Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

"ishpradziu baisu buvo net nualpu kai ivere... " doh.gif siaubas .... o uzsalde? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 20 kovo 2007 - 16:09
Mergytia <--- O ka apie auskareli sake vaikinai, na jeigu turejai tavo vaikinas/vyras? Nepriestaravo? bigsmile.gif
Atsakyti
kiek as girdėjau vyriškai giminei auskariukai ypač patinka smile.gif lotuliukas.gif smile.gif laukiam žinių iš žinovų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 20 kovo 2007 - 21:20
Turiu liežuvyje auskarą jau apie 5is metus. Kai vėrė neskaudėjo - tik kai "atitirpinėjo" buvo šioks toks dilgčiojimas, nemalonus pojūtis, na ir svaaitėlė vargo, kol liežuvis patinęs. Košytės, jogurtukai, smulkus maistas.. Visur vaikščiojau su mineralke - dezinfekuodavau burnos ertmę. Bet tinimai greit praėjo ir iki šiol džiaugiuosi thumbup.gif patinka ir man.. ir antrai pusei ax.gif
O draugė, tarp kitko, turi net du auskariukus liežuvy mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2007 03 21, 00:43)
Turiu liežuvyje auskarą jau apie 5is metus. Kai vėrė neskaudėjo - tik kai "atitirpinėjo" buvo šioks toks dilgčiojimas, nemalonus pojūtis, na ir svaaitėlė vargo, kol liežuvis patinęs. Košytės, jogurtukai, smulkus maistas.. Visur vaikščiojau su mineralke - dezinfekuodavau burnos ertmę. Bet tinimai greit praėjo ir iki šiol džiaugiuosi  thumbup.gif  patinka ir man.. ir antrai pusei  ax.gif
O draugė, tarp kitko, turi net du auskariukus liežuvy  mirksiukas.gif

o kur dureisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 20 kovo 2007 - 22:46
Niu ką ir aš pasidalinsiu savo patirtimi: auskarą turėjau 8 metus (buvau viena pirmųjų meginų pasidariusi tokią nesąmonę). Kai vėrė, papurškė Novakainu (šaldo), vėrimo procesas nemalonus, bet kai man buvo 14 metų ir noras didesnis už bet kokias baimes (mamytė procese dalyvavo, juk reikėjo jos sutikimo). Liežuvis ištinęs buvo kokias tris dienas, jogurtukais mitau. Tada ir šveplavau dėl ištinusio liežuvio, ištinimas praėjo ir šveplavimas baigėsi. Po kiekvieno valgymo ar parūkymo reikia skalauti burną su stipriu mineraliniu, pvz Vytautu, tada patinimas greičiau nueina. thumbup.gif Vėliau pakeičiau auskariuką į trumpesnį. Neturėjau mados ta auskarą burnoj volioti ir dantis brūžinti devil.gif, todėl dantukų nenusibrūžinau, nors mačiau vieną paną "nugraužusią" trečdalį. atrodė baisiai wacko.gif. MB jokio skirtumo nejuto, aš su auskaru ar be jo. O išsivėriau todėl, kad mano odontologė griežtai paprašė, nes liežuvis yra sunkesnis, nei turėtų būti, o tada apatinis žandikaulis "galvoja", kad jis yra ne vietoje ir pradeda leistis, ty sąkandis blogėja, o mano dantys prasti, taip kad išsivėriau auskarą odontologės kabinete ir jai padovanojau. biggrin.gif clap.gif biggrin.gif Manau, atsidžiaugiau jau tuo, nors auskariukas antakyje vis dar patinka wink.gif

O dėl "Parad..." galėčiau pasakyti tik tiek: nesvaik ir nemėtyk pinigų, ten brangiausias ir turbūt blogiausias salonas Vilniuje. Mačiau, tau kažkas buvo pasiūlęs Ramą, jis tikrai geras ir patyręs meistras, turėjau su juo reikalų, dar kai jis dirbo "Ugnies kaukėj".

Daug nuomonių išgirdai, o spręsti tik tau smile.gif Sėkmės
Atsakyti
As irgi visai noreciau tokio dalykelio, kaip auskaro liezuvi ax.gif Bet bijau, tai nezmoniskai fear.gif Vien pagalvojus apie tai, siurpas per nugara nueina lotuliukas.gif O kazkada maciau per telika kaip dure, tai net silpna pasidare blush2.gif Tai manau, is tikruju veriantis, tikrai nualpciau blush2.gif Jau i bamba kai veriaus buvo laaabai negera, dave amoniako pauostyt,tai nieko, biski praejo blogumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Uj .... niu ir prisiskaiciau ... ir nusprendziau kad kol kas tikrai nesiversiu 1. t.y. del darbo nes tikrai negaleciau sau lesiti svepluoti tiek laiko ... na neiseina ... o dar tai labai bijau ir salono neissirinkau - kadangi matau apie Parad... blogos nuomones g.gif labai aciu uz issamius atsakymus 4u.gif laukiu daugiau gal susigundysiu ... o gimtadienio proga pasiryskinisiu ir pasikeisiu tatoo ...
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 03 23, 13:16)
As irgi visai noreciau tokio dalykelio, kaip auskaro liezuvi ax.gif Bet bijau, tai nezmoniskai fear.gif Vien pagalvojus apie tai, siurpas per nugara nueina lotuliukas.gif O kazkada maciau per telika kaip dure, tai net silpna pasidare blush2.gif Tai manau, is tikruju veriantis, tikrai nualpciau blush2.gif Jau i bamba kai veriaus buvo laaabai negera, dave amoniako pauostyt,tai nieko, biski praejo blogumas lotuliukas.gif

Nu jei bambą duriant alpai, tai liežuvio durtis nepatariu...
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2007 03 23, 23:31)
Nu jei bambą duriant alpai, tai liežuvio durtis nepatariu...

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet prisiziurejau internete vaizdu doh.gif fantazija atsoko ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš turiu auskarą liežuvyje tongue.gif Draugai padovanojo čekį prasivert biggrin.gif Labai bijojau vėrimo, bet iš tikro visai neskaudejo hah.gif ir pačią pirmą dieną beveik neskaudėjo. Valgiau tą patį maistą kaip visada...Šiaip po to skaudėjo kokias tris dienas..ir truputėlį šveplavau, bet nežymiai ax.gif Tai vat. Nieko čia baisaus tas auskaras liežuvyje.. tongue.gif

p.s. Tik reikia tada dažniau dantis valytis (kokius 5 kartus per dieną biggrin.gif ) ir skalauti hexoralio skysčiu.
Atsakyti