Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(borooze @ 2007 12 12, 01:03)
Sekmės gyjant  4u.gif  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
vakar ir as nutariau pasidaryti sau kaledine dovana smile.gif nuejau klaipedoj i viena grozop salona ir isiveriau auskariuka i liezuvi. labai senai norejau bet vaikinas tam nepritare, bet vakar kazkaip sutiko smile.gif na ka galiu pasakyti is pradziu kol ivere tai nieko baisaus nebuvo, bet ant vakaro negalejau net pakalbeti smile.gif liezuvis labai istino, seiliu daug, ryti sunku smile.gif bet sendien jauciu tik istinusi liezuvi ir truputi skaudanti, bet tai nera taip baisu. tikrai sakau kad jai labai norit tai reikia smile.gif Juk grozis visada reikalauja auku 4u.gif
Atsakyti
sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
dziugu, kad pasiryzai.... Juk grazu ir smagu tureti auskariuka smile.gif

tos kurios turite auskariukus, papasakokite kokius burbuliukus nesiojat?
Atsakyti
Niu va, turiu ir as sita dziaugsma savo liezuvyje jau 5 metai thumbup.gif Nesioju burbuliuka viena is didziausiu. Anksciau, mazdaug pora metu po pradurimo nesiojau toki mazyli, bet tada nutariau kad reikia didesnio. Tai dabar ir gyvenu su tokiu dideliu burbuliuku. Galiu pasakyt viena juokinga dalyka - liezuvis taip priprato prie to svorio, kad kai issiimu auskara (jei pvz reikia pas stomatologa koki eit), tai as galima sakyti jo nejauciu, liezuvis kaip besvoris pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Aš nešioju paprastą juodą. Man gražiausia smile.gif
Atsakyti
na kol kas as nesioju paprasta auskariuka, bet labai noriu su akute. na kol kas man ir sitas kazkaip maisos biggrin.gif reikia dar priprasti. kiek laiko mazdaug skauda ta liezuvi po prasiverimo? ir ar greit prie jo priprantama. ir kada geriausia pasikeisti auskariuka? oi kiek daug klausimu bet man labai smalsu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai jau trecia diena pro pradurimo liezuvio neskaudejo..num tik valgant, o dbr jau pusantros savaites praejo tai jei burbuliukas nesimaisytu tai jausciausi kaip ir nebutu ausakro:)
Atsakyti
QUOTE(kasante @ 2007 12 21, 21:00)
man tai jau trecia diena pro pradurimo liezuvio neskaudejo..num tik valgant, o dbr jau pusantros savaites praejo tai jei burbuliukas nesimaisytu tai jausciausi kaip ir nebutu ausakro:)

Geriau tegu truputuka pasimaiso, nes veliau prades atrodyt, kad gimei su tuo auskariuku, taip jo nejausi:D
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2007 12 21, 21:12)
Geriau tegu truputuka pasimaiso, nes veliau prades atrodyt, kad gimei su tuo auskariuku, taip jo nejausi:D

tai istikro pagalvojau kad tikrai geriau kai dar jauciu kad kazkas yra ir atsargiai valgau, nes buna sukandu ta burbuliuka, bet nestipriai, o kai nejausiu tai baisu net pagalvoti, reikes paskui lipdyt dantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasante @ 2007 12 22, 15:35)
tai istikro pagalvojau kad tikrai geriau kai dar jauciu kad kazkas yra ir atsargiai valgau, nes buna sukandu ta burbuliuka, bet nestipriai, o kai nejausiu tai baisu net pagalvoti, reikes paskui lipdyt dantis biggrin.gif

Tai dar nieko, kai truputuka sukandi smile.gif man tai kelis kartus skaniai bevalgant teko taip ta burbuliuka krimstelk, kad galvojau arba dantu emalis leks velniop, arba kazka padarysiu auskarui. Bet gerai, kad kol kas viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
va va apie ka as ir kalbu, valgau taip atsargiai, nes pati liezuvi skauda ir i ta auskariuka bijau ikasti, bijau patempti ta vieta, nes tas pats durimas skauda ir truputuka po liezuviu. nezinau ar taip turi buti ar cia tik man , nes skauda kakla ir net tada kai spaudau, ar gali but nuo auskariuko? niekada to nera buve g.gif ir toks kaip sutapimas dabar, galvoju gal cia tas auskariukas kaltas unsure.gif
Atsakyti