Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

as tai ruosiuosi daktare but lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal nemaisys jei maziukas tai nelabai ir matosi,bet man atrodo noras isgaruos,...taip pat negaliu zinot koki vaikina tada turesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 27, 14:09)
as tai ruosiuosi daktare but lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai gal nemaisys jei maziukas tai nelabai ir matosi,bet man atrodo noras isgaruos,...taip pat negaliu zinot koki vaikina tada turesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei cia su ironija del direktores, tai turjau galvoj, kad ne tam mokaus aukstojoj, kad pardaveja dirbciau.. smile.gif Tai ir auskariukas, kad ir mazas, manau ne labai derinsis smile.gif
Atsakyti
ne,be irnonijos cia....jei mokaisi ir zinai,kad noresi dirbti toki darba kaip direktores,tai gal rimtai nesiderina,nors manau nieko baisaus nebutu...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 27, 18:56)
ne,be irnonijos cia....jei mokaisi ir zinai,kad noresi dirbti toki darba kaip direktores,tai gal rimtai nesiderina,nors manau nieko baisaus nebutu...

A.. galvojau saipaisi tongue.gif Ne.. tai aisku nieko baisaus nebutu smile.gif Tiesiog nelabai noriu jau 4u.gif
Atsakyti
tai va no noro priklauso,man irgi manau noras isgaruos rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
As pora metu norejau smile.gif noras nedingo tai ir isiveriau smile.gif siaip planuoju i kiek imanoma mazesni pasikeisti.. bet kad ir kaip bebutu jei niekam nerodysiu, tai niekas ir dabar nematys bigsmile.gif
Pardaveja buti neketinu schmoll.gif O ir auskara derinti prie darbo irgi neketinu blink.gif
MAN grazu ir tiek cool.gif
Atsakyti
Atsirado cia man toks klausimas:
Man kazkaip tas milziniskas auskaras nuspaudiza liezuvi ir po juo apmirsta audiniai... unsure.gif
Cia normalus reiskinys, ar man jau butu pravartu kur nors rimciau kreiptis? verysad.gif
Atsakyti
Skonio reikalas, bet man nelabai gražu.
Kažin ir ar nekenkia g.gif
Atsakyti
O man kai dūrė nei užšaldė nei ką smile.gif tik Šnay su kažkokiu instrumentu ir viskas smile.gif tiesą sakant..man tai buvo maloni procedūra smile.gif niekada neskaudėjo, nei kai įvėrė nei vakare-nieko...valgyti galėjau, bet aš labiau į vakarą vėriausi tai parėjusi tik bananą ir sriubos suvalgiau tai pats tas buvo smile.gif tiesa, truputį šveplavau, bet tik todėl, kad burnoje dar turėjau tokį sraigtą, tai burnoje vietos nelabai buvo belikę smile.gif)
Atsakyti
Kur geriau Kaune vertis auskarą į liežuvį? Tabu, Teo ar Ametistėjoj?
Ir kur užšaldo? wink.gif
Atsakyti
turiu parduot keleta auskariuku gal kam patiks ax.gif kreiptis AZ mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2008 05 11, 10:23)
Kur geriau Kaune vertis auskarą į liežuvį? Tabu, Teo ar Ametistėjoj?
Ir kur užšaldo? wink.gif

as pas Teo tattoo dariausi, jis mano drauges geras pazistamas, viska atliko steriliai, prie akiu nauja adata paeme, nusiplove rankas, nuvale gulta ir t.t. ir tuo metu vaikinukas uzejo norintis auskaro, tai jam liepe sugrizt po keliu valandu nes jo pasirinkta auskara jis turejo sterilizuot ir tai dare prie mano akiu wink.gif o Tabu man rodos turi savo varda uzsitarnave nes tuo uzsiima ne vienerius metus
Atsakyti