Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Duobutė turėtų praeiti, o jei liks, tai labai nežymi smile.gif
Atsakyti
keistai nestuke turetu atrodyt su liezuvy auskaru biggrin.gif
Atsakyti
o kavos mėgėjų čia yra? biggrin.gif geriu labai dažnai, o liežuvėlis įgauna nekokią spalvą blush2.gif ....gal žinot kas galėtu padėti?
Papildyta:
QUOTE(cherrymint @ 2009 07 06, 01:47)
keistai nestuke turetu atrodyt su liezuvy auskaru  biggrin.gif

hmm, o man kaip tik taip šauniai biggrin.gif , tokia miela neštukė turėtu būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 05, 12:10)
sveikutės  4u.gif
o aš štai jau 5 ta diena kai turiu auskariuką....labai laukiu kai nebešvepluosiu biggrin.gif
o šeip tai norėjau pasiterauti ar kuri turėjote tokių bėdų - liežuvis pasidarė jautrus (ypač galiukas) , o kai geriu mineralinį tai toks jausmas lyg degintu blink.gif  ir kolkas negaliu liežuvio pakelti ...o aplink auskarą duobutė pasidarė - labai negražiai atrodo schmoll.gif ...... ar praeis??labai bijau kad reikės išsiverti, man taip patinka  tongue.gif  ... gal ką patartumet?? 4u.gif

Kas liečia duobutę- ji nešiojant auskarą nepranyks. Tai auskaro "nugulėta" vieta. Jei nusipirksi mažesnį auskariuką- bus ir duobutė mažesnė(po kurio laiko). Pvz man ta duobutė išlieka net ir parai ištraukus auskarą mirksiukas.gif user posted image Bet nieko negražaus joje neįžvelgiau, tai natūralus dalykas,taip kad nesuk galvos smile.gif

QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 06, 15:19)
o kavos mėgėjų čia yra? biggrin.gif  geriu labai dažnai, o liežuvėlis įgauna nekokią spalvą  blush2.gif   ....gal žinot kas galėtu padėti?

Aš esu didelė kavos mėgėja. Bet man niekuomet net nekilo klausimas dėl liežuvio spalvos, nes labai dažnai kramtau kramtomą gumą, valydama dantukus visuomet valau ir liežuvį, dažnai išsiveriu auskarą, kad galėčiau jį nušveisti(kad nesusidarytų apnašos). Dar burnos skalavimo skystis. Visa tai tikrai pašalina kavos spalvą nuo liežuvio, o ir dantukams sveika thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 06 liepos 2009 - 20:46
pagaliau nusipirkau į leižuvį spygliuką mažiuką tokį, visai kitas jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 08, 14:49)
pagaliau nusipirkau į leižuvį spygliuką mažiuką tokį, visai kitas jausmas  rolleyes.gif

Ir kaip spyglys? Patogu?
Man tai atrodo turėtų kelti šiokį tokį diskomfortą, nors pati nebandžiau(ir vargiai ar pabandysiu, nes kažkaip jau amžius ne tas, kad su spygliais vaikščioti mirksiukas.gif ) ax.gif
Atsakyti
Patogu, gal gert nelabai, bet šiaip thumbup.gif
dėl amžiaus, tai tas spyglys toks mažiukas, kad nelabai ir atkreipsi dėmesį, jog spyglys biggrin.gif
tik gomūrį nutrint gali, tai atsargiau reikės rolleyes.gif
tik tokį praryt... hmmm.. nekas būtų, nes gan aštrus jis rolleyes.gif
Atsakyti
oj, pas mane ta duobute žymiai diesnė blink.gif ...viskas, tuojpat einu pirkti mažesnio auskariuko ...tik dabar klausymas kaip reikės jį pasikeisti biggrin.gif
...ta duobute man taip negražiai atrodo ..o dar jei kas paprašo paradyt auskariuką schmoll.gif ....
o su spygliu savęs neisivaizduoju .. biggrin.gif na bet gal kitoms ir tinka..
gal -inote kur didesnis auskariukų pasirinkimas? mano mieste jų laaabai nedaug biggrin.gif
Atsakyti
pasikeist nieko sunkaus, jei nagai trumpi, va man tai tragedija būna keistis jį doh.gif
tik patariu su popierinio rankšluosčio skiaute keistis, nes šiaip sunkoka bus g.gif
o iš kokio miesto esat?
Atsakyti
Čia manau charmingSmile pergyvena dėl to, kad bus sunku pasikeisti, nes neseniai prasivėrė mirksiukas.gif
Aš siulyčiau pakentėti ir pavaikščioti kolkas taip, nes kol žaizdelė dar gerai neužgijusi- bus sunku į tą pačią skylutę pataikyti. Draugei net liežuvio plėvelę teko iš naujo praplėšinėti, kai išsiemė doh.gif
Vilniuje tiek auskarų, tiek antgaliukų pasirinkimas tikrai nemažas, vasarą atostogaujant jų tikrai rasite Palangoje, Basanavičiaus gatvės parduotuvėlėje(tik tiksliai nepamenu kaip ji vadinasi). Kaip kituose miestuose-nežinau mirksiukas.gif

O man atsukinėti auskarą patogiausia švaraus rankšluoščio kampeliu ar šiaip kokia švaria medžiagine skiautele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 08 liepos 2009 - 17:26
jep biggrin.gif ..auskariuką turiu dar tik 8 diena ....ir jį man taip tolokai įdūrė, sakė kad mano liežuvis trumpas biggrin.gif ...bandžiau tikrinti tą antgaliuką ar neatsisukęs..ojojoi..tolokai jis ten pasislėpęs...iš viršaus tai niekis, jau buvo asisukęs - užsidėjau biggrin.gif .tik labai išsigandau kai pirmą kartą pamečiau blink.gif ..maniau nebe isiversiu..
na o dėl auskariukų, tai teks savaitgalį į vilnių ar bent į kauną...nes aš iš kėdainiu..o gal galite patarti kur tiksliau tų ausakariukų ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charmingSmile: 08 liepos 2009 - 17:46
QUOTE(charmingSmile @ 2009 07 08, 18:43)
jep  biggrin.gif ..auskariuką turiu dar tik 8 diena ....ir jį man taip tolokai įdūrė, sakė kad mano liežuvis trumpas biggrin.gif ...bandžiau tikrinti tą antgaliuką ar neatsisukęs..ojojoi..tolokai jis ten pasislėpęs...iš viršaus tai niekis, jau buvo asisukęs - užsidėjau  biggrin.gif  .tik labai išsigandau kai pirmą kartą pamečiau  blink.gif ..maniau nebe isiversiu..
na o dėl auskariukų, tai teks savaitgalį į vilnių ar bent į kauną...nes aš iš kėdainiu..o gal galite patarti kur tiksliau tų ausakariukų ieškoti? 4u.gif

Vilniuje rasi Trakų gatvėje(netoli Lietuvos kino teatro ir kaiptik nebaisiai toli nuo stoties gaunasi), parduotuvėse "Kanela"(Trakų g. 11)taip pat manau bus ir "Ibero"(Trakų g. 17-12/Vokiečių g. 28). Kaneloje tikrai bus, nes pati ne vieną kartą ten esu pirkusi.
O šiaip dar be abejonės bus Akropolyje, kokiam silver cuty'je,ir dar esu kažkur mačius mirksiukas.gif
Atsakyti