QUOTE(Laukinė @ 2008 02 10, 20:01)
Sveikos.
Na ką,su auskariuku aš trečia diena.
Kankinuos.Skauda,liežuvis visas ištinęs,dantenos ir sureagavusios ištinusios,kalbėt negaliu,o jei bandau,tai sunkiai eina suprast ką noriu pasakyt,o ir skauda.Valgyt žinoma normalaus maisto negaliu,tai jogurtą šiaip ne taip.
Skalauju druskos tirpalu.Ryt nusipirksiu OCTENISEPT,sakė,kad su juo labai gerai dezinfekuot kątik pravertas vietas.Na žodžiu,iškentėjau tas kelias dienas,iškentėsiu ir kitas
Na ką,su auskariuku aš trečia diena.
Kankinuos.Skauda,liežuvis visas ištinęs,dantenos ir sureagavusios ištinusios,kalbėt negaliu,o jei bandau,tai sunkiai eina suprast ką noriu pasakyt,o ir skauda.Valgyt žinoma normalaus maisto negaliu,tai jogurtą šiaip ne taip.
Skalauju druskos tirpalu.Ryt nusipirksiu OCTENISEPT,sakė,kad su juo labai gerai dezinfekuot kątik pravertas vietas.Na žodžiu,iškentėjau tas kelias dienas,iškentėsiu ir kitas
sveikos.. prisidedu i jusu buri
siandien auskariukai isveriau, jetau skausmas pakankamai didelis, liezuvis tai zinoma, kaip banginio.. tik kad as kalbet galiu normaliai, kai noriu..idejus visas pastangas ir kas idomiausiai skauda tik viena dantu puse, toks jausmas kad protinis augtu galvojau, cia man tik vienai su tais dantukais, bet gal taip turi buti..? o valgau tai irgi tik jogurta per siaudeli, bandziau bulviu kose valgyt, bet kol kas ne kas...