Ten kur as veriaus-praso Bet jei vyresne atrodai, gali ir be leidimo prasivert, nes kiek zinau klausia ar turi 18m o siaip galima kokia vyresne drauge pasiimt ar pns.
Ten kur as veriaus-praso
Bet jei vyresne atrodai, gali ir be leidimo prasivert, nes kiek zinau klausia ar turi 18m
o siaip galima kokia vyresne drauge pasiimt ar pns.
Zinok nezinau net ar tinka, nes jie turi ten toki kaip sasiuvini ir visi kuriems veria ten pasirasyt turi (o jei 18 neturi, tai tevai/globejai pasiraso), nors siaip manau gali jiems pasiskambint ir paklaust
O kiek metuku tau (jei ne paslaptis)? Mano drauge veres ten, kur uzteko rastisko leidimo, tai vargsele kaip gaila man jos buvo vere kazkokia nemoksa gal 30min su didziausiais skausmais.. Niekaip nesugebejo auskaro pataikyt.. Siaip ten kur nepraso leidimo daznai buna abejotinas sterilumas, tai nezinau net ar tikrai rizikuot verta
O kiek metuku tau (jei ne paslaptis)?
Mano drauge veres ten, kur uzteko rastisko leidimo, tai vargsele kaip gaila man jos buvo vere kazkokia nemoksa gal 30min su didziausiais skausmais.. Niekaip nesugebejo auskaro pataikyt..
Siaip ten kur nepraso leidimo daznai buna abejotinas sterilumas, tai nezinau net ar tikrai rizikuot verta