Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 09, 18:25)
Kokiu fainu auskariuku ten yra  wub.gif
kaip noreciau..  wub.gif
O Tau, tai pasiulyciau pamegint i ta angis tatto nueit, gal praslystum kaip nors  unsure.gif  g.gif 

nes eisim su drauge o ji gan jaunai atrodo blush2.gif man tai daug kas ir 19 duoda kai pasidazau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O jei pagalvotu kad tarkim Tau 19, o ta drauge yra tavo sesuo..
Hmmm.. Gal vis tik praslystumet kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 09, 18:37)
O jei pagalvotu kad tarkim Tau 19, o ta drauge yra tavo sesuo..
Hmmm.. Gal vis tik praslystumet kazkaip  g.gif

nebloga ideja lotuliukas.gif bet nelabai mes panasios verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, tas panasumas siais laikais mazai ka lemia... doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
O Saldzioji18 nepagalvoji, jei kas atsitiktu negero? Gal vis delto geriau su tevais eiti? Nes tevai poto gali DAUG problemu sukelti sad.gif
Atsakyti
As turiu pazistama, kuri prasivere irgi nepilnamete kai tevai kelioms dienoms kazkur isvaziavo. Ta auskara turi jau apie 3 metus, o tevai apie ji dar iki siol nezino biggrin.gif
O del tu problemu, tai ne tik tevai ju pridaryt gali, o ir jei versies bet kur gali ir uzkretima koki padaryt, ar pazeist kanors..
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2009 04 10, 11:11)
O Saldzioji18 nepagalvoji, jei kas atsitiktu negero? Gal vis delto geriau su tevais eiti? Nes tevai poto gali DAUG problemu sukelti  sad.gif

mano tevai labai senamadiski ir nepritaria tokiems mano norams be to ir gimine ne is geriausiu vis apsneka kiekviena mano poelgi verysad.gif del to bandysiu slepti .
taip esu ir bamba prasiverus kai pamate pyko ,bet suprato jaunyste kvailyste del to ilgai nepyko , o ir problemu jokiu nebuvo blush2.gif zinau , kad nelabai protinga ,bet juk norisi man to auskariuko 2 metai daug galvojau masciau ir nusprendziau vasara vertis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 10 balandžio 2009 - 18:01
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 10, 18:59)
mano tevai labai senamadiski ir nepritaria tokiems mano norams be to ir gimine ne is geriausiu vis apsneka kiekviena mano poelgi  verysad.gif  del to bandysiu slepti .
taip esu ir bamba prasiverus kai pamate pyko ,bet suprato jaunyste kvailyste del to ilgai  nepyko , o ir problemu jokiu nebuvo  blush2.gif  zinau , kad nelabai protinga ,bet juk norisi man to auskariuko 2 metai daug galvojau masciau ir nusprendziau vasara vertis  ax.gif

verkis jei tikrai labai nori ax.gif as uz tave drinks_cheers.gif
o negaletum pvz vertis ten, kur tau bamba vere? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 10, 19:24)
verkis jei tikrai labai nori  ax.gif as uz tave  drinks_cheers.gif
o negaletum pvz vertis ten, kur tau bamba vere?  unsure.gif

ten reik tartis del laiko ir seip nlb patikimai atrodo man tas grozio salonelis. bet su bamba viskas ok buvo thumbup.gif gal vertetu pasiziureti ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 10, 20:42)
ten reik tartis del laiko ir seip nlb patikimai atrodo man tas grozio salonelis. bet su bamba viskas ok buvo  thumbup.gif  gal vertetu pasiziureti ten  g.gif

gal g.gif
svarbiausia kad prie Tavo akiu nauja adata paimtu ax.gif
Atsakyti
na paneles is vilniaus kuriam salone jus veretes auskariukus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 10, 18:59)
mano tevai labai senamadiski ir nepritaria tokiems mano norams be to ir gimine ne is geriausiu vis apsneka kiekviena mano poelgi  verysad.gif  del to bandysiu slepti .
taip esu ir bamba prasiverus kai pamate pyko ,bet suprato jaunyste kvailyste del to ilgai  nepyko , o ir problemu jokiu nebuvo  blush2.gif  zinau , kad nelabai protinga ,bet juk norisi man to auskariuko 2 metai daug galvojau masciau ir nusprendziau vasara vertis  ax.gif

oi vasara nesiverk, nelabai yra gerai vasara vertis, nes didesne galimybe yra kad turesi problemu su auskraiuku doh.gif
as pati labai ilgai troskau auskariuko, pries metus isiveriau. tai 2 savaites buvo istines, man sake kad galesiu bent jogurtus valgyt, bet deja net tu jogurtu negalejau normalei valgyt...paskui biskiuka ir problemeliu buvo, nes pasirodo man tas auskariukas ivertas prie nervo. tj kai persalu man pradeda ta nerva liezuvyje labai skaudet, nu nelabai moku paaiskint. doh.gif o seip taai nesigailiu del auskariuko labai jau jis man patinka. bet visdelto manau reik man ji issiimt, nes net 2 dantys per tuos metus sugedo verysad.gif kad ir kiek gaila , teks issiimt smile.gif bet dar vis neprisiverciu blush2.gif
Atsakyti