Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(borooze @ 2008 03 20, 15:51)
kiek metu turi jau? man keista labai nes skaiciau daug kur kad issiverus lieka guzas leizuvi...  ax.gif

Aha, guziukas yra, bet ne guzas ax.gif

Atsakyti
Turiu as auskara jau 6 metus (isiveriau budama beveik 13), ir galiu pasakyti, kad niekad jokiu problemu neturejau. Uzgijo labai greitai, per 4 dienas mazdaug, visiskai nesveplavau.
Skaiciau puslapyje pries, kad kazkuriai ten zandikauliui kazkas buvo ir t.t., bet gal tu tiesiog nepasikeitei auskaro ir jis buvo ziauriai ilgas, kad normalaus sukandimo nebuvo? Ta prasme, kazkaip sunku patiketi, kad vien nuo to, kad turejai auskara, galejai tokiu problemu prisidaryti. Mano pacios, beje, dantu bukle yra tobula (mano mama profesionali odontologe, bet niekada gyvenime man neprireike jokiu jos paslaugu ir ji visiskai pritare man del auskaro verimosi).
O veriausi tai salone TABU (dabar esanciam Kaune, "Undineje").
Atsakyti
Na va...kiek aš čia..pabuvau daugiau nei mėnesį ir dėl tam tikrų priežasčių turėjau išsiimti.skylė jau pusiau užsitraukus buvo po pusdienio,o kitą dieną auskaro jau nė nėjo įkišti.na ką.kelias dienas jaučiau liežuvy guziuką,o šiandien jau nieko nėra,išskyrus pačiai matomą randą.
po metų versiuos vėl,jei nepasikeis nuomonė bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif jo o as kazkaip jo niekad nenoreciau ir bijau ir net nezinau biggrin.gif
Atsakyti
niekada gyvenime nesiverciau i liezuvi nes manu kad liezuvis ne auskaram skirtas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 03 16, 21:26)
Turiu aš auskarą. Neįsivaizduoju, kaip jum galėjo skaudėt? Gal einat kaip durnelės be šaldymo vertis?

as ejau be saldymo vertis ir jokio skausmo nejutau thumbup.gif manau priklauso nuo verejos, jei pataiko i koki nerva tai gal ir skauda..
Atsakyti
Skausmo receptorių yra begalės kiekviename kūno lopinėlyje 4u.gif .
Atsakyti
gal galite tikliai pasakyti kaip jis veriamas? smile.gif ar matosi kai veria? nes kai veriausi i bamba (veriausi kaune saulejoje) as nemaciua kaip taij drao tada ir ta baime nebuvo tokia didele...
Atsakyti
Prisijungiau ir as prie tokio auskariuko turetoju drinks_cheers.gif Vakar isigijau ta burnos padareli... Tai sakyciau vakar sunkoka buvo ka valgyt... o ir nuo hexoralio patirpimas toks...skoni nelabai jauciu g.gif
Bet siaip tai thumbup.gif labai dziaugiuosi.
Del matymo veriant, tai as uzsimerkiau.. ir tik bagst. Kai isikandi i liezuvi daug skaudziau buna... blink.gif Skaiciau, kad su verimusi i bamba net nepalyginsi... Daug malonesnis sitas mirksiukas.gif (bet pati bamboj neturiu, tai kategoriskai teigti negaliu ax.gif )
Jau laukiu, kol trumpesni ir mazelyti persivert galesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 28, 10:30)
niekada gyvenime nesiverciau i liezuvi nes manu kad liezuvis ne auskaram skirtas  doh.gif  lotuliukas.gif

Kai pagalvoji i kokias dabar vietas isiveria, tai i liezuvi tai dar cia labai normaliai.. tongue.gif
Atsakyti
norejau labai,bet mama neleido,kai sueis 18 metu galesiu pati ,bet nezinau ar noras nebus isgaraves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 27, 14:02)
norejau labai,bet mama neleido,kai sueis 18 metu galesiu pati ,bet nezinau ar noras nebus isgaraves  lotuliukas.gif

As lygiai taip pat labai norejau.. wub.gif Bet dabar nezinau.. nesiderina man kazkaip unsure.gif pvz busiu kokia direktore ar seip atsakinga darba dirbsiu ir liezuvyje auskaras.. nu man kazkaip.. nesiderina verysad.gif Cia neisizeiskit kas turi.. smile.gif
Atsakyti