aukariuka liezuvyje turiu beveik 2 metus...veriausi grozio ir kosmetikos parodoje klaipedoj, buvo baisu,nes ta procedura mate visi kas norejo is pirmo ipurshke kazko i burna, kai nebejauciau liezuvio - pervere, drauge vos nenualpo... ir valgiau jau po keliu valandu... p.s. teko viena kart praryt ta rutuliuka,nes atsisuko miegant...
QUOTE(SeSe @ 2007 03 25, 13:59)
Sveikos
Aš turiu auskarą liežuvyje Draugai padovanojo čekį prasivert Labai bijojau vėrimo, bet iš tikro visai neskaudejo ir pačią pirmą dieną beveik neskaudėjo. Valgiau tą patį maistą kaip visada...Šiaip po to skaudėjo kokias tris dienas..ir truputėlį šveplavau, bet nežymiai Tai vat. Nieko čia baisaus tas auskaras liežuvyje..
p.s. Tik reikia tada dažniau dantis valytis (kokius 5 kartus per dieną ) ir skalauti hexoralio skysčiu.
Aš turiu auskarą liežuvyje Draugai padovanojo čekį prasivert Labai bijojau vėrimo, bet iš tikro visai neskaudejo ir pačią pirmą dieną beveik neskaudėjo. Valgiau tą patį maistą kaip visada...Šiaip po to skaudėjo kokias tris dienas..ir truputėlį šveplavau, bet nežymiai Tai vat. Nieko čia baisaus tas auskaras liežuvyje..
p.s. Tik reikia tada dažniau dantis valytis (kokius 5 kartus per dieną ) ir skalauti hexoralio skysčiu.
kur vereisi ?
kur vereisi ?
Vėriausi Vilniuje, Drakono ženklas salone.
QUOTE(just_angel @ 2007 03 21, 01:10)
Mergytia <--- O ka apie auskareli sake vaikinai, na jeigu turejai tavo vaikinas/vyras? Nepriestaravo?
budavo kad kai pamatydavo koks nors vyrishkosios lyties atstovas sakydavo kad nori pasibuciuot...kazinau gal tai juos jaudina bet vos tik isiveriau ishkarto pasiulymai pasipyle gal atrode kad kazkas kitaip...pora buvo pagyre kad labaj smagu buciuoti su auskariuku liezuvely...
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2007 03 20, 20:37)
"ishpradziu baisu buvo net nualpu kai ivere... " siaubas .... o uzsalde?
nea neshalde..paskuij kai pasikalbejom su ja tai sake kad ash vientiele kiek vere nualpau kad daugiau niekas nealpo tai todel ir nieko nedare...kad skaudet tai labaj neskaudejo tik gal paciai sokas buvo pamacius krauja...organizmas pajaute turbu kad kazkas pasikeite ir pradejo "prostetuo"
Man labai grazu auskariukas liezuvyje, bet kazkaip taip ir neisiveriau. O dabar ir nebesiverciau, nors grazu
O as pradejau ...labao bijot ... manau kad nebepasirisiu ...
O as pradejau ...labao bijot ... manau kad nebepasirisiu ...
Nereikia čia bijot Na, nepatiks, išsiversi gi Mane labai nervina žmonės kurie gąsdina ir aiškina kaip čia baisu ir bla bla.. Ir kad svarbiausia - dažniausiai jie būna neįsivėrę auskaro..Arba vėrėsi pas draugę su adata ir po to kas nors užpūliuoja ir pan.
sese teisingaj... beto sakau neskauda lb ir kuo labiau bijosi tuo labiau nervuosies....jej nori palauk pora men paziuresi ar nepraejs noras ir ar tikraj nori
laba dienele
as irgi turiu auskariuka liezuvyje
4metus norejau norejau ot va emiau ir isiveriau... pasiruoskit iskest skausmo nemazai... tas iverimas tai tik kaip glamone kas buvo veliau, ne ne nepuliavo, nepasigavau jokiu bacilu, viskas normaliai tiesiog pirmas 4 d praktiskai nevalgiau(i nauda ) tik gerdavau ir tai atsargiai, sneketi irgi nebuvo malonu bet nesveplavau, liezuvis pradzioj istinsta... tikrai skausmas begalinis,na mazesnis nei per gimdyma, bet po 4 d kaip ranka nueme visus skausmus, kita auskara persiveriau ir gyvenu dabar sau laiminga ir patenkinta nei kiek nesigailiu atkentejau ta laika, o dabar tik dziaugiuosi, veriausi nes man labai zaviai atrodo, kai zmogui bekalbant suzvilga ant liezuvio akute ar pan. del saldesniu buciniu ir geresnio oralinio netikejau tokiais pletkais, bet teko isitikint tikrai super ir paciai ir su kuo tai vyksta
as irgi turiu auskariuka liezuvyje
4metus norejau norejau ot va emiau ir isiveriau... pasiruoskit iskest skausmo nemazai... tas iverimas tai tik kaip glamone kas buvo veliau, ne ne nepuliavo, nepasigavau jokiu bacilu, viskas normaliai tiesiog pirmas 4 d praktiskai nevalgiau(i nauda ) tik gerdavau ir tai atsargiai, sneketi irgi nebuvo malonu bet nesveplavau, liezuvis pradzioj istinsta... tikrai skausmas begalinis,na mazesnis nei per gimdyma, bet po 4 d kaip ranka nueme visus skausmus, kita auskara persiveriau ir gyvenu dabar sau laiminga ir patenkinta nei kiek nesigailiu atkentejau ta laika, o dabar tik dziaugiuosi, veriausi nes man labai zaviai atrodo, kai zmogui bekalbant suzvilga ant liezuvio akute ar pan. del saldesniu buciniu ir geresnio oralinio netikejau tokiais pletkais, bet teko isitikint tikrai super ir paciai ir su kuo tai vyksta
man atrodo kaip baisiai skauda kai ji veria,o po to turetu labai trukdyti.As taip isivaizduoju,nes uztenka isikasti ir taip ilgai skauda
na man tai visai netrukdo pripratau per pora dienu ir dabar kai issiemu valant tada be jo buna nepatogu, kazkaip ne taip burnoj, vat ...