Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 13:51)
oi vasara nesiverk, nelabai yra gerai vasara vertis, nes didesne galimybe yra kad turesi problemu su auskraiuku  doh.gif
as pati labai ilgai troskau auskariuko, pries metus isiveriau. tai 2 savaites buvo istines, man sake kad galesiu bent jogurtus valgyt, bet deja net tu jogurtu negalejau normalei valgyt...paskui biskiuka ir problemeliu buvo, nes pasirodo man tas auskariukas ivertas prie nervo. tj kai persalu man pradeda ta nerva liezuvyje labai skaudet, nu nelabai moku paaiskint. doh.gif  o seip taai nesigailiu del auskariuko labai jau jis man patinka. bet visdelto manau reik man ji issiimt, nes net 2 dantys per tuos metus sugedo verysad.gif  kad ir kiek gaila , teks issiimt smile.gif bet dar vis neprisiverciu blush2.gif

O Jus isitikinus, kad tie dantys sugedo butent del auskaro?
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 16, 18:58)
O Jus isitikinus, kad tie dantys sugedo butent del auskaro?

Taip , nes anksciau tokiu problemu nebuvo, viskas prasidejo kai isiveriau auskariuka .. doh.gif taip gaila verysad.gif
beto net dantiste pasake, kad labai daug kas ateijna su dantu problemom didelem kai ir dazniausiai buna del auskariuko, nes sugadina emali ir dantis labai greit genda
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 21:18)
Taip , nes anksciau tokiu problemu nebuvo, viskas prasidejo kai isiveriau auskariuka ..  doh.gif  taip gaila verysad.gif
beto net dantiste pasake, kad labai daug kas ateijna su dantu problemom didelem kai ir dazniausiai buna del auskariuko, nes sugadina emali ir dantis labai greit genda

na taip, bet manau, kad jei auskariukas plastmasinis, tai gal ne taip baisu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 16, 21:20)
na taip, bet manau, kad jei auskariukas plastmasinis, tai gal ne taip baisu...  g.gif

na jei bumbuliukas plasmasinis tai taip, bed greit jis bus sugrauztas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 21:26)
na jei bumbuliukas plasmasinis tai taip, bed greit jis bus sugrauztas biggrin.gif

abejoju schmoll.gif
nesiojau plastmasini, futbolo kamuolio tipo.. gal apie menesi, tai nei kiek nesugrauztas buvo ;D tik tiek kad negalejau ilgiau nesiot, nes tie iskilimai gomury nutryne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 16, 21:40)
abejoju  schmoll.gif
nesiojau plastmasini, futbolo kamuolio tipo.. gal apie menesi, tai nei kiek nesugrauztas buvo ;D tik tiek kad negalejau ilgiau nesiot, nes tie iskilimai gomury nutryne  doh.gif

nu matai daugkas megsta pagrauzt ta auskariuka, ypac kai nervuojies. as viena is ju, gerai kad tu negrauzi smile.gif

gomori nutryne?geras idomiai ce g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 21:49)
nu matai daugkas megsta pagrauzt ta auskariuka, ypac kai nervuojies. as viena is ju, gerai kad tu negrauzi smile.gif

gomori nutryne?geras idomiai ce g.gif

as irgi megeja ji pagrauzti, ar patrinti i gomuri ar siaip kur.. tai vat taip ir nutryne biggrin.gif
maciau pirkti tokia tablete-auskariuka.. Tai ta turbut nusipirksiu ir geriausia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 16, 21:53)
as irgi megeja ji pagrauzti, ar patrinti i gomuri ar siaip kur.. tai vat taip ir nutryne biggrin.gif
maciau pirkti tokia tablete-auskariuka.. Tai ta turbut nusipirksiu ir geriausia bus  g.gif

vat is daug ko girdejau kad tablete ir vat dar toks spygliuotas guminis rutuliukas patys nepatogiausi.
man tai isties geriausias bumbuliukas
dabar jo stengiuos ir negrauzt, o i gomuri kazkaip niekad netryniau jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 21:58)
vat is daug ko girdejau kad tablete ir vat dar toks spygliuotas guminis rutuliukas patys nepatogiausi.
man tai isties geriausias bumbuliukas
dabar jo stengiuos ir negrauzt, o i gomuri kazkaip niekad netryniau jo g.gif

siaip pas mane tas kotelis ilgas, tai ir kalbant kazkaip gal trynes kazkiek tas auskariukas g.gif
taip, spygliukas ir tablete patys nepatogiausi ir dar toks rutuliukas su ziedeliu irgi gan nepatogus, bet kai ipranti.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 16, 22:00)
siaip pas mane tas kotelis ilgas, tai ir kalbant kazkaip gal trynes kazkiek tas auskariukas  g.gif
taip, spygliukas ir tablete patys nepatogiausi ir dar toks rutuliukas su ziedeliu irgi gan nepatogus, bet kai ipranti..  thumbup.gif

o tai ko kotelio nepakeiti?
as kai isiveriau irgi pas manes buvo ilgas, poto pasikeiciau nes nepatogu buvo irgi biskiuka i gomuri trynes tuo metu, tj galvoju nereik, paemiau pasikeiciau ir viskas oke
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 22:05)
o tai ko kotelio nepakeiti?
as kai isiveriau irgi pas manes buvo ilgas, poto pasikeiciau nes nepatogu buvo irgi biskiuka i gomuri trynes tuo metu, tj galvoju nereik, paemiau pasikeiciau ir viskas oke

vis neprisiruosiu kito nusipirkt doh.gif
kiek auskaru pirkau, tai vis tokio pat ilgio tas kotas, bet artimiausiu metu pasikeisiu bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
kad jau apie kotelius kalbat, tai,...vat šiandien nusipirkau naują auskariuką ax.gif kotelis labai trumpas, net užsukt bumbuliuką buvo baisiai sudėtinga biggrin.gif žiūrėsiu kaip jausiuosi su tokiu koteliu rolleyes.gif norėjau tokio paprastučio ir mažiuko auskariuko wub.gif
Atsakyti