Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Zuika27 @ 2009 01 20, 21:52)
Aiskutis,o po kiek laiko jau galima ta trumpesni vertis? g.gif

Pasakyti turetu, bet asmeniskai man, sake ateiti pasikeisti po menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 19:55)
Pasakyti turetu, bet asmeniskai man, sake ateiti pasikeisti po menesio smile.gif

Siupratau wink.gif
Atsakyti
Jo, siaip pasakyt turi, bet ir nuo to kaip uzgis daug priklauso. Siaip kuo veliau pasikeisi tuo geriau ax.gif kai liezuvis atitino buvo sunku man su tuo ilgu, bet poto ipratau ir nebesimaiso net, vis neprisiruosiu pasikeist, tik bumbuliuka pasikeitus buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 21:58)
Jo, siaip pasakyt turi, bet ir nuo to kaip uzgis daug priklauso. Siaip kuo veliau pasikeisi tuo geriau  ax.gif kai liezuvis atitino buvo sunku man su tuo ilgu, bet poto ipratau ir nebesimaiso net, vis neprisiruosiu pasikeist, tik bumbuliuka pasikeitus buvau  ax.gif

As jau puse metu vis ruosiuos vaziuoti pasikeisti.. Bet... biggrin.gif Na netrugdo man jis, nors jau ir ilgas, netgi dvigubai ilgesnis nei turetu but.. smile.gif Pripratau.... rolleyes.gif
Atsakyti
Vaikams reikes pasakyti,kad mano balso savaite negirdes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika27 @ 2009 01 20, 22:12)

Na gal maziau smile.gif Kalbeti, bent jau as, galejau, taciau skaudejo kalbant, todel stengaisui tyleti.. Bet, vienas pliusas - per ta savaite numeciau 3-4kg 4u.gif Nes, kaip minejau, nelabai galejau valgyti... O kaip bus Tau, Zuika, nezinia.. Kiekvienam zmogui skirtingai smile.gif Vieni, pvz kaip as, savaite normaliai valgyt negali, o kiti, kiek zinau, po iverimo jau kemsa karbonadus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 21:07)
As jau puse metu vis ruosiuos vaziuoti pasikeisti.. Bet... biggrin.gif Na netrugdo man jis, nors jau ir ilgas, netgi dvigubai ilgesnis nei turetu but.. smile.gif Pripratau.... rolleyes.gif

Man su ilgesniu zaist patogiau lotuliukas.gif

QUOTE(Zuika27 @ 2009 01 20, 21:12)

kodel savaite? As ta pacia diena jau kalbejau, aisku kalba buvo juokinga is svpla, kita diena situacija gerejo, o trecia diena jau isvis beveik kaip anksciau kalbejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 20:16)
Na gal maziau smile.gif Kalbeti, bent jau as, galejau, taciau skaudejo kalbant, todel stengaisui tyleti.. Bet, vienas pliusas - per ta savaite numeciau 3-4kg  4u.gif Nes, kaip minejau, nelabai galejau valgyti... O kaip bus Tau, Zuika, nezinia.. Kiekvienam zmogui skirtingai smile.gif Vieni, pvz kaip as, savaite normaliai valgyt negali, o kiti, kiek zinau, po iverimo jau kemsa karbonadus  tongue.gif

Nu jau man numesti kg tikrai nesinoretu doh.gif reikes koki kokteili gerti rolleyes.gif Is tikruju kiekvienam skirtingai buna mirksiukas.gif Tikiuos kaip bamboje auskara prieme mano organizmas taip ir lieziuvis nepaves drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 21:16)
Na gal maziau smile.gif Kalbeti, bent jau as, galejau, taciau skaudejo kalbant, todel stengaisui tyleti.. Bet, vienas pliusas - per ta savaite numeciau 3-4kg  4u.gif Nes, kaip minejau, nelabai galejau valgyti... O kaip bus Tau, Zuika, nezinia.. Kiekvienam zmogui skirtingai smile.gif Vieni, pvz kaip as, savaite normaliai valgyt negali, o kiti, kiek zinau, po iverimo jau kemsa karbonadus  tongue.gif

as po iverimo valgiau jau biggrin.gif
ledus ir koldunus biggrin.gif aisku valgiau sunkiai, bet suvalgiau lotuliukas.gif 1kolduna gal 5min lotuliukas.gif
o ledus sake gerai valgyt, nes patinima mazina ax.gif
TIK KAS ISIVERSIT NEPAMIRSKIT PO KIEKVIENO VALGYMO SKALAUT BURNA SU SPEC. SKYSCIU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 20, 22:19)
as po iverimo valgiau jau biggrin.gif
ledus ir koldunus biggrin.gif aisku valgiau sunkiai, bet suvalgiau  lotuliukas.gif  1kolduna gal 5min  lotuliukas.gif
o ledus sake gerai valgyt, nes patinima mazina  ax.gif
TIK KAS ISIVERSIT NEPAMIRSKIT PO KIEKVIENO VALGYMO SKALAUT BURNA SU SPEC. SKYSCIU.  4u.gif 

Na su tuo skalavimu.. Man, asmeniskai, geriausiai padedavo druska su vandeniu.. Hexoralis per stiprus - lieuzvio galiukas net itruko smile.gif Kadangi auskariuka veriaus vasara, tai vaisiniai ledai buvo dviguba nauda - mazino tinima, ir atgaivindavo smile.gif
Atsakyti
tai reikes ledus tonomis i namus nesti lotuliukas.gif manau,kad tokiu metu laiku net gal ir geriau butu vertis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 01 20, 21:21)
Na su tuo skalavimu.. Man, asmeniskai, geriausiai padedavo druska su vandeniu.. Hexoralis per stiprus - lieuzvio galiukas net itruko smile.gif Kadangi auskariuka veriaus vasara, tai vaisiniai ledai buvo dviguba nauda - mazino tinima, ir atgaivindavo smile.gif

o man hexoral pats tas buvo, nors tiesa pasakius skalaudavau gal 2x per diena blush2.gif
Atsakyti