ir as kazkada labai norejau, kokius 4 metus, kol galiausiai isiveriau. Skaudejo siaubingai, sveplavau ilgai, ilgai ir skaudejo, gal del to, kad veriant kosmetologei rankos sudrebejo ir man auskariuka tik is antro karto i skyle pataike. Taciau dabar jau auskaro nebeturiu, labai nusibodo. As siaip nelabai megstu ka nors burnoje tureti, vien kramtoma guma kramtant kuo greiciau norisi ja isspjauti. Tad ir auskaras man atsibodo. Beto dirbu tokiame darbe kur reikia bendrauti su tam tikro sluoksnio zmonemis ir kartais pastebedavau, kad jie keistai ziuri i mano ta liezuvi. Tad visiems siulau gerai pagalvoti pries veriantis
QUOTE(Giedrut'e @ 2009 02 21, 22:28)
na nelabai atsimenu, kiek tiksliai laiko man tas auskariukas gijo, bet nebijok, sugis tikrai
as jau 2.5metu esu isiverusi, daug auskariuku pakeitusi,..jokiu reakciju nebudavo aij tik neperseniausiai keista pasirode, kad pora rytu atsikelusi jausdavau, kad liezuvis patirpes truputi bet greit praeidavo viskas
QUOTE(melutia @ 2009 02 22, 15:27)
na nelabai atsimenu, kiek tiksliai laiko man tas auskariukas gijo, bet nebijok, sugis tikrai
as jau 2.5metu esu isiverusi, daug auskariuku pakeitusi,..jokiu reakciju nebudavo aij tik neperseniausiai keista pasirode, kad pora rytu atsikelusi jausdavau, kad liezuvis patirpes truputi bet greit praeidavo viskas
man irgi dar iki siol kartais rytais keistas jausmas buna, bet pakalbu, pamankstinu ir viskas gerai
sveikutes
as ir noriu auskariuko ,bet kadangi esu nepilnamete nlb tevai leidzia, be to pastebejau kaip mieste eina panos ir kaiso ta savo liezuvi ir tikrai atrodo slyksciai ,banaliai, ir vulgariai.
zinoma ne visos paneles taip daro ,nes yra ir normaliu aisku cia mano nuomone
bet daugelis tai pastebi... mes visad su draugem zvengiam is tokiu panu kurios visiems demonstruoja
tai vat paneles jei turit tai turekit ir nevaiksciokit liezuvio iskisusios
(jei ka nepykit . duodu pastaba kad juokingai atrodo)
sekmes visoms
tikiuosi ir pati kada isiversiu
as ir noriu auskariuko ,bet kadangi esu nepilnamete nlb tevai leidzia, be to pastebejau kaip mieste eina panos ir kaiso ta savo liezuvi ir tikrai atrodo slyksciai ,banaliai, ir vulgariai.
zinoma ne visos paneles taip daro ,nes yra ir normaliu aisku cia mano nuomone
bet daugelis tai pastebi... mes visad su draugem zvengiam is tokiu panu kurios visiems demonstruoja
tai vat paneles jei turit tai turekit ir nevaiksciokit liezuvio iskisusios
(jei ka nepykit . duodu pastaba kad juokingai atrodo)
sekmes visoms
tikiuosi ir pati kada isiversiu
Na va aš neperseniausiai įsivėriau...
Labai ilgai nesvajojau apie auskarą, iš tiesų norėjau dviejų auskarų šonuose "venoms" vadinami auskarai, tačiau verėja nemokėjo taip verti, o kadangi jau buvau prikaupus drasos nueit į saloną tai įsivėriau per vidurį. Skausmo visai nejaučiau, šlykštūs tik buvo tie dezinfekuojami tirpalai
Na pirma diena praėjo paprastai niekas netino, nieko nesdkaudėjo, tik aišku sunku buvo priprasti...
Antros dienos vakare liežuvis sutino;/ valgyt beveik negalėjau, ir šiaip tino ne tik pats liežuvis bet pagurklis, ir atrodo kažkas tempė visą liežuvį lauk jau tada buvau išsigandusi, galvojau velniop tada tą auskarą jei taip toliau bus
Bet 4'tą dieną nemalonūs pojūčiai nyko ir jau db pamirštu, kad jį turiu, tik deja, nors sau sakiau, kad tikrai nežaisiu su auskaru, vis prigaunu jį įsiakndus
Net sunku patarti merginoms kurios bando apsispręsti, jei tikrai norit, manau jūsų nepaveiks aplinkinių nuomonės
Labai ilgai nesvajojau apie auskarą, iš tiesų norėjau dviejų auskarų šonuose "venoms" vadinami auskarai, tačiau verėja nemokėjo taip verti, o kadangi jau buvau prikaupus drasos nueit į saloną tai įsivėriau per vidurį. Skausmo visai nejaučiau, šlykštūs tik buvo tie dezinfekuojami tirpalai
Na pirma diena praėjo paprastai niekas netino, nieko nesdkaudėjo, tik aišku sunku buvo priprasti...
Antros dienos vakare liežuvis sutino;/ valgyt beveik negalėjau, ir šiaip tino ne tik pats liežuvis bet pagurklis, ir atrodo kažkas tempė visą liežuvį lauk jau tada buvau išsigandusi, galvojau velniop tada tą auskarą jei taip toliau bus
Bet 4'tą dieną nemalonūs pojūčiai nyko ir jau db pamirštu, kad jį turiu, tik deja, nors sau sakiau, kad tikrai nežaisiu su auskaru, vis prigaunu jį įsiakndus
Net sunku patarti merginoms kurios bando apsispręsti, jei tikrai norit, manau jūsų nepaveiks aplinkinių nuomonės
As jau pora metu isiverusi. Labai patiko oats verimas toks net malonus skausmelis nors labai bijojau visa balta nuejau bet patiko vertis ir pati verima pakartociau dar karta. aisku po to buvo ne kas. savaite sveplavau gal dvi savaites normaliai valgyt negalejau bet dabar pagalvoju kad kam man jo isvis reikejo... matyt mada uzvalde db kartais net neprisimenu kad ji turiu, niekas nemato bet gaila issivert
QUOTE(verdi @ 2009 03 03, 16:32)
As tai bijociau ta daryt..Niekada nesiryzciau..
Bent jau man, noras buvo stipresnis uz baime Pasiryzau, nuejau, isiveriau, ir dbr visiskai nesigailiu Istveriau ta "baisiaja" pirma savaite, ir dbr jau beveik metai, kaip dziaugiuosi auskariuku
As irgi jau seniai noriu prasiverti i liezuvi auskara..Noras didesnis uz baime bet vis to laiko nera Nes jei durciausi tai tik Alytuj, ten kazkada duriausi i bamba auskariuka..nei skaudejo, o ir moteris labai maloni buvo
As liezuvy auskara turiu jau 4 metai beveik, ir labai laiminga cia draugai gimadienio prga suorganizave buvo nes labai jau norejau labai dziaugiuosi juo niekad nevaikstau liezuvio iskisus ir nezaidziu su tuo auskaru kad tik kiti matytu
Turiu auskarą liežuvy apie 4 metus, manyčiau. Jokių problemų neturiu, tiesiog mąstau jį išsiimti, tiesiog pabodo. Gal yra išsiemusių auskarą po ilgo nešiojimo? Kiek laiko gijo, ar pilnai užgijo, kokia gijančios skylės priežiūra..