turejau ir as auskariuka liezuvyje tiesa veriausi pries 10 metu,taigi buvau viena pirmuju bent jau savo mieste,cia jausnyste-kvailyste sugrojo per smegenis,va taip ir gavos...dabar jau daug metu nenesioju...isaugau is to amziaus
Sveikos, siandien ir as pasiryzau nueiti ir isiverti auskariuka i liezuvi, tai buvo mano svajone vos ne viso gyvenimo taigi nuejau i drakono zenla, ten jau viska paruose, apziurejo mano liezuvi ir sako "jum negalima ivert i liezuvi, nes per viduriuka eina kazkokia gysla" tai taip nusiminiau gal ir is jusu kas turi toki gyslota liezuvi kaip as? ar as viena cia tokia o gal eit i kita salona gal tn ka kita pasakytu? ka daryt??!
o man tai labai slykstu auskaras liezuvyje, as tai niekada nesiverciau neisivaizduoju, kaip valgyti reikia fui...
QUOTE(Etaila @ 2008 10 01, 13:39)
o man tai labai slykstu auskaras liezuvyje, as tai niekada nesiverciau neisivaizduoju, kaip valgyti reikia fui...
Visai auskaras nemaiso valgymui Priprasnt ir nieko nejauti
Na nezinau,man turbut nelabai grazu auskaras burnoj.
o aš ir vėriausi ne Lietuvoje. Ir kainavo apie 50eurų, ir nenuskausmino, bet neikiek nesigailiu įsivėrusi. Tiesa, šveplavau gal 3 ar 4 dienas.. o pirmąją dieną išvis nieko nevalgiau, kitas tris tik visokias košytes, sutrintas sriubytes
man isvis taip sakant "ne i tema" tas auskaras liezuvyje, nejau nieko durnesnio nebegalit sugalvoti..bet cia kiekvieno asmeninis reikalas
Turiu auskara liezuvyje ir esu labai patenkinta ir man asmeniskai tai labai grazu o kad valgyt tj is vis jo nejauciu
Gal kuri nors is jusu susiduret su tokia problema, jog artimieji nepritaria papuosalui liezuvyje... Sako jog niekas nemato, tai kam reikia... Tad norejau paklausti, kaip reikia ykalbeti, paaiskinti kad man tai grazu?
QUOTE(Aurrike @ 2008 11 11, 22:14)
Gal kuri nors is jusu susiduret su tokia problema, jog artimieji nepritaria papuosalui liezuvyje... Sako jog niekas nemato, tai kam reikia... Tad norejau paklausti, kaip reikia ykalbeti, paaiskinti kad man tai grazu?
sveikos, na pas mane auskaras pakankamai giliai.. todel kai kalbu, tikrai jo nemato, nebent kai juokiuosi... o veriausi tikrai ne del kitu, o del saves.. kaip ir tatto padaryta ant kojos pirsto.. niekas nemato... tik as, MB ir nebent vasara kazkas, kai su tapkutem bunu.. bet viskas tik del saves...
o grozi, juk kiekviena suprantame skirtingai...
o ash tj bijociau .... bambytej turiu