dantukams sveika
pagaliau nusipirkau į leižuvį spygliuką mažiuką tokį, visai kitas jausmas
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 08, 14:49)
Ir kaip spyglys? Patogu?
Man tai atrodo turėtų kelti šiokį tokį diskomfortą, nors pati nebandžiau(ir vargiai ar pabandysiu, nes kažkaip jau amžius ne tas, kad su spygliais vaikščioti )
Patogu, gal gert nelabai, bet šiaip
dėl amžiaus, tai tas spyglys toks mažiukas, kad nelabai ir atkreipsi dėmesį, jog spyglys
tik gomūrį nutrint gali, tai atsargiau reikės
tik tokį praryt... hmmm.. nekas būtų, nes gan aštrus jis
dėl amžiaus, tai tas spyglys toks mažiukas, kad nelabai ir atkreipsi dėmesį, jog spyglys
tik gomūrį nutrint gali, tai atsargiau reikės
tik tokį praryt... hmmm.. nekas būtų, nes gan aštrus jis
oj, pas mane ta duobute žymiai diesnė ...viskas, tuojpat einu pirkti mažesnio auskariuko ...tik dabar klausymas kaip reikės jį pasikeisti
...ta duobute man taip negražiai atrodo ..o dar jei kas paprašo paradyt auskariuką ....
o su spygliu savęs neisivaizduoju .. na bet gal kitoms ir tinka..
gal -inote kur didesnis auskariukų pasirinkimas? mano mieste jų laaabai nedaug
...ta duobute man taip negražiai atrodo ..o dar jei kas paprašo paradyt auskariuką ....
o su spygliu savęs neisivaizduoju .. na bet gal kitoms ir tinka..
gal -inote kur didesnis auskariukų pasirinkimas? mano mieste jų laaabai nedaug
pasikeist nieko sunkaus, jei nagai trumpi, va man tai tragedija būna keistis jį
tik patariu su popierinio rankšluosčio skiaute keistis, nes šiaip sunkoka bus
o iš kokio miesto esat?
tik patariu su popierinio rankšluosčio skiaute keistis, nes šiaip sunkoka bus
o iš kokio miesto esat?
Čia manau charmingSmile pergyvena dėl to, kad bus sunku pasikeisti, nes neseniai prasivėrė
Aš siulyčiau pakentėti ir pavaikščioti kolkas taip, nes kol žaizdelė dar gerai neužgijusi- bus sunku į tą pačią skylutę pataikyti. Draugei net liežuvio plėvelę teko iš naujo praplėšinėti, kai išsiemė
Vilniuje tiek auskarų, tiek antgaliukų pasirinkimas tikrai nemažas, vasarą atostogaujant jų tikrai rasite Palangoje, Basanavičiaus gatvės parduotuvėlėje(tik tiksliai nepamenu kaip ji vadinasi). Kaip kituose miestuose-nežinau
O man atsukinėti auskarą patogiausia švaraus rankšluoščio kampeliu ar šiaip kokia švaria medžiagine skiautele
Aš siulyčiau pakentėti ir pavaikščioti kolkas taip, nes kol žaizdelė dar gerai neužgijusi- bus sunku į tą pačią skylutę pataikyti. Draugei net liežuvio plėvelę teko iš naujo praplėšinėti, kai išsiemė
Vilniuje tiek auskarų, tiek antgaliukų pasirinkimas tikrai nemažas, vasarą atostogaujant jų tikrai rasite Palangoje, Basanavičiaus gatvės parduotuvėlėje(tik tiksliai nepamenu kaip ji vadinasi). Kaip kituose miestuose-nežinau
O man atsukinėti auskarą patogiausia švaraus rankšluoščio kampeliu ar šiaip kokia švaria medžiagine skiautele
jep ..auskariuką turiu dar tik 8 diena ....ir jį man taip tolokai įdūrė, sakė kad mano liežuvis trumpas ...bandžiau tikrinti tą antgaliuką ar neatsisukęs..ojojoi..tolokai jis ten pasislėpęs...iš viršaus tai niekis, jau buvo asisukęs - užsidėjau .tik labai išsigandau kai pirmą kartą pamečiau ..maniau nebe isiversiu..
na o dėl auskariukų, tai teks savaitgalį į vilnių ar bent į kauną...nes aš iš kėdainiu..o gal galite patarti kur tiksliau tų ausakariukų ieškoti?
na o dėl auskariukų, tai teks savaitgalį į vilnių ar bent į kauną...nes aš iš kėdainiu..o gal galite patarti kur tiksliau tų ausakariukų ieškoti?
QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 08, 18:43)
jep ..auskariuką turiu dar tik 8 diena ....ir jį man taip tolokai įdūrė, sakė kad mano liežuvis trumpas ...bandžiau tikrinti tą antgaliuką ar neatsisukęs..ojojoi..tolokai jis ten pasislėpęs...iš viršaus tai niekis, jau buvo asisukęs - užsidėjau .tik labai išsigandau kai pirmą kartą pamečiau ..maniau nebe isiversiu..
Vilniuje rasi Trakų gatvėje(netoli Lietuvos kino teatro ir kaiptik nebaisiai toli nuo stoties gaunasi), parduotuvėse "Kanela"(Trakų g. 11)taip pat manau bus ir "Ibero"(Trakų g. 17-12/Vokiečių g. 28). Kaneloje tikrai bus, nes pati ne vieną kartą ten esu pirkusi.
O šiaip dar be abejonės bus Akropolyje, kokiam silver cuty'je,ir dar esu kažkur mačius