Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(ausraiii @ 2007 10 25, 18:27)
bet gal darbe liežuvio rodyti nereikia? biggrin.gif  jei nenori, kad žinotų tie kuriems visai nebūtina žinoti, tiesiog nesakyk ir nerodyk, iš kokių 100 žmonių, gal 1 pastebės netyčia cool.gif  O verkis penktadienį, ir pirmadienį jau visus nepatogumus būsi pamiršus.  thumbup.gif  Svarbiausia, kad tik tikrai to norėtum, tai tada vieną kartą imk ir pasiryšk. thumb_yello.gif   thumbup.gif

teisybę sakot... bet ir kaip benorėčiau iki Naujų metų niekaip neišeis... doh.gif nebent spjausiu į viską pasiimsiu atostogų ir... įgyvendinsiu svajonę... mirksiukas.gif

prisižiūrėjau aš nesenai baisių vaizdų - infekcijų - tai buvo rankos nusvirusios... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borooze: 25 spalio 2007 - 17:49
As tai labai labai labai noriu, bet taip ziauriai noriu.... tongue.gif
Atsakyti
as irgi labai noriu auskaro liezuvy, bet dabar labai blogas kraujas pas mane,tai bijau,kad visai negis pravertas liezuviukas.. ;/ palauksiu pavasario smile.gif
Atsakyti
niu jus laukit, o man beliko pirmadienio sulaukti.... smile.gif vaje, kaip noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2007 10 27, 17:32)
niu jus laukit, o man beliko pirmadienio sulaukti.... smile.gif vaje, kaip noriu tongue.gif

kur versitės? smile.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeee, as jau su auskaru.... kol kas makaluojasi liezuvyje, kazkas trukdo, bet siaip faina...
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2007 10 29, 22:53)
jeeeeeeeeeeeee, as jau su auskaru.... kol kas makaluojasi liezuvyje, kazkas trukdo, bet siaip faina...

kur verėtes... kaip jausmas blush2.gif
Atsakyti
veriausi pasilaiciuose, kazkokiam grozio salone... jausmas labai idomus, negaliu dabar net apsakyti... smile.gif
Atsakyti
ryte visai nebuvo istines liezuvis, nieko blogo nejauciau, ir drasiai kalbejau su visais, tik sveplavau biskuti... bet dabar, si vakara, jau jauciu patynima ir skausma... sad.gif
ziuresim kas bus ryte
Atsakyti
Įdomiai, kad svaitės pradžioje dūrėtės... ax.gif
Atsakyti
nes nuo pirmadienio man prasidejo atostogos smile.gif
Atsakyti
Man tai pvz.kaip slykstu auskaras liezuvyje,tik nesupykite,ir aplamai nesuprantu kam reikalingas jis isvis,negi vaiksciosi liezuvi iskises ir visiems rodysi tongue.gif
Atsakyti