Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

turejau ir as auskariuka liezuvyje ax.gif tiesa veriausi pries 10 metu,taigi buvau viena pirmuju bent jau savo mieste,cia jausnyste-kvailyste sugrojo per smegenis,va taip ir gavos...dabar jau daug metu nenesioju...isaugau is to amziaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien ir as pasiryzau nueiti ir isiverti auskariuka i liezuvi, tai buvo mano svajone vos ne viso gyvenimo wink.gif taigi nuejau i drakono zenla, ten jau viska paruose, apziurejo mano liezuvi ir sako "jum negalima ivert i liezuvi, nes per viduriuka eina kazkokia gysla" cray.gif tai taip nusiminiau sad.gif gal ir is jusu kas turi toki gyslota liezuvi kaip as? ar as viena cia tokia cray.gif o gal eit i kita salona gal tn ka kita pasakytu? ka daryt??!

Atsakyti
o man tai labai slykstu auskaras liezuvyje, as tai niekada nesiverciau schmoll.gif neisivaizduoju, kaip valgyti reikia fui...
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 10 01, 13:39)
o man tai labai slykstu auskaras liezuvyje, as tai niekada nesiverciau  schmoll.gif neisivaizduoju, kaip valgyti reikia fui...

Visai auskaras nemaiso valgymui biggrin.gif Priprasnt ir nieko nejauti tongue.gif
Atsakyti
Man tai auskaras nei bamboje nei liezuvyje nepriimtina. Gerai jei zmogui to norisi ir netrukdo. Man asmeniskai tai nehigieniska ir negrazu. schmoll.gif
Atsakyti
Na nezinau,man turbut nelabai grazu auskaras burnoj.
Atsakyti
o aš ir vėriausi ne Lietuvoje. Ir kainavo apie 50eurų, ir nenuskausmino, bet neikiek nesigailiu įsivėrusi. Tiesa, šveplavau gal 3 ar 4 dienas.. o pirmąją dieną išvis nieko nevalgiau, kitas tris tik visokias košytes, sutrintas sriubytes biggrin.gif
Atsakyti
man isvis taip sakant "ne i tema" tas auskaras liezuvyje, nejau nieko durnesnio nebegalit sugalvoti..bet cia kiekvieno asmeninis reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 26 spalio 2008 - 12:00
Turiu auskara liezuvyje ir esu labai patenkinta ir man asmeniskai tai labai grazu 4u.gif o kad valgyt tj is vis jo nejauciu ax.gif
Atsakyti
Gal kuri nors is jusu susiduret su tokia problema, jog artimieji nepritaria papuosalui liezuvyje... Sako jog niekas nemato, tai kam reikia... Tad norejau paklausti, kaip reikia ykalbeti, paaiskinti kad man tai grazu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrike @ 2008 11 11, 22:14)
Gal kuri nors is jusu susiduret su tokia problema, jog artimieji nepritaria papuosalui liezuvyje... Sako jog niekas nemato, tai kam reikia... Tad norejau paklausti, kaip reikia ykalbeti, paaiskinti kad man tai grazu? blink.gif

sveikos, na pas mane auskaras pakankamai giliai.. todel kai kalbu, tikrai jo nemato, nebent kai juokiuosi... o veriausi tikrai ne del kitu, o del saves.. kaip ir tatto padaryta ant kojos pirsto.. niekas nemato... tik as, MB ir nebent vasara kazkas, kai su tapkutem bunu.. bet viskas tik del saves...
o grozi, juk kiekviena suprantame skirtingai... ax.gif
Atsakyti
o ash tj bijociau .... smile.gif bambytej turiu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti