Mano brolis turi auskariuką liežuvyje

atrodo normaliai, nieko ypatingo

šiaip vėrėsi Klaipėdoje, viskas gražiai sugijo, tepėsi kažkokiu specialiu skysčiu, kad greičiau sugytų...Šiaip jis nesakė, kad prasivėrė, o aš pastebėjau po savaitės, tėvai sužinojo po 2 metų, nors su broliu gyveno tada kartu

nes labai gražiai galima tą auskariuką paslėpt.....beje, apie kokį čia auskariukų pasirinkimą kalbat....paprastas burbuliukas ir viskas, nes visokie ten išrantymai man tai negražu
O dėl ligų, hepatitu galima užsikrėsti duodant kraują, imant kraują, perpilant kraują ir net pvz gimdant, jei aplinka nesterili

o pvz važiuojant autobuse, esant šalia sergančio galima užsikrėsti ir sunkia TBC forma

taip kad ligų galima pasigauti bet kur...aišku reikia save saugoti, įvertinti saloną ir meistrą, pas kurį norite darytis...
Man tokius argumentus apie ligas dėstė, kai ėjau tatuiruotis, bet aš turiu savo galvą- pasirūpinau, kad viskas būtų saugu ir tvarkinga
p.s tik va...neseniai važiavau busu, šalia sėdėjo panelė su auskaru liežuvyje ir kažkaip matyt pati nepastebėjo, kaip liežuviu tą auskarą pradėjo tampyti, makaluoti po burną

atrodė šlykščiai