Ametistėjoj mano draugei pravėrė ne itin kokybiškai, t.y. padarė per mažą skylutę ir dabar reikia jai gerai paieškot auskaro, kuris tiktų. Tiesa, ji vėrėsi į lupą.
Taute, o iš kurio miesto tu?
Na va, prieš tris dieneles ir aš įsivėriau. Ką galiu pasakyti, tai pirmąją dieną nei ištino, truputį tik dilgčiojo, malšinau šaltu vandeniu ir vakare suvalgiau keptų bulvyčių.
Per naktį žiauriai ištino, pradėjo gelti smarkiau. Deja tą dieną turbūt valgiau per "smakrų" maistą, tai. Dabar mintu tik košytėmis, sultiniu, ledukais. Tinimas dar nepraėjo, skausmas užeina tokiom bangom. Dar kartais nutirpsta liežuvio galiukas ar pradeda gelti tą vietą liežuvio apačioje, kur remiasi burbuliukas.. Tai va. Laukiu, kol praeis. Labai bijojau. Vėrė be nuskausminimo ir visiškai neskaudėjo.
Per naktį žiauriai ištino, pradėjo gelti smarkiau. Deja tą dieną turbūt valgiau per "smakrų" maistą, tai. Dabar mintu tik košytėmis, sultiniu, ledukais. Tinimas dar nepraėjo, skausmas užeina tokiom bangom. Dar kartais nutirpsta liežuvio galiukas ar pradeda gelti tą vietą liežuvio apačioje, kur remiasi burbuliukas.. Tai va. Laukiu, kol praeis. Labai bijojau. Vėrė be nuskausminimo ir visiškai neskaudėjo.
Man irgi vere be jokio nuskausminimo, bakst ir viskas, jokio ten skausmo! dvi secundes ir fsio. man visai neistino ne karto, nzn ar cia man laimingai pasitaike o gal del to kad nelaukus isgeriau Neurofen nuo skausmo stipriu ir pakeliui namo geriau salta vandeni. Taip ir praejo be jokio tinimo.
Del pacio auskaro turejimo tai yra labai didelis sansas kad nusiskelsi danti anksciau ar veliau (turiu nemazai draugiu su jais) ir dantiste sake kad laikui begant gali dantys pradet trupet ir skilinet o tu net nepagalvosi kad nuo auskaro. ypac tiem kurie megsta su juo zaisti burnoj.
Va tiek ziniu.
Del pacio auskaro turejimo tai yra labai didelis sansas kad nusiskelsi danti anksciau ar veliau (turiu nemazai draugiu su jais) ir dantiste sake kad laikui begant gali dantys pradet trupet ir skilinet o tu net nepagalvosi kad nuo auskaro. ypac tiem kurie megsta su juo zaisti burnoj.
Va tiek ziniu.
QUOTE(Humbega @ 2008 05 11, 11:23)
Kur geriau Kaune vertis auskarą į liežuvį? Tabu, Teo ar Ametistėjoj?
Ir kur užšaldo?
Ir kur užšaldo?
As duriausi pas Andra is Tabu, tai jokiu priekaistu neturiu Uzgijo labai gerai naudojantis jos patarimais, taip pat kai liezuvis patino kelis kartus kaitaliojo man auskarus, tai y didesny, tai y mazesny, kviesdavo daznai pasirodyti, kaip gyja. Pradure taip greitai, kad net nespejau mirktelt Be jokio uzsaldymo, visiskai neskaudejo Nes liezuvyje juk daug nervu galuneliu, o jy suspaudzia su tokiomis replytemis ir tuo paciu paspaudus vietiskai apsimarina tai nervukai, nebera liezuvis toks jautrus, todel ir nejauciamas skausmas
Aš turiu jau gan senai(6metus)
na ką tai mano svajonė buvo, bet ją išpildžiau
gijo tikrai gan sunkiai liežuvis tikrai buvo dvigubas, bet kai sugijo tai liuks pojūčiai.(Baisiai gyja tikrai ne kiekvienam, kitiems labai greit viskas susitvarko, viskas priklauso kaip jį prižiūri ir pan.)
Švepluoti nepradėjau(s raidę jau ir taip biškutį blogai tariau, kai įsivėriau tarimas nepablogėjo, bet vat visi galvoja, kad nuo auskaro )
Dėl dantų tai tikra tiesa auskaras juos labai pagadino emalis nusibraižęs iš vidinės pusės (bet pati kalta, nes pirmais metais labai žaidžiau su tuo auskaru, kai pastebėjau pokyčius ant dantų lioviausi ir dantų būklė nebepablogėjo )būčiau turėjus gražius dantis tikrai nebūčiau vėrusis(tokių savininkas tikrai nerekomenduoju), bet kadangi žinojau, kad reiks tvarkyt, vėriausi.Dabar jau artėja laikas tvarkyt dantis tai su auskaru reiks atsisveikint
tai tiek...
na ką tai mano svajonė buvo, bet ją išpildžiau
gijo tikrai gan sunkiai liežuvis tikrai buvo dvigubas, bet kai sugijo tai liuks pojūčiai.(Baisiai gyja tikrai ne kiekvienam, kitiems labai greit viskas susitvarko, viskas priklauso kaip jį prižiūri ir pan.)
Švepluoti nepradėjau(s raidę jau ir taip biškutį blogai tariau, kai įsivėriau tarimas nepablogėjo, bet vat visi galvoja, kad nuo auskaro )
Dėl dantų tai tikra tiesa auskaras juos labai pagadino emalis nusibraižęs iš vidinės pusės (bet pati kalta, nes pirmais metais labai žaidžiau su tuo auskaru, kai pastebėjau pokyčius ant dantų lioviausi ir dantų būklė nebepablogėjo )būčiau turėjus gražius dantis tikrai nebūčiau vėrusis(tokių savininkas tikrai nerekomenduoju), bet kadangi žinojau, kad reiks tvarkyt, vėriausi.Dabar jau artėja laikas tvarkyt dantis tai su auskaru reiks atsisveikint
tai tiek...
as tai niekada nesidėčiau
QUOTE(Patieška @ 2008 07 05, 17:04)
as tai niekada nesidėčiau
nesidėti reikia, o nesiverti
auskaras liežuvyje-mano svajonė, man taip nerealiai atrodo, kai šypsosi...kažkas lyg ir sužvilga burnoj
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 06, 16:28)
auskaras liežuvyje-mano svajonė, man taip nerealiai atrodo, kai šypsosi...kažkas lyg ir sužvilga burnoj
jei tu labai issizioji, kai sypsaisi, tada graziai matosi tas auskariukas, bet jei vos vos issizioji - tada niekas net nepastebes
QUOTE(laurat @ 2008 07 06, 17:19)
jei tu labai issizioji, kai sypsaisi, tada graziai matosi tas auskariukas, bet jei vos vos issizioji - tada niekas net nepastebes
pastebi, kaip ir sakė jis vistiek vos sublizga, aš niekad nesišypsau plačiai, bet vistiek kai nusijuokiu sako ką tu ten turi
QUOTE(Wiqtea @ 2008 07 05, 15:38)
Baisiai gyja tikrai ne kiekvienam, kitiems labai greit viskas susitvarko, viskas priklauso kaip jį prižiūri ir pan.
kad nėra ten ką ir prižiūrėt, jei viskas gerai buvo praverta, jokių komlikacijų-panaudoji kokį purškalą dezinfekcijai, pvz hexoral'į ir viskas. dar, prisiskaičius patarimų, gėriau ir vytauto mineralinį. tiek to ir rūpesčio. aišku, pirmom dienom nemalonu, tenka košytes pavalgyti.
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 05, 01:26)
Pradure taip greitai, kad net nespejau mirktelt Be jokio uzsaldymo, visiskai neskaudejo
o aš nežinau ar iš vis kur nors šaldo, man atrodo, kad tik taip sako, kad psichologiškai gerai nuteikt
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 05, 01:26)
jy suspaudzia su tokiomis replytemis ir tuo paciu paspaudus vietiskai apsimarina tai nervukai, nebera liezuvis toks jautrus, todel ir nejauciamas skausmas
o liežuvis ir šiaip mažiausiai skausminga vieta iš duriamų, kad ir kaip būtų sunku tuo patikėti