QUOTE(borooze @ 2008 01 14, 11:55)
As ir taip manau... Manau vaikui 12 metu, geriau isgirsti mamos palaikyma nei "gruzinima", veliau atsiradus kitoms bedoms, bus lengviau pasisakyt, ir gal pirma paklaus, o poto padarys... bent jau man taip buvo... mama su manim, kaip man buvo 16 metu, ejo tatuiruotes daryt, nuo to laiko viska jai galiu papasakot nes ji mane palaiko...
svarbiausiai kad nebutu jokiu komplikaciju
P.S. temos pradzioje buvo kalbeta apie malonuma vyrskai lyciai, kaip moterris turi auskariuka... gal verta pagalvot?
Ir as dziaugios kad ji su manim pasitaria
Kalbejau su ja apie auskara,tikrai negalvojau kad ji prasidurs,nes ji tokia baile,cut kas ir verkia,o be to maniau kad jai tikrai be tevu nepradurs,tai buvau isitikinus 100%Bet dabar pakalbejom kad daugiau niekur nedarys,ji sake kad daugiau nekur ir nenori.Tik dar del tatuirotes ispejau,kad negadintu kuno,tai sake jos jai nepatinka ir galiu but del sito rami.Dziaugios kad dukra su manim pasidalina
Tiesa ji vaziavo kartu su drauge ir ta kartu prasivere,tik nei mama nei kas nors kitas nezino.Jie manes prase,kad neskayciau jos mamai
Ir as nenoriu kad butu kokiu komplikaciju,manau ju isvengsim,jei priziuresim ir nurodimus vigdysim.Siandien jau 2 dienos,kol kas tfu tfu tfu atrodo ir gyja graziai