Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 09, 14:09)
Per gimtadieni, gruodzio 22-aja. Tai, dar net puses metu nera smile.gif

aisku. jei ne paslaptis keliu metu isiveriai (cia seip idomumo delej) mirksiukas.gif
Atsakyti
Istorija tai nutyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 09, 14:13)
Istorija tai nutyli smile.gif

nu aisku lotuliukas.gif o kuo valej zeizdele ? per kiek uzgijo? ax.gif
Atsakyti
Zaidzdelei specialu skysti nusipirkt rekomendavo "hexoral" o uzgijo labai greitai... Tiesa, guziukas gal pora menesiu laikesi, bet sake normalu cia smile.gif
Atsakyti
dar turiu klausymeli ar dabar dar praso tevu sutikimu jei esi nepilnamete? ax.gif
Atsakyti
Ten kur as veriaus-praso smile.gif
Bet jei vyresne atrodai, gali ir be leidimo prasivert, nes kiek zinau klausia ar turi 18m smile.gif
o siaip galima kokia vyresne drauge pasiimt ar pns. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 09, 15:47)
Ten kur as veriaus-praso smile.gif
Bet jei vyresne atrodai, gali ir be leidimo prasivert, nes kiek zinau klausia ar turi 18m smile.gif
o siaip galima kokia vyresne drauge pasiimt ar pns. smile.gif

o taves prase? ta prasme jiems tinka rastiskas ant lapelio parasytas ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinok nezinau net ar tinka, nes jie turi ten toki kaip sasiuvini ir visi kuriems veria ten pasirasyt turi (o jei 18 neturi, tai tevai/globejai pasiraso), nors siaip manau gali jiems pasiskambint ir paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 09 balandžio 2009 - 15:20
o gal kas zino kur nepraso? 4u.gif ir kur gerai veria ir kaina ne kosmosine doh.gif
Atsakyti
O kiek metuku tau (jei ne paslaptis)?
Mano drauge veres ten, kur uzteko rastisko leidimo, tai vargsele kaip gaila man jos buvo doh.gif vere kazkokia nemoksa gal 30min su didziausiais skausmais.. Niekaip nesugebejo auskaro pataikyt.. doh.gif
Siaip ten kur nepraso leidimo daznai buna abejotinas sterilumas, tai nezinau net ar tikrai rizikuot verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 09, 17:45)
O kiek metuku tau (jei ne paslaptis)?
Mano drauge veres ten, kur uzteko rastisko leidimo, tai vargsele kaip gaila man jos buvo  doh.gif vere kazkokia nemoksa gal 30min su didziausiais skausmais.. Niekaip nesugebejo auskaro pataikyt..  doh.gif
Siaip ten kur nepraso leidimo daznai buna abejotinas sterilumas, tai nezinau net ar tikrai rizikuot verta  g.gif

man 16 4u.gif
beje gal kas zino ar vilniuje yra tokiu auskariuku
http://cgi.ebay.co.u...t...A1|240:1318
(draugej reikia) ax.gif
Atsakyti
Kokiu fainu auskariuku ten yra wub.gif
kaip noreciau.. wub.gif
O Tau, tai pasiulyciau pamegint i ta angis tatto nueit, gal praslystum kaip nors unsure.gif g.gif
Atsakyti