Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(monikabar @ 2009 06 03, 18:03)
Na aš jau su auskariuku.  4u.gif
Jausmas šiaip gan keistas, bet priprasiu. biggrin.gif
Prisivalgiau prieš vėrimą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O dabar nuo pirmadienio nieko nevalgius, tai kai jau sugis valgysiu, uoj valgysiu... biggrin.gif
Vos geriu jogurtą pro šiaudelį. Košių dar neišeina. Merginos, per kiek laiko man viskas susitvarkys? Kada galėsiu valgyti? biggrin.gif
Na aišku, kai vėrė bijojau. schmoll.gif
Užšaldė. Net neklausė: ar Jums šaldyti?  smile.gif

Aš kadangi vakare vėriausi-buvau soti, tai kitą dieną drąsiai valgiau viską, ką radau šaldytuve biggrin.gif Žiūrėk pagal save-skauda ar ne... Neskauda-valgyk viską ir neimk į galvą apie visokius uždegimus smile.gif Esu pakankamai daug apie tai skaičius, taip kad- neverta nerimauti, jei nepasireiškė komplikacijos. O jei liežuvis patinęs- atsargiai vagyk skystą,nekarštą maistą, arba atsargiai (kad auskaro nekliūdyti) valgyk viską wink.gif
Sveikinu įstojus į auskaruotų liežuvautojų minią lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 04 birželio 2009 - 23:02
QUOTE(Feelme @ 2009 06 04, 12:24)
Ar galite parekomenduoti kur uz padoria kaina galima Vilniuje prasidurti? Beabejo patikimai smile.gif
Domejausi tik Paradizeje tai ten 130 Lt. gan brangoka...... g.gif

Angis tattoo, prieš pusę metu 100lt buvo g.gif
Atsakyti
pries kokius 5 metus prasiveriau liezuvi, tai pamenu dar nepripratus prie auskaro kramciau bulkute, tokia alkana dar buvau, tai nusilauziau gabaliuka danties, aciu Die ne priekini, bet vistiek nemalonu buvo, teko po to slifuot, tai trumpesnis dabar nei kiti:) auskaro vistiek neatsisakiau, patinka thumbup.gif
Atsakyti
Na va, buvau neseniai pas odontologą. Auskarą prieš eidama išsivėriau, bet matomai užmatė skylę liežuvyje biggrin.gif Klausė ar nešioju smile.gif Bet dantukus turiu taisytus tik vieną kartą ir tai mažytė skylutė buvo ax.gif O šįkart apžiūra dantukų truko kokias tris minutes smile.gif Visi sveikučiai. Taip kad manau drąsiai galima teigti, kad normalus(spec liežuviui) auskaras dantukų negadina liezuvis.gif
Atsakyti
Na va rytoj leksiu vertis bigsmile.gif bigsmile.gif jei nepersigalvosiu doh.gif lotuliukas.gif
kaip tik isvaziuosju pas drauge tai turesiu 4-5 dieneles tikiuosi per jas sugis ir nesvepluosiu blush2.gif nes tevam nieko sakyt nezadu blush2.gif tikiuosi nepastebes...
o vertis nutariau drakono zenkle nes ten 70lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 22, 12:18)
Na va rytoj leksiu vertis  bigsmile.gif  bigsmile.gif  jei nepersigalvosiu  doh.gif  lotuliukas.gif
kaip tik isvaziuosju pas drauge tai turesiu 4-5 dieneles tikiuosi per jas sugis ir nesvepluosiu  blush2.gif  nes tevam nieko sakyt nezadu  blush2.gif  tikiuosi nepastebes...
o vertis nutariau drakono zenkle nes ten 70lt 4u.gif

o, šaunuolė cool.gif
nepersigalvok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 22, 13:13)
o, šaunuolė  cool.gif
nepersigalvok tongue.gif

tik bijau kad sveplavimas nepraeis ir tevai pastebes g.gif schmoll.gif
Atsakyti
neturėtų.. per kokias 3d praeis manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 06 22, 13:46)
neturėtų.. per kokias 3d praeis manau  ax.gif

skaiciau kad hexoraliu skalavai 4u.gif tipo tuo purskalu kur ir nuo gerkles skausmo tinka?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 06 22, 14:08)
skaiciau kad hexoraliu skalavai  4u.gif  tipo tuo purskalu kur ir nuo gerkles skausmo tinka?

nea hexoral yra ir skalavimo skyscio pavidalu ne tik purskiamas! Taigi reikia rinktis skalikli! wink.gif
Atsakyti
[quote=Saldzioji18,2009 06 22, 14:08]
skaiciau kad hexoraliu skalavai 4u.gif tipo tuo purskalu kur ir nuo gerkles skausmo tinka?
Jo, toks rožinis skystis, kaip ir minėjo prieš šį postą tai ne purškalas smile.gif
Vaistinėje nueisi pasakysi ko ir kam reikia, duos 4u.gif
Atsakyti
Na kai perskaiciau jusu zinutes jau buvo per velu verysad.gif taip ir naudojau paprasta hexoral purskala 4u.gif nuo antradienio taip ir neuzgijo dar skauda truputi 4u.gif bet liezuvis jau neistines tongue.gif bet dar pasvepluoju verysad.gif blink.gif tevai nepastebejo blush2.gif Beje labai patiko drakono zenkle vertis maloni vereja leido auskara issirinkt ir pasirinkimas nemazas 4u.gif ir uzsalde ir kainavo tik 70 lt 4u.gif bet ten praso paso
Atsakyti