Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(ieviuš @ 2009 01 20, 21:59)
tai gal tiesiog lgaeciau diena nesioti trumpesni o nakty ilgesni thumbup.gif

neperdaznai kaitaliosi jau tuos auskarus? g.gif
siulyciau palaukt su ilgu kol net po nakties patinimo nebus ir tada visada trumpa nesiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 22:07)
Nemanai, kad nelabai protinga vis kaitaliot? Isiverei viena, ir dziaukis..

kai norisi pavalgyt neikandus i auskara visko sugalvoji biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
nebemokeciau elgtis su ilgu auskariuku liezuvy biggrin.gif perku pacius trumpiausiu kokius tik berandu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš rudenį prasidūriau auskarų vėrimo salone. Užšaldė liežuvį ir net nejaučiau kaip pradūrė. 4u.gif
Na man liepė bent mėnesį su tuo gydomuoju pavaikščiot. Na kaip liežuvis atitirpo tai tinimas didelis buvo. Bet jau antrą dieną žymiai geriau buvo. O trečia jau ir valgiau normaliai ir viskas. mirksiukas.gif
Pravaikščiojau mėnesiuką su tuo ir nusipirkau trumpesnį, su plastikine galvute, ir net turiu kur kotelis pats plastmasinis. Auskarą kartais pasikeičiu, kai užsimanau kito. ;}
Na netrukdo valgyti man visai, ir po to pradinio užtinimo viskas gerai.
Jau mėnesį džiaugiuosi juo. laugh.gif
Atsakyti
La, nepatarciau del 3 priezasciu sveple, dantenu uztegimas, mada praeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 02 03, 12:29)
La, nepatarciau del 3 priezasciu sveple, dantenu uztegimas, mada praeina ax.gif

turiu auskara jau daugiau nei metus, ir visai as ne svepla... pradzioj - buvo, bet dabar schmoll.gif o del mados, nemanau, kad auskra veriasi del mados. Pvz man labai grazu ir man nesvarbu ar ta mada yra ar nera
Atsakyti
Kur perkat auskariukus trumpu kotu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2009 02 03, 13:26)
Kur perkat auskariukus trumpu kotu? ax.gif

ziurint koks miestas domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2009 02 03, 14:11)
turiu auskara jau daugiau nei metus, ir visai as ne svepla... pradzioj - buvo, bet dabar  schmoll.gif  o del mados, nemanau, kad auskra veriasi del mados. Pvz man labai grazu ir man nesvarbu ar ta mada yra ar nera

pritariu thumbup.gif sveplumas buvo tik pradzioj,savaite gal sutines buvo,skaudejo,bet kadangi noras buvo didesnis uz skausma lotuliukas.gif o auskaru yra pirkti kaune bent jau urmo bazej,kur pardavineja profesionalia kosmetika kirpykloms,ten ir auskariuku yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as turiu auskariuka liezuvy ax.gif Veriausi Kaune Undinej, ten taip pat pirkau ir maza auskara. Kai isiveriau savaite laiko beveik nieko valgyt negalejau, o skausmas buvo toks, kad verkt norejosi, vienu momentu jau buvau nusprendus issiimti, bet buvo gaila tiek tu kanciu, tiek pinigu. Dabar dziaugiuosi, kad istveriau biggrin.gif Nors jei dabar zinociau koks bus skausmas, kazin ar kartociau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marge: 08 vasario 2009 - 17:53
Turiu toki viena klausimeli blush2.gif
Kazkiek i tema ax.gif
Kur VILNIUJ butu galima nusipirkt tokiu unikaliu ir siaip fainu auskariuku i liezuvi? Kad pasirinkimas didelis butu.. cup'e ir siaip tuose didziuosiuose PC ziurejau... bet nieko gero... schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
as turejau auskara liezuvyje, bet per nestuma issiemiau ir dabar taip gailiuosi, nes...man jis taip patiko, pasiilgstu tos ruzavos akutes savo burnoje... ax.gif
Atsakyti