Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

O tai kaip ten tas aukcionas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 01 15, 15:32)
P.S. man sakė ateit persivert po mėnesio.

Nebūtina eiti į saloną, kad pakeistų auskarą. Tai nėra labai sudėtinga: švarias rankas papurškiu Octenisept, naują auskarą taip pat dezinfekuoju. Tada išimu seną ir įdedu kitą. Sunku tik užsukti, kol neįgudus (bet kadangi man jau pačią pirmą dieną po įvėrimo jis atsisuko (matyt blogai užsuko vėrėja, nes man pačiai dar niekada nebuvo atsisukęs), tai aš greitai įsigudrinau kaip tai padaryti biggrin.gif ) nuo seilių rutuliukas tarp pirštų slysta, tai patogiau su binto gabalėliais juos laikyti (vatos lapeliai ir servetėlės nepasiteisino schmoll.gif ) nors dabar ir be nieko moku užsukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 01 15, 13:42)

ten reikia prisiregistruot nurint pirkt, jei buy it now uzrasyta tai is karto perki, tik ne visi i europa siuncia as tai i UK siusiuosi 4u.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad nebūtinai varyt į saloną, o gal ir nereikia. Čia kas kaip nori. Tiesiog sulaukiau tokio pasiūlymo su data smile.gif

Tik jus man durnai paaiškinkit, o nuo ko gi tas geltonas liežuvis būna? Nuo apnašų, nuo hexoralio, nuo reakcijos kažkokios ar dar nuo kokio velnio?
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 01 15, 21:55)
Tai aišku, kad nebūtinai varyt į saloną, o gal ir nereikia. Čia kas kaip nori. Tiesiog sulaukiau tokio pasiūlymo su data smile.gif

Tik jus man durnai paaiškinkit, o nuo ko gi tas geltonas liežuvis būna? Nuo apnašų, nuo hexoralio, nuo reakcijos kažkokios ar dar nuo kokio velnio?

aha,ir man idomu pasidare... zinokit man apatinis burnbuliukas pasinesa kazkuo... blink.gif ir as nesuprantu nuo ko... atrodo dantukus valausi kelis kartus per diena... virsutiniam nieko, o apatinis apsineses, nors tu ka... ir niekaip nesigauna nuvalyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 01 16, 00:22)
aha,ir man idomu pasidare... zinokit man apatinis burnbuliukas pasinesa kazkuo...  blink.gif  ir as nesuprantu nuo ko... atrodo dantukus valausi kelis kartus per diena... virsutiniam nieko, o apatinis apsineses, nors tu ka... ir niekaip nesigauna nuvalyti  doh.gif

Tai man atrodo, kad paprasčiausiai nuo maisto čia, nors ir valais dantukus, bet valgant tiesiog apsineša auskariukas smile.gif ČIa daug kam taip būna, man irgi ne išimtis, tai vėrėja, kai vėriaus į lūpą, sakė, kad čia apnašos maisto mirksiukas.gif
O neina nuvalyti? g.gif Aš atsisuku ir pasipurškus Octaniseptu, nugrandau rolleyes.gif Man kaip ir viskas gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2008 01 15, 17:42)

as kol gyvenau uk galejau naudotis tuo aukcionu. bet kazkaip kiek zinau su lietuviskom kortelem nelabai galima naudotis tuo ebay. ir dar reikia tureti paypel
Papildyta:
man taip pat apsoneses apatinis auskariuko burbuliukas bandziau valyti bet neina. man atrodo kad cia nuo maisto kazkokios apnasos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriukasss: 23 sausio 2008 - 12:47
QUOTE(SEKUNDE @ 2008 01 16, 17:26)
Tai man atrodo, kad paprasčiausiai nuo maisto čia, nors ir valais dantukus, bet valgant tiesiog apsineša auskariukas  smile.gif  ČIa daug kam taip būna, man irgi ne išimtis, tai vėrėja, kai vėriaus į lūpą, sakė, kad čia apnašos maisto  mirksiukas.gif
O neina nuvalyti?  g.gif  Aš atsisuku ir pasipurškus Octaniseptu, nugrandau  rolleyes.gif  Man kaip ir viskas gerai.  ax.gif

Fui, kaip gerai, o tai as jau issigandau, kad kazkas negerai... rolleyes.gif

Tiesa, o jums liezuvis ne baltas buna rytais? Man jis kartais ir patines buna, nors auskariukas pas mane jau trecias menuo, bet rytais jji dar vis jauciu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 01 23, 14:13)
Fui, kaip gerai, o tai as jau issigandau, kad kazkas negerai...  rolleyes.gif

Tiesa, o jums liezuvis ne baltas buna rytais? Man jis kartais ir patines buna, nors auskariukas pas mane jau trecias menuo, bet rytais jji dar vis jauciu...  blink.gif

man paciom pirmom dienom jis kazkoks ne toks budavo. bet dabar as jo isvis nejauciu, ir spalvos jokios ant jo nera. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 01 23, 14:13)
Tiesa, o jums liezuvis ne baltas buna rytais? Man jis kartais ir patines buna, nors auskariukas pas mane jau trecias menuo, bet rytais jji dar vis jauciu...  blink.gif

Pasitaiko, kad rytais liežuvis pabalęs, bet manau tas pats būna visiem, tik tie, kurie neturi auskaro, tai ir į liežuvį ne taip dažnai pasižiūri. O kaip kažkuri klausė dėl ko liežuvis geltonas po įvėrimo kurį laiką, tai manau nuo dažno valymo su dantų pasta plius dezinfekavimo. Kai nebereikės dezinfekuoti ir valyti taip dažnai, spalva pasitaisys smile.gif
Atsakyti
Žinojau šitą, kad nuo per didelės dezinfekcijos pageltonuoja, bet kažkaip atrodo viską vartojau saikingai. Gal čia hexoralis taip veikė? Tačiau dabar jau nebeliko geltonumo jokio smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Na ką,su auskariuku aš trečia diena.
Kankinuos.Skauda,liežuvis visas ištinęs,dantenos ir sureagavusios ištinusios,kalbėt negaliu,o jei bandau,tai sunkiai eina suprast ką noriu pasakyt,o ir skauda.Valgyt žinoma normalaus maisto negaliu,tai jogurtą šiaip ne taip.
Skalauju druskos tirpalu.Ryt nusipirksiu OCTENISEPT,sakė,kad su juo labai gerai dezinfekuot kątik pravertas vietas.Na žodžiu,iškentėjau tas kelias dienas,iškentėsiu ir kitas doh.gif
Atsakyti