Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Indreaja @ 2007 12 25, 20:57)
O tikrai, kaip dėl šveplavimo? Ar laikinai gali taip būti, ar ir visą laiką gali likt švepla?  blush2.gif Vat dabar dar ir sirguliuoju, tai bijau ar nieko tokio nebūtų prasivėrus...uoj ech

Tikra nesamone su tuo sveplavimu. Tik laikinai galit pasvepluoti. As svepluodavau kazkur savaite ir tik vakarais (neisivaizduoju kodel smile.gif ) O dabar viskas puiku! Ir neklausykit tokiu nesamoniu, kaip kad sako, kad neglesit uzsienio kalba jokia kalbet, astraus maisto valgyt, kad skyles lieka ir pan. Nesamones protest.gif
Atsakyti
pritariu Varu. as sveplavau tik 4 dienas, bet sveplavau tiek kad tik paciai atrode kad svepluoju, bet niekas is aplinkiniu net nepastebejo, kai klausiau ar nesvepluoju tai nesuprato ko as cia klausiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, ačiū nuraminot 4u.gif Šiandien bandau gydytis truputį namuose ir va jei viskas gerai ir aš pataspiu labai drąsia, tai gal rytoj jau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2007 12 26, 15:17)
Na, ačiū nuraminot  4u.gif Šiandien bandau gydytis truputį namuose ir va jei viskas gerai ir aš pataspiu labai drąsia, tai gal rytoj jau.. biggrin.gif

nera ko bijot, tikrai, svarbiausia nueik, po to jau nebebus kur dingti biggrin.gif ir paprasyk kad kas palydetu - tikrai drasiau bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kasante @ 2007 12 26, 16:36)
nera ko bijot, tikrai, svarbiausia nueik, po to jau nebebus kur dingti biggrin.gif ir paprasyk kad kas palydetu - tikrai drasiau bus wink.gif

O kaip tik atvirkščiai-visur kur bijau, einu viena. Bet šįkart turėčiau keliaut su drauge. Abi kartu dursimės, tik ji į antakį smile.gif Tik va dėl kokios infekcijos bijau, kad apsirgus truputį esu. Na, bet gal nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2007 12 26, 16:29)
O kaip tik atvirkščiai-visur kur bijau, einu viena. Bet šįkart turėčiau keliaut su drauge. Abi kartu dursimės, tik ji į antakį smile.gif Tik va dėl kokios infekcijos bijau, kad apsirgus truputį esu. Na, bet gal nieko  smile.gif

tai gal geriau palauk kol pasveiksi, nedega juk smile.gif
Atsakyti
Ai kažkaip atostogos, tai truputį dega... biggrin.gif O naujienos tai tokios, šiandien jau drebanti nulėkiau iki Undinės, nu ir ką-uždaryta. Dirbs tik 01 07 mad.gif Draugė neapsikentus užsirašė į teo tattoo, o aš mąstau lėkt į Akropolio Ametistėją. Tik truputį vėlgi bijau, kad viskas ok ten būtų smile.gif
Atsakyti
Na niekada nesikankinciau jokiom tatuiruotem ar Piercingais.... drauge turejo liezuvyje, tai sirgo kazkokia infekcija rimta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 28 gruodžio 2007 - 20:26
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 28, 21:25)
Na niekada nesikankinciau jokiom tatuiruotem ar Piercingais.... drauge turejo liezuvyje, tai sirgo kazkokia infekcija rimta doh.gif

tai zinai buna zmones suserga angina del to kad vaiksto ziema nuogais kaklais, o nuo anginos gali irgi visokiu komplikaciju buti, ir begale kitokiu blogu dalyku gali zmogui atsitikt, tai zinai save varzyti del to kad gali papulti i ta viena procenta manau yra kvaila smile.gif o jei tau nepatinka ir negrazu tada kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 03 16, 17:09)
Sveikos wink.gif

seniai seniai jau noriu įsiverti auskarą į liežuvį... Bet vis prisibijau blush2.gif , galbūt yra čia tokių kurios turit ar ką esate girdėjusios ir galite pagelbėti... ?

Pati asmeniškai eusu girdėjusi tik gerus atsiliepimus ... Gimtadienis ne už kalnų... Labai norėčiau iki jo prasiverti  ax.gif

as ir noriu bet cia kai pasiskaiciau unsure.gif kazkaip nelabi noriu dantu gaila
Atsakyti
Na visai norėčiau, tačiau esu milžiniška skausmo bijotoja. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2007 12 30, 17:36)
Na visai norėčiau, tačiau esu milžiniška skausmo bijotoja.  blush2.gif

as irgi! bet kad visai neskaudejo ... smile.gif
Atsakyti