Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

na štai... smile.gif jau šiandien ta diena. smile.gif šiek tiek jaudinuosi... blush2.gif išskaičiau visą forumą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikabar @ 2009 06 01, 10:33)
na štai... smile.gif jau šiandien ta diena. smile.gif šiek tiek jaudinuosi... blush2.gif išskaičiau visą forumą. biggrin.gif

laikom kumscius 4u.gif skemes 4u.gif Pasidalink ispudziais po proceduros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikabar @ 2009 06 01, 10:33)

na, kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
Nuosirdziai pavydziu 4u.gif pati prasiverciau tik va neleidzia niekas verysad.gif tj sugalvojau iki 17 palaukt o tada jei bus dar noro prasiversiu 4u.gif
Atsakyti
durnai atrodo. na ir nepatogu turetu buti....
Atsakyti
QUOTE(Tantra @ 2009 06 01, 23:50)

Kiekvienas turi savo nuomone tongue.gif na o apie patoguma geriau nekalbet nepabandzius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantra @ 2009 06 02, 00:50)

turiu auskariuka jau pora metu ir tikrai netrukdo tongue.gif
Atsakyti
Aišku netrukdo tongue.gif O dėl durnumo, tai kiekvieno požiūris kitoks, kaikam gal ir ausyse durnai atrodo tongue.gif
Atsakyti
Na aš jau su auskariuku. 4u.gif
Jausmas šiaip gan keistas, bet priprasiu. biggrin.gif
Prisivalgiau prieš vėrimą. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O dabar nuo pirmadienio nieko nevalgius, tai kai jau sugis valgysiu, uoj valgysiu... biggrin.gif
Vos geriu jogurtą pro šiaudelį. Košių dar neišeina. Merginos, per kiek laiko man viskas susitvarkys? Kada galėsiu valgyti? biggrin.gif
Na aišku, kai vėrė bijojau. schmoll.gif
Užšaldė. Net neklausė: ar Jums šaldyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikabar @ 2009 06 03, 18:03)
Na aš jau su auskariuku.  4u.gif
Prisivalgiau prieš vėrimą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O dabar nuo pirmadienio nieko nevalgius, tai kai jau sugis valgysiu, uoj valgysiu... biggrin.gif
Vos geriu jogurtą pro šiaudelį. Košių dar neišeina. Merginos, per kiek laiko man viskas susitvarkys? Kada galėsiu valgyti? biggrin.gif
Užšaldė. Net neklausė: ar Jums šaldyti?  smile.gif

aš tą pačią dieną jau koldūnus valgiau, nors ir sunkiai lotuliukas.gif
po 2d viskas thumbup.gif buvo..
o šaldyt net nesiūlė, tiesa, to tikrai neprireikė, nes viskas vyko greitai ir neskausmingai biggrin.gif
Atsakyti
Ar galite parekomenduoti kur uz padoria kaina galima Vilniuje prasidurti? Beabejo patikimai smile.gif
Domejausi tik Paradizeje tai ten 130 Lt. gan brangoka...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikabar @ 2009 06 03, 18:03)
Na aš jau su auskariuku.  4u.gif
Prisivalgiau prieš vėrimą.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Užšaldė. Net neklausė: ar Jums šaldyti?  smile.gif

nu man tai gan ilgai gijo kiek pamenu.gal apie pora savaiciu,o gal tik tada taip ilgai atrode g.gif bet dabar viskas thumbup.gif nesioju jau kokius 7 metus ir issiverti nesiruosiu,ir man visai ne durnai atrodo kaip cia kazkas rase nors jau tricokas ant nosies bebe.gif bebe.gif
Atsakyti