Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Zuika27 @ 2009 01 20, 22:23)
tai reikes ledus tonomis i namus nesti  lotuliukas.gif  manau,kad tokiu metu laiku net gal ir geriau butu vertis  g.gif

Metu laikas cia nesvarbu, nes kaip yra zinoma, liezuvis - vienintele vieta, kur greiciausiai gyja zaizdos po pierce'ingo, kadangi seiles atlieka savo darba :0 Pirmyn, ir verkis smile.gif Tik ziurek, issirink gera salona...
Atsakyti
as tai per gimtadieni gruodzio 22d veriaus.. o siaip nemanau kad labai dideles reiksmes turi vertis ziema ir vasara, nors gal kaip kam.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 22:24)
o man hexoral pats tas buvo, nors tiesa pasakius skalaudavau gal 2x per diena  blush2.gif

Oho.. As tai po kiekvieno atsigerimo, uzkandimo, ryte, vakare...... Kai prisimenu, net nupurto.. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 20:24)
Metu laikas cia nesvarbu, nes kaip yra zinoma, liezuvis - vienintele vieta, kur greiciausiai gyja zaizdos po pierce'ingo, kadangi seiles atlieka savo darba :0 Pirmyn, ir verkis smile.gif Tik ziurek, issirink gera salona...

Na pas mus su tais salonais-tai nelabai jau cia ka ir pasirinksi doh.gif Ne Vilnius ir ne Kaunas,o Marijampole rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 21:25)
Oho.. As tai po kiekvieno atsigerimo, uzkandimo, ryte, vakare...... Kai prisimenu, net nupurto.. smile.gif)

siaip man sake per daznai neskalaut max 6x per diena ax.gif arba jei liezuvis pasidaro baltas, reiskias per daug skalauji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 20 sausio 2009 - 20:28
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 22:26)
siaip man sake per daznai neskalaut max 6x per diena  ax.gif arba jei liezuvis pasidaro baltas, reiskias per daug skalauji  ax.gif

Teisingai sake, nes kaip minejau, Hexoralis labai stiprus... Va su druskos tirpalu skalavau N kartu, ir nepakenke..
Atsakyti
QUOTE(Zuika27 @ 2009 01 20, 21:25)
Na pas mus su tais salonais-tai nelabai jau cia ka ir pasirinksi doh.gif  Ne Vilnius ir ne Kaunas,o Marijampole  rolleyes.gif

siaip jei galimybe butu, tai ir iki to Kauno nedaug km mirksiukas.gif jau geriau truputi pavaziuot, nei poto kentet, nors siaip is esmes manau ir Marijampolej galima gera salona atrast g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 21:28)
Teisingai sake, nes kaip minejau, Hexoralis labai stiprus... Va su druskos tirpalu skalavau N kartu, ir nepakenke..

as kazkaip nei laiko nei nori turiu su tais tirpalais terliotis... tenkinaus hexoraliu biggrin.gif nors sake skalaut kokias 4-6sav. bet gal 5d teskalavau unsure.gif kai nebeskauda, tai ir pamirsti.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 20:30)
siaip jei galimybe butu, tai ir iki to Kauno nedaug km  mirksiukas.gif jau geriau truputi pavaziuot, nei poto kentet, nors siaip is esmes manau ir Marijampolej galima gera salona atrast  g.gif

Nera ta Marijampole tokia jau biedna lotuliukas.gif Tik nelabai zinau salonu,kas liecia piercinga g.gif Reikes pasiteirauti ten,kur ir i bambuke veriaus ax.gif Neseniai visai atsidare "Drakono zenklas" Marijampoleje,bet meistriukas man dar nezinomas paciai-tai kazkaip ir nedrasu,o noriu dar ir tatoo "ant strenu"-tai butu nieko suzinoti apie darba tame salone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 18:09)
siaip jei paprasto metalo dejeis uzpuliuot gali, beto gali liezuviukas vel patint ir tada tas trumpas auskaras spaus ir gerai nebus. nors aisku, gali ir nieko nebut  mirksiukas.gif

Tai man jau galima sakyti tinimo neliko pameginau valanda panesiot trumpesni tai daug geriau jauciuosi ir nebesvepluoju nusipirkau plienini kaip ir esama dabar mano liezuvyje.trumpesnis lyg ir nespaudzia leizuvio ir valgyt geriau netrukdo, bet bijau kad nakti trukdys nes ryte atsikeliu su labiau patinusiu liezuviu blush2.gif
Atsakyti
As Vilniuj "drakono zenkle" vertis norejau, bet poto geresni slaona atradau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ieviuš @ 2009 01 20, 21:47)
Tai man jau galima sakyti tinimo neliko pameginau valanda panesiot trumpesni tai daug geriau jauciuosi ir nebesvepluoju nusipirkau plienini kaip ir esama dabar mano liezuvyje.trumpesnis lyg ir nespaudzia leizuvio ir valgyt geriau netrukdo, bet bijau kad nakti trukdys nes ryte atsikeliu su labiau patinusiu liezuviu blush2.gif

va va, del to naktinio patinimo ir gali bedu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 21:49)
As Vilniuj "drakono zenkle" vertis norejau, bet poto geresni slaona atradau  biggrin.gif
Papildyta:

va va, del to naktinio patinimo ir gali bedu but  g.gif

tai gal tiesiog lgaeciau diena nesioti trumpesni o nakty ilgesni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ieviuš @ 2009 01 20, 22:59)
tai gal tiesiog lgaeciau diena nesioti trumpesni o nakty ilgesni thumbup.gif

Nemanai, kad nelabai protinga vis kaitaliot? Isiverei viena, ir dziaukis..
Atsakyti