Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Loriukasss @ 2007 12 23, 13:10)
va va apie ka as ir kalbu, valgau taip atsargiai, nes pati liezuvi skauda ir i ta auskariuka bijau ikasti, bijau patempti ta vieta, nes tas pats durimas skauda ir truputuka po liezuviu. nezinau ar taip turi buti ar cia tik man , nes skauda kakla ir net tada kai spaudau, ar gali but nuo auskariuko? niekada to nera buve g.gif  ir toks kaip sutapimas dabar, galvoju gal cia tas auskariukas kaltas unsure.gif

num zinai gal tu nueik pas ta kur vere ir paklausk ar cia normalu taip...o tu skalauji ir su druska ir hexoraliu? as tai po bet kokio valgymo dantis valydavausi (kokius 10 kartu per diena) ir vytauto mineralini pastoviai gurksnojau(beveik po 2 butelius per diena).ir dar geriau jei jis saltas budavo..
Papildyta:
o valgyt tai stengiausi toki maista kad nereiktu judint liezuvio(kam be reikalo kankintis?smile.gif ) t.y. geriau jogurtus, pieno kokteilius, tryniausi kosyte is visokiu sureliu, varskes ir pan..ir lb graziai ir greitai uzgyjo:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriukasss @ 2007 12 23, 14:10)
va va apie ka as ir kalbu, valgau taip atsargiai, nes pati liezuvi skauda ir i ta auskariuka bijau ikasti, bijau patempti ta vieta, nes tas pats durimas skauda ir truputuka po liezuviu. nezinau ar taip turi buti ar cia tik man , nes skauda kakla ir net tada kai spaudau, ar gali but nuo auskariuko? niekada to nera buve g.gif  ir toks kaip sutapimas dabar, galvoju gal cia tas auskariukas kaltas unsure.gif

O kada tu liezuvi prsiverei? Nes man atsimenu buvo toks istinimas, kad kasnio nuryt negaledavau kokia savaite.
Atsakyti
veriausi auskariuka pries keturias dieneles. stengiuosi ir as valgyti toki maista kad labai liezuvio nereiketu judinti, bet vis nesigauna. na nebera jau taip baisiai bet vistiek kazkaip nelabai maloniai jauciuosi
Atsakyti
Turėjau tą auskariuką liežuviuky... bet išsiėmiau. smile.gif
Atsakyti
Nu vat aš dabar irgi vis svarstau ar į liežuvį durtis, ar po lūpa kampe. Minusai tai buvo tokie-po lūpa nežinau ar tiktų, liežuvis-maniau sunkiau gyja ir kažkaip baisiau atrodo į tą dyydelį raumenį vertis biggrin.gif O dabar perskaičius visą temą, pasimečiau, anksčiau linkau prie lūpos, dabar prie liežuvio. Na ir niekaip neapsisprendžiu. Tik va kur Kaune patikimiausia? Undinėj? Prasivėrusios, patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indreaja @ 2007 12 23, 23:18)
Tik va kur Kaune patikimiausia? Undinėj? Prasivėrusios, patarkit 4u.gif

as undinej veriausi, tai visai neskaudejo, ir lb greit uzgyjo, dar dvi savaites nepraejo o jau beveik jo nebejauciu, ir skaudet tik labai judinant liezuvi skaudejo, o siaip tai lb normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasante @ 2007 12 24, 01:18)
as undinej veriausi, tai visai neskaudejo, ir lb greit uzgyjo, dar dvi savaites nepraejo o jau beveik jo nebejauciu, ir skaudet tik labai judinant liezuvi skaudejo, o siaip tai lb normaliai smile.gif

Ačiū, kasante. Nu reik apsigalvot ir po švenčių čiuožt kažkur, kažką durt biggrin.gif (tikiuosi neapsibijosiu doh.gif )
Atsakyti
user posted image

Kažko nepaprasto ir stebuklingo,
Krentančio tiesiai į rankas..
Saulės ir sniego verčiančių šypsotis,
Begalinės laimės ir meilės.
Linksmų Kalėdų!
Atsakyti
Visas jus artejanciom didziosiom metu sventem 4u.gif
Atsakyti
Labai norejau i liezuvi auskaro,bet mama neleido lotuliukas.gif o daba tai bijociau,dar svepla likciau ir tai r raides neistariu iki galo lotuliukas.gif o dar jei kokius receptorius mano uzkabins,tai skonio nejausiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 12 24, 23:09)
Labai norejau i liezuvi auskaro,bet mama neleido  lotuliukas.gif  o daba tai bijociau,dar svepla likciau ir tai r raides neistariu iki galo  lotuliukas.gif  o dar jei kokius receptorius mano uzkabins,tai skonio nejausiu  g.gif  biggrin.gif

cia tau mama pripasakojo tokiu istoriju?=))) man tai kad atkalbet sake kad lieka skyle liezuvy kai issiimi auskara biggrin.gif et ko tik neprisigalvoja...
su Kaledom visas! ;*
Atsakyti
O tikrai, kaip dėl šveplavimo? Ar laikinai gali taip būti, ar ir visą laiką gali likt švepla? blush2.gif Vat dabar dar ir sirguliuoju, tai bijau ar nieko tokio nebūtų prasivėrus...uoj ech
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indreaja: 25 gruodžio 2007 - 18:58