Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

O kas pirma atsirado burnoje? briketai ar auskaras?
Atsakyti
Auskaras.
Atsakyti
O kai dėjais briketus, gydytoja ką nors sakė dėl auskaro?
Atsakyti
pas mane ta pati situacija..pirmiau turejau auskara o poto uzsidejau breketus..gyditoja tai taip idomej reagavo aki pamate nuotrauka dantu..;DDD nes vienoje puseje buvau su guminiu burbuliuku (tai jo nuotraukoje nesimate) o kitoje puseje buvo metalinis burbuliukas ir pats tas strypas matesi..;D tai gyditoja galvojo kad man ten operacija kazkokia buvo ar kaip ji ten sake..;DD atrodo siuolaikiska moteris bet nesusiprato akip galima nesioti tokius dalykus..;D
Atsakyti
sveikutes, na as vakar pasidailinau savo liezuvi tongue.gif , pats verimo procesas visiskai neskausmingas...vakar isiveriau tai vakare ne kas buvo biski skaudejo, bet snd tai jau super neskauda, biski patines bet nieko wink.gif taip kad visoms patariu reikia negalvot o eit ir daryt jei tikrai nori thumbup.gif
Atsakyti
Man auskaras liezuvyje grazu ir labai seksualu, bet pati nedristu jo isiverti ax.gif
Atsakyti
Na va, suskaičiau visą temą karsta.gif Tai kaip supratau, nepabandęs nesuprasi, kaip bus tau pačiam ax.gif Ir geriausia vertis jau po pilnametystės smile.gif

Beje, borooze, dar neįsivėrei? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akviliukas:D: 23 rugpjūčio 2008 - 11:35
QUOTE(Gige @ 2008 08 21, 10:28)
sveikutes, na as vakar pasidailinau savo liezuvi tongue.gif , pats verimo procesas visiskai neskausmingas...vakar isiveriau tai vakare ne kas buvo biski skaudejo, bet snd tai jau super neskauda, biski patines bet nieko wink.gif taip kad visoms patariu reikia negalvot o eit ir daryt jei tikrai nori  thumbup.gif

o kur vereisi? g.gif

as laukiu gynimo diplomo uz poros sav ir eisiu vertis ax.gif

bijau tik biski doh.gif
Atsakyti
Bet jeigu nežaidi su tuo auskaru, nemakaluoji, žodž, jeigu būni šiuo klausimu super pavyzdingas - tai kaip tada su dantų emaliu? unsure.gif
Atsakyti
Tiesa dar kas turi isivere noriu paklausti. As tarkim ausyse negaliu nesiot paprasto metalo auskaru, iskart beria. Galiu auksinius arba tik geros labai kokybes sidabro. Taip pat ir su grandinelem visom ant ranku ir kaklo, iskart alergija sukelia, isberia visa plota kur bunu uzsidejus. Tai jei duriesi liezuvyje, is kokio ten metalo tie auskariukai ? Koki medicininiai kad greiciau uzgytu ar kaip ? Kaip kad i ausis buna kai prasiveri iveria kazkoki kad greiciau uzgytu. Nenoreciau kad alergija prasidetu burnoj g.gif
Atsakyti
braskinis_koktelis - Medicininis plienas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 08 23, 14:51)
o kur vereisi?  g.gif

as laukiu gynimo diplomo uz poros sav ir eisiu vertis  ax.gif

bijau tik biski  doh.gif

na as ne lietuvoj gyvenu.. veriausi vienam salone prie darbo...nuejau sakau arba verk db arba daugiau jau nebegrisiu. tikrai nera kpo bijoti sakau pati procedura isvis nieko, man netgi be nuskausminimo vere ir liepe uzsimerkt kad nematyciau adatos smile.gif viskas uztruko maziau nei minute, daugiau skauda kaip i liezuvi isikandi negu kaip veria auskara( bent jau man) taip kad ner ko bijot...tik patarciau vertis pnkt kad per savaitgali galetum ramiai pasedet, nes as kai nuejau i darba kita diena su dvigubu liezuviu, snekejau lb juokingai, visi darbuotojai juokes tongue.gif lotuliukas.gif taigi jeigu tikrai tikrai nori tai pirmyn thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 08 23, 15:22)
Tiesa dar kas turi isivere noriu paklausti. As tarkim ausyse negaliu nesiot paprasto metalo auskaru, iskart beria. Galiu auksinius arba tik geros labai kokybes sidabro. Taip pat ir su grandinelem visom ant ranku ir kaklo, iskart alergija sukelia, isberia visa plota kur bunu uzsidejus. Tai jei duriesi liezuvyje, is kokio ten metalo tie auskariukai ? Koki medicininiai kad greiciau uzgytu ar kaip ? Kaip kad i ausis buna kai prasiveri iveria kazkoki kad greiciau uzgytu. Nenoreciau kad alergija prasidetu burnoj  g.gif

na bent jau man kai nuejau vertis iskart uzpildyt liepe anketa ar esi kam nors alergiska ir pan, o jei neduos tai pasakyt reik butinai! o veria dazniausiai medicinini metala, tikrai ne sidarbra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gige: 24 rugpjūčio 2008 - 19:25