Tai kam tada čia rašote? Manau, kad tos/tie, kurie veriasi, tai žino dėl kokios priežasties tai daro. Aišku nekalbu apie 13mečius..
QUOTE(SeSe @ 2007 10 31, 00:05)
Tai kam tada čia rašote? Manau, kad tos/tie, kurie veriasi, tai žino dėl kokios priežasties tai daro. Aišku nekalbu apie 13mečius..
as tik paklausiau kam jis reikalingas
jei neklystu kažkuriame forume buvo aiškiai parašyta kodėl norima auskaro liežuvyje kadangi čia matau daug nepilnamečių ... nesinori smulkiai aiškinti kodėl?
Turiu auskariuka liezuvi ir visai nesigailiu, niekada neisgailejau ;P Labai faina, net didziuojuosi kad ji turiu Nu tai va, skausmo bijot tikrai nereikia ens nera jis toks ir didelis. Kai veria uzsalo, nors man neuzsalde, tai biski skaudejo. Poto sueme su tokiom znyplem lizuvi, istempe, ir idure su adata, poto prakiso ausakara ir viskas. Poto 3 dienas ziauriai skaudejo, sunku buvo valgyt, kalbet, nuryt seile. Nors pirma diena jau pica valgiu ;D is pradziu kai valgai tai toks jaumsa skad kazkas bunoj ir norisi ispjaut. O po savaites mazdaug praeina skaumas, o patinimas gal po menesio kokio. Gali puliuot ar kraujas begt siek tiek, ia nieko tokio jei neskauda ;P O dabar jau viskas ok, paie 2men.turiu, reiks i mazensi persivert nes ju peeeer didelis sekmes, ir patariu vertis, nesigailesi. Ti var geriau kai jau bus plonas liezuvis persiverk i plastikini arba gumini, nes tas metalas gadina dantu emali labai ir dar + gali danti nusiskelt zaisdama su juo ;D
Papildyta:
Atsiprasau uz klaidas ir ne lietuviskas raides ;>
Papildyta:
Atsiprasau uz klaidas ir ne lietuviskas raides ;>
as jau 3 dienas su auskaru ir dar nesigailiu, nors pajauciau sveplavima menka, sunku valgyti, kalbeti, bet dziaugiuosi kad ryzausi prasidurti...
kiek pamenu, sake, kad jau po 2sav bus galima persiverti auskara i mazesni... laukiu kada liezuvis atitins ir galesiu pasikeisti auskara ir mazesni ir grazesni
kiek pamenu, sake, kad jau po 2sav bus galima persiverti auskara i mazesni... laukiu kada liezuvis atitins ir galesiu pasikeisti auskara ir mazesni ir grazesni
QUOTE(organizatore @ 2007 10 24, 21:56)
man kai ivere auskara i liezuvi, jis buvo ilgesnis, nei tas kuri po to nusipirkau...o pirkau nauja, nes rutuliukas nakti atsisuko ir prarijau
siaip, kiek as pamenu tai jau po 2savaiciu galima vertis nauja, trumpesni auskara... nes tas ilgas labai malasi po burna, kai sugyja pilnai liezuvis...
Aš jau beveik metai su tuo pačiu auskaru, kurį įvėrė. Ir nieko jis nesimaišo man
QUOTE(organizatore @ 2007 10 24, 20:56)
man kai ivere auskara i liezuvi, jis buvo ilgesnis, nei tas kuri po to nusipirkau...o pirkau nauja, nes rutuliukas nakti atsisuko ir prarijau tai pirkau toki su akute o pries pora savaiciu dar viena auskara nusipirkau, jie gaminami is to pacio metalo, kaip ir tie ,kuriuos iveria, viskas ciki
ir man tai buvo viena kart kai valgiau sprangia vistyte ir prarijau auskara netik burbuliuka ( o tai buvo juoko visiem kai pasakojau) , tada buvo sekmadienis ir galvojau nebus kur pirkt cia jau pries tris metus, tai pasistengiau skrandzio turini sugrazint laukan ...zodziu sitos dalies nepasakosiu , esme tame kad buvau nesenai isiverus gal kokius 4 men o gal daugiau, ir galvojau kad tik neuzgytu, nes jau buvau uzturejus anksciau tokia patirti namie besitvarkydama issiveriau galvojau duosiu pailset ir po poros val ziuriu kad skilute tiek susitrauke kad neina auskaro ivert bet vargaisnegalais as ten maskatavau ten ir igrudau drastiskai tikiuosi supratot mano rasleva
O kur Kaune galima nusipirkti auskariuku y liezuvi? Zadu vertis ir noriu nedidelio su balta akute