as tai ruosiuosi daktare but tai gal nemaisys jei maziukas tai nelabai ir matosi,bet man atrodo noras isgaruos,...taip pat negaliu zinot koki vaikina tada turesiu
QUOTE(eglincia @ 2008 04 27, 14:09)
as tai ruosiuosi daktare but tai gal nemaisys jei maziukas tai nelabai ir matosi,bet man atrodo noras isgaruos,...taip pat negaliu zinot koki vaikina tada turesiu
Jei cia su ironija del direktores, tai turjau galvoj, kad ne tam mokaus aukstojoj, kad pardaveja dirbciau.. Tai ir auskariukas, kad ir mazas, manau ne labai derinsis
ne,be irnonijos cia....jei mokaisi ir zinai,kad noresi dirbti toki darba kaip direktores,tai gal rimtai nesiderina,nors manau nieko baisaus nebutu...
QUOTE(eglincia @ 2008 04 27, 18:56)
ne,be irnonijos cia....jei mokaisi ir zinai,kad noresi dirbti toki darba kaip direktores,tai gal rimtai nesiderina,nors manau nieko baisaus nebutu...
A.. galvojau saipaisi Ne.. tai aisku nieko baisaus nebutu Tiesiog nelabai noriu jau
tai va no noro priklauso,man irgi manau noras isgaruos
As pora metu norejau noras nedingo tai ir isiveriau siaip planuoju i kiek imanoma mazesni pasikeisti.. bet kad ir kaip bebutu jei niekam nerodysiu, tai niekas ir dabar nematys
Pardaveja buti neketinu O ir auskara derinti prie darbo irgi neketinu
MAN grazu ir tiek
Pardaveja buti neketinu O ir auskara derinti prie darbo irgi neketinu
MAN grazu ir tiek
Atsirado cia man toks klausimas:
Man kazkaip tas milziniskas auskaras nuspaudiza liezuvi ir po juo apmirsta audiniai...
Cia normalus reiskinys, ar man jau butu pravartu kur nors rimciau kreiptis?
Man kazkaip tas milziniskas auskaras nuspaudiza liezuvi ir po juo apmirsta audiniai...
Cia normalus reiskinys, ar man jau butu pravartu kur nors rimciau kreiptis?
O man kai dūrė nei užšaldė nei ką tik Šnay su kažkokiu instrumentu ir viskas tiesą sakant..man tai buvo maloni procedūra niekada neskaudėjo, nei kai įvėrė nei vakare-nieko...valgyti galėjau, bet aš labiau į vakarą vėriausi tai parėjusi tik bananą ir sriubos suvalgiau tai pats tas buvo tiesa, truputį šveplavau, bet tik todėl, kad burnoje dar turėjau tokį sraigtą, tai burnoje vietos nelabai buvo belikę )
turiu parduot keleta auskariuku gal kam patiks kreiptis AZ
QUOTE(Humbega @ 2008 05 11, 10:23)
Kur geriau Kaune vertis auskarą į liežuvį? Tabu, Teo ar Ametistėjoj?
Ir kur užšaldo?
Ir kur užšaldo?
as pas Teo tattoo dariausi, jis mano drauges geras pazistamas, viska atliko steriliai, prie akiu nauja adata paeme, nusiplove rankas, nuvale gulta ir t.t. ir tuo metu vaikinukas uzejo norintis auskaro, tai jam liepe sugrizt po keliu valandu nes jo pasirinkta auskara jis turejo sterilizuot ir tai dare prie mano akiu o Tabu man rodos turi savo varda uzsitarnave nes tuo uzsiima ne vienerius metus