Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Laukinė @ 2008 02 10, 20:01)
Sveikos.
Na ką,su auskariuku aš trečia diena.
Kankinuos.Skauda,liežuvis visas ištinęs,dantenos ir sureagavusios ištinusios,kalbėt negaliu,o jei bandau,tai sunkiai eina suprast ką noriu pasakyt,o ir skauda.Valgyt žinoma normalaus maisto negaliu,tai jogurtą šiaip ne taip.
Skalauju druskos tirpalu.Ryt nusipirksiu OCTENISEPT,sakė,kad su juo labai gerai dezinfekuot kątik pravertas vietas.Na žodžiu,iškentėjau tas kelias dienas,iškentėsiu ir kitas  doh.gif

sveikos.. prisidedu i jusu buri smile.gif
siandien auskariukai isveriau, jetau skausmas pakankamai didelis, liezuvis tai zinoma, kaip banginio.. tik kad as kalbet galiu normaliai, kai noriu..idejus visas pastangas doh.gif ir kas idomiausiai skauda tik viena dantu puse, toks jausmas kad protinis augtu g.gif galvojau, cia man tik vienai su tais dantukais, bet gal taip turi buti..? o valgau tai irgi tik jogurta per siaudeli, bandziau bulviu kose valgyt, bet kol kas ne kas...
Atsakyti
Myja,man ir viena pusė smegenų buvo patinus,bet gėriau vaistukų nuo skausmo,tepiau tokiu geliu, o liežuvį purškiau su OCTENISEPTU.Na ir ką,šiai dienai jau valgau visokį maistą ir viską galiu daryt biggrin.gif blush2.gif
Nusipirkau trumpesnį auskariuką,nes kliūna už dantukų valgant ilgas.
aplamai,dar skauda truputį,bet nėr ko norėti,juk tik savaitė tepraėjo...
Atsakyti
Eina sau, vienam penktokui tevai leido isiverti auskara i liezuvi.... kosmaras kokie tevai
Atsakyti
Dukra jau ~metus turi auskarą liežuvyje tongue.gif , pradžioj įgijo tokį įprotį visaip kaip stumdyt, kaišiot, žaist, bet aš ją perspėjau , kad negražiai atrodo ir kenkia tie brūžinimai su auskaru per dantų emalį, tai greit pasitaisė ir atsikratė to bjauraus įpročio smile.gif
Atsakyti
Turiu aš auskarą. Neįsivaizduoju, kaip jum galėjo skaudėt? Gal einat kaip durnelės be šaldymo vertis? Ir iš viso man patarė pieno produktų nevalgyt-greičiau užgis. Jei skauda išgeri vaistukų ir tikrai apramina. Ir dar: jokiu būdu neįpraskit žaist su auskaru...nu tikrai negražiai atrodo...
Papildyta:
QUOTE(Laukinė @ 2008 02 16, 22:19)
Myja,man ir viena pusė smegenų buvo patinus,bet gėriau vaistukų nuo skausmo,tepiau tokiu geliu, o liežuvį purškiau su OCTENISEPTU.Na ir ką,šiai dienai jau valgau visokį maistą ir viską galiu daryt  biggrin.gif  blush2.gif
Nusipirkau trumpesnį auskariuką,nes kliūna už dantukų valgant ilgas.
aplamai,dar skauda truputį,bet nėr ko norėti,juk tik savaitė tepraėjo...

O tu nebandyk dar persivert trumpesnio schmoll.gif . Negerai- ryte tau vis dar turėtų liežuvis ištinti ir jei įsidėsi trumpesnį nieko gero nebus.
Atsakyti
Su tais auskarais liezuvy ivairiai buna. Priklauso nuo to, kaip zmogaus kunas priima auskara. Viena drauge prasivere, kiek zinau butent Paradizei, o kita nepamenu kur, taciau po to prasidejo komplikacijos, teko jo atsisakyti. Dar esu girdejusi, kad kuo greiciau po prasiverimo pradedi valgyti, t.y kramtyta, tuo greiciau auskaras sugija ir prisitaiko, ne taip ilgai skauda. Na, bet nuo zmogaus priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2008 01 13, 01:48)
As irgi daug metu noreju prasivert drinks_cheers.gif tik vyras pries,-sako nesibuciosiu su tavim blink.gif
Bet siandien dukra paslapcia nuejo ir ka prasivere sau salone lezuvi doh.gif Nepikstu,nes man grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,bet vyrui nieko nesakysim schmoll.gif Tiesa dukrai dar tik 12 metu wub.gif

Ačiū Dievui , kad mano dukros kol kas nenori durtis liežuvio schmoll.gif , joms nepatinka rolleyes.gif , o ir man - negražu doh.gif rolleyes.gif . Nepykit už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
as irgi dziaugiuosi kad mano dukra bijo adatu ir nesugalvos durtis liezuvio thumbup.gif Nepykit uz kitokia nuomone 4u.gif 4u.gif ,bet auskaras liezuvyje fui cool.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 03 19, 19:55)
as irgi dziaugiuosi kad mano dukra bijo adatu ir nesugalvos durtis liezuvio thumbup.gif Nepykit uz kitokia nuomone 4u.gif  4u.gif ,bet auskaras liezuvyje  fui  cool.gif  blush2.gif

Prisijungsiu ir aš prie šios nuomonės-negražu ir man liežuvyje auskaras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 03 13, 11:20)
Eina sau, vienam penktokui tevai leido isiverti auskara i liezuvi.... kosmaras kokie tevai

man 19 buvo kai isiveriau, tevai neleido, bet kur as tau ju klausysiu, isiveriau, o tada parodziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 03 20, 16:27)
man 19 buvo kai isiveriau, tevai neleido, bet kur as tau ju klausysiu, isiveriau, o tada parodziau  lotuliukas.gif

kiek metu turi jau? man keista labai nes skaiciau daug kur kad issiverus lieka guzas leizuvi... ax.gif
Atsakyti
Na man kazkada patiko ta auskaro liezuvyje ideja, bet aciu Dievui tada buvo labai daug aplinkiniu kurie atkalbejo padaryti kvailyste smile.gif Dabar turbut ne uz ka nesiverciau, nes elementariai nebegrazu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeLady: 21 kovo 2008 - 10:52