Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

tai pasą pateikei? kaip pravėrė, jei tu dar nepilnametė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 28, 20:35)
tai pasą pateikei? kaip pravėrė, jei tu dar nepilnametė?  unsure.gif

Sese pilnamete turiu tai su jos pasu nuejau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
rytoj bus savaite kaip prasiveriau bet labai svepluoju blink.gif ka daryt?
Atsakyti
Įprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir nepastebėjo jokio skirtumo tarp tavęs ir sesės? Panašios?
O kiap tėvai nepastebi, kad švepluoji?
Atsakyti
QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2009 06 29, 23:20)
Ir nepastebėjo jokio skirtumo tarp tavęs ir sesės? Panašios?
O kiap tėvai nepastebi, kad švepluoji?

Kiek galiu pasakyti nei parduotuveser kai perku % nei kur kitur neziuri beveik i foto ziuri i metus. Tevai pastebejo lb supyko liepe isiimti bet as gi gudra nusipirkau plastmasini auskariuka su trumpesniu koteliu ir mazesniais burbuliukais lotuliukas.gif ir ka as jau beveik nebesveplioju blush2.gif ciuju pagalvojo kad isiemiau 4u.gif o svepliojau nes tas auskaras labai ilgas buvo ir burbuliukai sunkus blink.gif nors nepraejo net savaite bet pasikeiciau tikiuosi liezuvis nebesugalvos istinti doh.gif 4u.gif nes instrukcijoj rase kad 2 sav nekeisciau o pati vereja sake net 1 menesi doh.gif bet kadangi iseities kitos nebuvo teko dabar keisti ... truputi skaudejo bet nieko dabar ir kalbu lengviau ir valgau normaliau ir liezuvi maziau skauda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 29 birželio 2009 - 22:59
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 28, 20:22)
bet ten praso paso

Tai kad beveik visur paso prašo. Arba turi ateiti su tėvais, arba raštišką tėvų sutikimą patvirtintą notaro turi atsinešti smile.gif Čia taspats kaip tatoo darantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 03, 20:42)
Tai kad beveik visur paso prašo. Arba turi ateiti su tėvais, arba raštišką tėvų sutikimą patvirtintą notaro turi atsinešti smile.gif Čia taspats kaip tatoo darantis smile.gif

netgi notaro??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 04, 12:31)
netgi notaro??? blink.gif

Aha, atsimenu su drauge ėjom į Paradizę, kol dar nepilnametės buvom, tai liepė arba tėvus atsivesti arba pas notarą sutikimą tėvų patvirtinti ir atsinešti biggrin.gif
Girdėjau, kad kitose rimtose firmose irgi tokia tvarka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 04 liepos 2009 - 11:40
joo... tada man be šansų įsivert.
Atsakyti
QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2009 07 04, 22:30)
joo... tada man be šansų įsivert.

palauksi 18 ir bus sansai, o gal tevelius ikalbesi ... wink.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
o aš štai jau 5 ta diena kai turiu auskariuką....labai laukiu kai nebešvepluosiu biggrin.gif
o šeip tai norėjau pasiterauti ar kuri turėjote tokių bėdų - liežuvis pasidarė jautrus (ypač galiukas) , o kai geriu mineralinį tai toks jausmas lyg degintu blink.gif ir kolkas negaliu liežuvio pakelti ...o aplink auskarą duobutė pasidarė - labai negražiai atrodo schmoll.gif ...... ar praeis??labai bijau kad reikės išsiverti, man taip patinka tongue.gif ... gal ką patartumet?? 4u.gif
Atsakyti