Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Indreaja @ 2008 07 06, 19:29)
kad nėra ten ką ir prižiūrėt, jei viskas gerai buvo praverta, jokių komlikacijų-panaudoji kokį purškalą dezinfekcijai, pvz hexoral'į ir viskas. dar, prisiskaičius patarimų, gėriau ir vytauto mineralinį. tiek to ir rūpesčio. aišku, pirmom dienom nemalonu, tenka košytes pavalgyti.

jei išvis gali pavalgyti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif o prižiurėti yra ką, reikia švarą burnoje palaikyti ir panašiai, o jei pvz esi koks labai užsiėmęs tai ne visada išeina po valgio/gėrimų burną paskalaut doh.gif tokiu atveju ir gijimas ilgesnis ir kas nors negerai gali pradėti darytis nepriklausomai nuo to ar gerai įverta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 07 06, 19:37)
o prižiurėti yra ką, reikia švarą burnoje palaikyti ir panašiai, o jei pvz esi koks labai užsiėmęs tai ne visada išeina po valgio/gėrimų burną paskalaut

nu tai ir šiaip gi reikia švarą palaikyti-dantis valytis ir t.t. biggrin.gif o po valgių niekad neskalaudavau ir to taip dažnai tikrai enreikia daryti. galima druskingu mineraliniu užsigerti. o dezinfekcijos rpeimonės-ryte ir vakare.
Atsakyti
Turėjau ir aš tą gėrį burnoje,užėjo noras prasiverti liežuvį ir niekas nesustabdys. Bet ilgai nenešiojau, nors ką pirmą naktį iškentėjau,turbūt buvo neverta išsiverti,bet...Paturėjau ir praėjo noras,viskas buvo OK,užgijo per savaitę,bet vistiek,pagalvojau,ne mano stiliukas.... blush2.gif .O šiaip tas kuris vėrė auskarą,sakė geriausia dezinfekcija 50 gr tongue.gif , t.y.alkoholio išgert biggrin.gif
Atsakyti
As irgi labai noriu auskariuko i liezuvi , bet ziaurej adatu ir skausmo bijau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 11, 21:35)
As irgi labai noriu auskariuko i liezuvi , bet ziaurej adatu ir skausmo bijau...  verysad.gif

prieš veriant galvojau "geriau tegu skauda po to, nei duriant". baisu irgi buvo. bet va kai vėrė visai neskaudėjo, ausyse daug didesnis skausmas, o čia nieko net nejaučiau, tik po to porą dienų nefainai buvo tikrai.
Atsakyti
g.gif o as nesuprantu noro tampyti gelezies gabala burnoj.. tada jau geriau sratuka koki isikisti i burna ir pavolioti - tai paskui bent jau isspjauti galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 07 12, 14:08)
prieš veriant galvojau "geriau tegu skauda po to, nei duriant". baisu irgi buvo. bet va kai vėrė visai neskaudėjo, ausyse daug didesnis skausmas, o čia nieko net nejaučiau, tik po to porą dienų nefainai buvo tikrai.

mano drauge kai veres tai ten uz 90lt atrodo , justiniskese , nu , bet reke tai... skausmas ziaurus buvo dar ta vereja kazkokia issibloskius buvo... niekaip auskaro i skyle pataikyt negalejo... tai po to karto ir bijau , kad pas kokia panasia nepataikyt... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2008 07 12, 14:14)
g.gif  o as nesuprantu noro tampyti gelezies gabala burnoj.. tada jau geriau sratuka koki isikisti i burna ir pavolioti - tai paskui bent jau isspjauti galima blush2.gif

gerai cia biggrin.gif ir kainuos pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 12, 16:13)
mano drauge kai veres tai ten uz 90lt atrodo , justiniskese , nu , bet reke tai... skausmas ziaurus buvo dar ta vereja kazkokia issibloskius buvo... niekaip auskaro i skyle pataikyt negalejo... tai po to karto ir bijau , kad pas kokia panasia nepataikyt...  schmoll.gif

tai reikia pasidomėti, pasiklausinėti prieš einant apie salonus. deja, vilniuj nežinau nieko.
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 07 13, 01:00)
tai reikia pasidomėti, pasiklausinėti prieš einant apie salonus. deja, vilniuj nežinau nieko.

kazkaip noras praejo g.gif kai prigazdino uzsieni gyvenanti mama , kad ten labai populiarus tie auskarai i liezuvi ir pan. tai sake odos vezys labai paplites del tu svetimkuniu odoje... tai ir noras baigia isgaruot doh.gif
Atsakyti
Ar briketai ir auskaras liežuvyje suderinami dalykai?
Atsakyti
nera cia ko bijoti:) as sestadieni prasiveriau liezuvi:) duriant visai neskaudejo, nors jautesi, kad kazka kisa kiaurai,,, dabar liezuvis patines, siek tiek skauda po valgio,,, bet siaip nieko kazko labai ziauraus:) kentet galima:) nemirstu tikrai:)

tiesa, dar del parad..... visi cia peikia,, bet man patiko, labai maloni moteris, labai linksmai viskas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cami: 14 liepos 2008 - 15:44
QUOTE(Migliukas_pupuliukas @ 2008 07 14, 13:48)
Ar briketai ir auskaras liežuvyje suderinami dalykai?

Aš turiu ir auskarą ir breketus, draugė taip pat turi ir auskarą ir breketus. Kol kas nenumirėm. Bet ji mėgsta pavoliot tą auskarą ant lūpos tai jis buvo pora kart užsikabinęs užbreketų ir timptelėjo biški.
Atsakyti