tai pasą pateikei? kaip pravėrė, jei tu dar nepilnametė?
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 28, 20:35)
Sese pilnamete turiu tai su jos pasu nuejau
rytoj bus savaite kaip prasiveriau bet labai svepluoju ka daryt?
Įprasi
QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2009 06 29, 23:20)
Ir nepastebėjo jokio skirtumo tarp tavęs ir sesės? Panašios?
O kiap tėvai nepastebi, kad švepluoji?
O kiap tėvai nepastebi, kad švepluoji?
Kiek galiu pasakyti nei parduotuveser kai perku % nei kur kitur neziuri beveik i foto ziuri i metus. Tevai pastebejo lb supyko liepe isiimti bet as gi gudra nusipirkau plastmasini auskariuka su trumpesniu koteliu ir mazesniais burbuliukais ir ka as jau beveik nebesveplioju ciuju pagalvojo kad isiemiau o svepliojau nes tas auskaras labai ilgas buvo ir burbuliukai sunkus nors nepraejo net savaite bet pasikeiciau tikiuosi liezuvis nebesugalvos istinti nes instrukcijoj rase kad 2 sav nekeisciau o pati vereja sake net 1 menesi bet kadangi iseities kitos nebuvo teko dabar keisti ... truputi skaudejo bet nieko dabar ir kalbu lengviau ir valgau normaliau ir liezuvi maziau skauda
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 28, 20:22)
bet ten praso paso
Tai kad beveik visur paso prašo. Arba turi ateiti su tėvais, arba raštišką tėvų sutikimą patvirtintą notaro turi atsinešti Čia taspats kaip tatoo darantis
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 03, 20:42)
Tai kad beveik visur paso prašo. Arba turi ateiti su tėvais, arba raštišką tėvų sutikimą patvirtintą notaro turi atsinešti Čia taspats kaip tatoo darantis
netgi notaro???
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 04, 12:31)
netgi notaro???
Aha, atsimenu su drauge ėjom į Paradizę, kol dar nepilnametės buvom, tai liepė arba tėvus atsivesti arba pas notarą sutikimą tėvų patvirtinti ir atsinešti
Girdėjau, kad kitose rimtose firmose irgi tokia tvarka
QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2009 07 04, 22:30)
joo... tada man be šansų įsivert.
palauksi 18 ir bus sansai, o gal tevelius ikalbesi ...
sveikutės
o aš štai jau 5 ta diena kai turiu auskariuką....labai laukiu kai nebešvepluosiu
o šeip tai norėjau pasiterauti ar kuri turėjote tokių bėdų - liežuvis pasidarė jautrus (ypač galiukas) , o kai geriu mineralinį tai toks jausmas lyg degintu ir kolkas negaliu liežuvio pakelti ...o aplink auskarą duobutė pasidarė - labai negražiai atrodo ...... ar praeis??labai bijau kad reikės išsiverti, man taip patinka ... gal ką patartumet??
o aš štai jau 5 ta diena kai turiu auskariuką....labai laukiu kai nebešvepluosiu
o šeip tai norėjau pasiterauti ar kuri turėjote tokių bėdų - liežuvis pasidarė jautrus (ypač galiukas) , o kai geriu mineralinį tai toks jausmas lyg degintu ir kolkas negaliu liežuvio pakelti ...o aplink auskarą duobutė pasidarė - labai negražiai atrodo ...... ar praeis??labai bijau kad reikės išsiverti, man taip patinka ... gal ką patartumet??