Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(Ramsyte @ 2007 11 17, 17:18)
O kur Kaune galima nusipirkti auskariuku y liezuvi? Zadu vertis ir noriu nedidelio su balta akute  blush2.gif

mazojoj indijoj,undinej ten kur veria ,centre ne vienoj parduotuvej. ir seip visur kur buna papuosalu dazniausiai buna reikia tik paklaust ! 4u.gif
Atsakyti
bet graziu Lietuwoje nera auskariuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 11 18, 16:21)
bet graziu Lietuwoje nera auskariuku  schmoll.gif

yra tik reikia paieskoti pas mane vos ne visos drauges su tais auskariukais ir kiekviena randa kazka idomaus nusipirkti, tai kokia aki tai kokia roze tai seip koki kringeli , aisku ne toks didelis pasirinkimas kaip kokios anglijoj bet vistiek galima sau rast kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2007 11 19, 12:07)
yra tik reikia paieskoti pas mane vos ne visos drauges su tais auskariukais ir kiekviena randa kazka idomaus nusipirkti, tai kokia aki tai kokia roze tai seip koki kringeli , aisku ne toks didelis pasirinkimas kaip kokios anglijoj bet vistiek galima sau rast kazka  ax.gif

aisku galima smile.gif bet prisiziurejau internete kokiu groziu yra uzsienyje tai man LT dabar nieks negrazu..waikstau su paprastu brubuliuku ir raudona akute jame mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš keletą mėnesių įsivėriau ir aš, nors svajojau jau senokai ax.gif
Vėriausi pas savo kosmetologę. Kelias dienas pamaudė liežuvį, po to dar porą savaičių buvo patinęs (nors nesijautė, tik pagal auskarą mačiau). Liepė skalaut medetkų tirpalu, sūriu mineralinių, ale nieko nedariau laugh.gif Dabar džiaugiuosi auskariuku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2007 11 18, 17:21)
bet graziu Lietuwoje nera auskariuku  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Apvaikščiojau ne vieną parduotuvę, vis klausinėjau, tai turėdavo po maximum keletą ir nė vieno gražaus doh.gif Reiks dar pabandyt mažojoj indijoj, ten dar nebuvau ax.gif
Atsakyti
Ir as ta beda turiu, kad nerandu graziu auskariuku..... jei kas rasit, praneskit wink.gif
Atsakyti
tai va ir as sian isiveriau auskariuka i liezuvy. siaip bijau skausmo lb, tai kai nuejau klausiu: uzsaldot? sako: uzsaldom. num tai gerai galvoju, tada veriuosi, laukiu kada uzsaldys ir tik jauciu kad jau adata pervere blink.gif biggrin.gif tai va apgavo mane, bet ir neskaudejo, tik tox keistas nemalonus jausmas, i ausis veriantis jauciu labiau skaudejo biggrin.gif nors jau nelabai pamenu..tai va zodziu, laukiau kol skaudet prades, tai tik tox aptirpes liezuvis visa diena ir kai kalbu ar ryju seiles skauda, o siaip normaliai lyg ir, gurksnoju vandenuka salta visa diena ir net neistino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasante @ 2007 12 11, 01:43)
tai va ir as sian isiveriau auskariuka i liezuvy. siaip bijau skausmo lb, tai kai nuejau klausiu: uzsaldot? sako: uzsaldom. num tai gerai galvoju, tada veriuosi, laukiu kada uzsaldys ir tik jauciu kad jau adata pervere  blink.gif  biggrin.gif tai va apgavo mane, bet ir neskaudejo, tik tox keistas nemalonus jausmas, i ausis veriantis jauciu labiau skaudejo biggrin.gif nors jau nelabai pamenu..tai va zodziu, laukiau kol skaudet prades, tai tik tox aptirpes liezuvis visa diena ir kai kalbu ar ryju seiles skauda, o siaip normaliai lyg ir, gurksnoju vandenuka salta visa diena ir net neistino smile.gif

kur vėrėtės? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 11 gruodžio 2007 - 12:40
QUOTE(borooze @ 2007 12 11, 13:39)
kur vėrėtės?  blush2.gif

kaune, undinej, tabu studija smile.gif tai nzn arba lb gera vereja buvo, arba man tiesiog siaip pasiseke ax.gif sian is vis jau beveik nejauciu, tik valgyti tai skauda, tai tik geriama jogurta vartoju, o vakar is vis nieko nevalgiau, baisu man judint ta liezuvy, stengiuosi kuo maziau kalbet, gal del to ir netinsta smile.gif
Atsakyti
Sekmės gyjant 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
turiu ir aš tą džiaugsmą.
vėriaus airijoj, be užšaldymo/nuskausminimo biggrin.gif pasiimė liežuvį, adatą, bakst ir yra biggrin.gif
neskaudėjo. nešveplavau, pilnai sugijo per savaitę rolleyes.gif
dantukam kenkia, jei makaluojies pastoviai burnoj su tuo auskaru.
Atsakyti
o as jau apie menesi su tuo auskaru... kartais jauciu tempima liezuvyje, bet gal praeis kada nors.... biggrin.gif siaip fainas jausmas man su tuo auskaru... wink.gif
Atsakyti