labuka, as ir labai noriu auskariuko, bet kadangi dabar dantukus tvarkausi, tai tenka susilaikyt. tikrai kai viskas bajgsis leksiu vertis;D
fui, turejau auskara liezuwije 5 metus
pradzioj fun wiskas atrodo, wisi "zawisi"
tik zinokit mielosios, dantukai genda - oi oi oiiii
ishsiemeu , gal kazkiek ilgiuosi jo, bet welniop...
Papildyta:
o genda dantukai, nes geleziukas trankosi ir su seilemis rugshtis susidaro - dantukai genda - patikekit ...
Papildyta:
QUOTE(Shortukai @ 2009 04 22, 22:14)
o genda dantukai, nes geleziukas trankosi ir su seilemis rugshtis susidaro - dantukai genda - patikekit ...
QUOTE(Shortukai @ 2009 04 22, 22:14)
metalinį nešiojot?
na paats kotelis juk metalinis, o bumbuliuka dekis koki nori, jei plastmasini - emalio neishdauzysi tjp greit , bet ish pacio kotelio - kjp ir sakeu - metalas reaguoja su seilemis - susidaro rugshtis .. pasiklauskit dantu gydytoju kas wyksta kj auskaras yra - ishsameu papasakos. nepatariu - nebent patinka lankytis pas stomatologus ir leist pinigelius tokiems wizitams
Na aš auskarą liežuvyje turiu apie 5-6 metai, bet dantys kaip buvo sveiki, taip ir liko sveiki. Dantistė įspėjo, kad nuo auskaro gali greičiau imti gesti dantukai, bet nepaklausiau ir nešioju iki šiol Nieko ypatingo tas auskaras liežuvyje, beveik niekas nepastebi, pats liežuvio juk visiems irgi nerodai Aš tai tik kad labai įpratau prie jo, pas mane net duobutė toje vietoje atsiradus, tai išsiemus auskarą jau kažkaip ir nebepatogu, kažko trūksta burnoje- tai ir nešioju sau toliau. Šiaip tikrai nerekomenduočiau vertis auskaro į liežuvį žmonėm, kurie turi didelių bėdų su skrandukais...
thu thu thu...kol kas as ir neturiu problemu su dantukais,,,bet dabar kai prisiskaiciau tai net baisu pasidare... siaip jau apie 2 metus nesioju... labai man jis patinka ir tikrai nei svepluoju nei ka...
tik kas keisciausia...kad tik pirma karta po pusantrum metu as ji pasikeiciau...tai keista kai toks mazesni...tai issivaizduojat su paciu ikgiausiu ilgiu pravaiksciojau toki laika ir nei trukde man jis, nei kas sake kad svepluoju...
o beje...tiesa,arne, kad jei issiimi ji tai per pora val gali uzgyti? nes gi liezuvis stipriausias organizmo raumuo...tai turbut greitai taip ir uzgyja...
tik kas keisciausia...kad tik pirma karta po pusantrum metu as ji pasikeiciau...tai keista kai toks mazesni...tai issivaizduojat su paciu ikgiausiu ilgiu pravaiksciojau toki laika ir nei trukde man jis, nei kas sake kad svepluoju...
o beje...tiesa,arne, kad jei issiimi ji tai per pora val gali uzgyti? nes gi liezuvis stipriausias organizmo raumuo...tai turbut greitai taip ir uzgyja...
dabar kai pasikeitei auskariuką, tai po kiek laiko bus sunku įsivaizduoti, kaip su tokiu ilgu koteliu galėjai būt ...aš gan greitai pasikeičiau į mažesnį, o dabar išvis trumpą nusipirkau, paprastutį, net pažaist su juo neina, koks trumpas bet patinka
dėl užgyjimo tai velnias žino kaip būtų aš visad maniau, jog užgyja greitai, bet kaip tik prieš pora dienų kalbėjau su kaimynu, tai sakė, jog jis kelias dienas buvo be auskariuko ir neužgijo
dėl užgyjimo tai velnias žino kaip būtų aš visad maniau, jog užgyja greitai, bet kaip tik prieš pora dienų kalbėjau su kaimynu, tai sakė, jog jis kelias dienas buvo be auskariuko ir neužgijo
QUOTE(melutia @ 2009 04 30, 11:22)
dabar kai pasikeitei auskariuką, tai po kiek laiko bus sunku įsivaizduoti, kaip su tokiu ilgu koteliu galėjai būt ...aš gan greitai pasikeičiau į mažesnį, o dabar išvis trumpą nusipirkau, paprastutį, net pažaist su juo neina, koks trumpas bet patinka
radau man patikusi prieziuros po liezuvio suakaro aprasyma, tai nori pasidalinti
http://www.stanleyta.../aftercare.html
as dar sakyciau, kad vietoj esemdent geriau reiketu naudoti Octenidol
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 23, 21:16)
Šiaip tikrai nerekomenduočiau vertis auskaro į liežuvį žmonėm, kurie turi didelių bėdų su skrandukais...
Kokia įtaką jis daro?
Turiu problemų su skrandžiu, bet jos jau yra nuo labai seniai. Nešioju auskariuką virš 10metų, bet kad jis kažką pakeistų tikrai nepastebėjau
QUOTE(ANDI @ 2009 05 19, 14:32)
Kokia įtaką jis daro?
Turiu problemų su skrandžiu, bet jos jau yra nuo labai seniai. Nešioju auskariuką virš 10metų, bet kad jis kažką pakeistų tikrai nepastebėjau
na, cia priklauso koki auskara ir kaip nesioji, ir kokios bedos su skrandziu
jei visi trys veiksniai nesusiveda i bloga taska, tai ir problemu jokiu del auskaro nebus
pvz.: netinakamas metalas gali dirginti ne tik burnos gleivine bet ir skrandzio, netinkamas auskaras gali trukdyti gerai sukramtyti maista, netinkama auskaro higiena gali salygoti nuolatini bakterini fona, kuris itakos ir skrandi ir t.t.
bet jei auskaras is tinkamo jums metalo, jei teisingai ji priziurite, idealu jei po kiekvieno valgymo skalaujate burna, ar bent jau viena du kartus per diena, pvz Esemdent, jei auskaro forma ir dydis racionalus, problemu neturetu buti
Šiaip čia panašiai kaip ir kramtomoji guma- skatina skrandžio sulčių išsiskyrimą
aš rytoj važiuoju vertis auskariuką ir ieškodama informacijos,užsukau čia.
na,pasiskaičius čia,truputėlį atšoko noras,bet visgi ne pilnai.
neturiu problemos nei su dantukais,nei su skrandžiu...
tikiuosi,kad viskas bus gerai...
versiuos vilniuje,drakono ženkle.ten man ir lūpoj vėrė ir jau du metai ir tikrai...nei nepuliavo,o dabar viskas OK.
na,pasiskaičius čia,truputėlį atšoko noras,bet visgi ne pilnai.
neturiu problemos nei su dantukais,nei su skrandžiu...
tikiuosi,kad viskas bus gerai...
versiuos vilniuje,drakono ženkle.ten man ir lūpoj vėrė ir jau du metai ir tikrai...nei nepuliavo,o dabar viskas OK.