Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(just_angel @ 2007 03 16, 18:38)
As irgi labai noreciau auskaro liezuvyje drinks_cheers.gif  Mano ta pati beda-vis prisibijau ax.gif  VIeni sako,kad isiverus pradedama svepluoti,liezuvis baisiai sutinsta,kenkia dantenoms ir tt. Bet mnau visiem skirtingai mirksiukas.gif  MAno kelios drauges turi tai joms viskas normaliai lyg ir smile.gif

Aš dabar jau penkta diena turiu auskarą patinimas beveik praėjo todėl įsivėriau trumpesnį auskarą nors visi griežtai neleido, bet man tas ilgas labai trukdo kalbėti ir lb švpeluoju o dabar su trumpesniu viskas ok.Ar gali būti kokių nors komplikacijų .patarkit;))0
Atsakyti
QUOTE(ieviuš @ 2009 01 20, 18:06)
Aš dabar jau penkta diena turiu auskarą patinimas beveik praėjo todėl įsivėriau trumpesnį auskarą nors visi griežtai neleido, bet man tas ilgas labai trukdo kalbėti ir lb švpeluoju o dabar su trumpesniu viskas ok.Ar gali būti kokių nors komplikacijų .patarkit;))0

siaip jei paprasto metalo dejeis uzpuliuot gali, beto gali liezuviukas vel patint ir tada tas trumpas auskaras spaus ir gerai nebus. nors aisku, gali ir nieko nebut mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniskai nepatinka auskarai liezuvyje.. Kazkaip atrodo jog nepatogu ir siaip nieko grazaus schmoll.gif
Atsakyti
Cia tai skonio reikalas, o del nepatogumo tai tikrai jo nera mirksiukas.gif pirmom dienom nebent.. o poto kai auskara keiciaus taip truko burnoj to auskaro.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu as auskara liezuvyje.. Taip ilgai apie ji svajojau, manau, gerus 2 metus, taciau vis nedrysau... Taciau viena diena pagalvojau - viskas, noriu auskaro, ir isiversiu! Daug skaiciau ta tema, domejausi, ir galiausiai, nulekiau i Kaune esancia Undine, ir ten, studijoje "Tabu", nuostabi meistre Andra tik BAC, ir ivere! Negalejau atsidziaugti! Nei skaudejo labai, nei ka.. Tik veliau, kai vaistukai atitirpinejo... Geras 3 dienas negalejau normaliai valgyti, apie snekejima tyliu - neslepsiu, buvo sunkoka.. Buvo net kilusi mintis ji issivert.. Bet, zinojau, kad viskas cia tik laikina, ir susilaikiau.. Na, ir mazdaug po savaites, jau viskas buvo praeje: ir tinimas, ir valgyti galejau normaliai... Zodziu, issipleciau cia per daug biggrin.gif Dziaugiuosi iki siol savo liezuvskaru, ir draugui patinka, jokiu minusu nematau.. Kaip kiti sako: nuskyla dantys, kenkia dantenom... Nereikia makaluot, zaist su juo, ir nieko nenutiks. Taigi, mergaites, jeigu kuri turi kokiu klausimu, rasykite i AZ, mielai atsakysiu biggrin.gif Sekmes, ir nebijokit, jeigu norit - verkites drasiai! 4u.gif
Atsakyti
Nici, jum uzsalde ir tada vere? unsure.gif
Atsakyti
Rozyteaa, na, kazko uzpurske, be to, kai liezuvi suznybia, savaime jis siek tiek praranda jautruma smile.gif
Atsakyti
geras, man nieko nepurske tik pradezinfekavo, nors gal tas purskalas ir buvo dezinfekcinis g.gif
siaip tikrai be saldymo neskauda biggrin.gif
taip kad visos norincios nebijokit ir verkites mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas-esu ir as is tu norinciuju sarasiuko ir planuoju tai padaryti artimiausiu metu ax.gif Norejau paklausti zinanciuju-ar galima veriantis pasirinkti koki auskariuka detis,kalbu apie ilgi (trumpesni, ilgesni) Ar turi buti butinai ilgas ar kaip ten is tikruju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika27 @ 2009 01 20, 20:44)
Labukas-esu ir as is tu norinciuju sarasiuko ir planuoju tai padaryti artimiausiu metu ax.gif  Norejau paklausti zinanciuju-ar galima veriantis pasirinkti koki auskariuka detis,kalbu apie ilgi (trumpesni, ilgesni) Ar turi buti butinai ilgas ar kaip ten is tikruju?  4u.gif

turi ilgas but, kadangi poto liezuvis istinsta, o jei auskaras bus per trumpas, tada spaus ir trugdys gyt, bei gali skaudet mirksiukas.gif
Atsakyti
[QUOTE] Paskelbta Šiandien, 21:44
Labukas-esu ir as is tu norinciuju sarasiuko ir planuoju tai padaryti artimiausiu metu Norejau paklausti zinanciuju-ar galima veriantis pasirinkti koki auskariuka detis,kalbu apie ilgi (trumpesni, ilgesni) Ar turi buti butinai ilgas ar kaip ten is tikruju?

Pirmiausia, kaip ir sako rozyteaa, ivers ilgesni auskara, na o po mazdaug 3-4 savaiciu pasikeisi i trumpesni smile.gif
Atsakyti
Keistai cia gavosi su tais atsakymais smile.gif aciu uz info wink.gif reikes daryti kaip geriau smile.gif vaikai negirdes mamos balso savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika27: 20 sausio 2009 - 19:56