Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

aukariuka liezuvyje turiu beveik 2 metus...veriausi grozio ir kosmetikos parodoje klaipedoj, buvo baisu,nes ta procedura mate visi kas norejo blink.gif is pirmo ipurshke kazko i burna, kai nebejauciau liezuvio - pervere, drauge vos nenualpo... cool.gif ir valgiau jau po keliu valandu... p.s. teko viena kart praryt ta rutuliuka,nes atsisuko miegant... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 03 25, 13:59)
Sveikos smile.gif

Aš turiu auskarą liežuvyje  tongue.gif Draugai padovanojo čekį prasivert  biggrin.gif  Labai bijojau vėrimo, bet iš tikro visai neskaudejo hah.gif ir pačią pirmą dieną beveik neskaudėjo. Valgiau tą patį maistą kaip visada...Šiaip po to skaudėjo kokias tris dienas..ir truputėlį šveplavau, bet nežymiai  ax.gif Tai vat. Nieko čia baisaus tas auskaras liežuvyje..  tongue.gif

p.s. Tik reikia tada dažniau dantis valytis (kokius 5 kartus per dieną  biggrin.gif ) ir skalauti hexoralio skysčiu.

kur vereisi ? 4u.gif
Atsakyti
kur vereisi ?

Vėriausi Vilniuje, Drakono ženklas salone. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2007 03 21, 01:10)
Mergytia <--- O ka apie auskareli sake vaikinai, na jeigu turejai tavo vaikinas/vyras? Nepriestaravo?  bigsmile.gif

4u.gif budavo kad kai pamatydavo koks nors vyrishkosios lyties atstovas lotuliukas.gif sakydavo kad nori pasibuciuot...kazinau gal tai juos jaudina bet vos tik isiveriau ishkarto pasiulymai pasipyle gal atrode kad kazkas kitaip...pora buvo pagyre kad labaj smagu buciuoti su auskariuku liezuvely... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2007 03 20, 20:37)
"ishpradziu baisu buvo net nualpu kai ivere... "  doh.gif siaubas .... o uzsalde?  4u.gif

4u.gif nea neshalde..paskuij kai pasikalbejom su ja tai sake kad ash vientiele kiek vere nualpau kad daugiau niekas nealpo tai todel ir nieko nedare...kad skaudet tai labaj neskaudejo tik gal paciai sokas buvo pamacius krauja...organizmas pajaute turbu kad kazkas pasikeite ir pradejo "prostetuo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai grazu auskariukas liezuvyje, bet kazkaip taip ir neisiveriau. O dabar ir nebesiverciau, nors grazu biggrin.gif
Atsakyti
O as pradejau ...labao bijot ... manau kad nebepasirisiu ... verysad.gif
Atsakyti
O as pradejau ...labao bijot ... manau kad nebepasirisiu ...

Nereikia čia bijot smile.gif Na, nepatiks, išsiversi gi rolleyes.gif Mane labai nervina žmonės kurie gąsdina ir aiškina kaip čia baisu ir bla bla..blink.gif Ir kad svarbiausia - dažniausiai jie būna neįsivėrę auskaro..Arba vėrėsi pas draugę su adata ir po to kas nors užpūliuoja ir pan. doh.gif

Atsakyti
sese teisingaj... thumbup.gif beto sakau neskauda lb ir kuo labiau bijosi tuo labiau nervuosies....jej nori palauk pora men paziuresi ar nepraejs noras ir ar tikraj nori thumbup.gif
Atsakyti
laba dienele 4u.gif
as irgi turiu auskariuka liezuvyje tongue.gif lotuliukas.gif
4metus norejau norejau ot va emiau ir isiveriau... pasiruoskit iskest skausmo nemazai... tas iverimas tai tik kaip glamone kas buvo veliau, ne ne nepuliavo, nepasigavau jokiu bacilu, viskas normaliai tiesiog pirmas 4 d praktiskai nevalgiau(i nauda biggrin.gif ) tik gerdavau ir tai atsargiai, sneketi irgi nebuvo malonu bet nesveplavau, liezuvis pradzioj istinsta... tikrai skausmas begalinis,na mazesnis nei per gimdyma, bet po 4 d kaip ranka nueme visus skausmus, kita auskara persiveriau ir gyvenu dabar sau laiminga ir patenkinta smile.gif nei kiek nesigailiu atkentejau ta laika, o dabar tik dziaugiuosi, veriausi nes man labai zaviai atrodo, kai zmogui bekalbant suzvilga ant liezuvio akute ar pan. del saldesniu buciniu ir geresnio oralinio netikejau tokiais pletkais, bet teko isitikint blush2.gif tikrai super ir paciai ir su kuo tai vyksta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackie: 29 kovo 2007 - 15:00
man atrodo kaip baisiai skauda kai ji veria,o po to turetu labai trukdyti.As taip isivaizduoju,nes uztenka isikasti ir taip ilgai skauda
Atsakyti
po proceduros man skausmo nebuvo, net keista ax.gif
Atsakyti
na man tai visai netrukdo ax.gif pripratau per pora dienu ir dabar kai issiemu valant tada be jo buna nepatogu, kazkaip ne taip burnoj, vat ... ax.gif
Atsakyti