Merilinoje ji dirba.
Buvau pas sios temos pradzioje pamineta kirpeja - Egle is Kalvariju g. 77.
Sutikau ja vos uzejusi i kirpykla, tai ji pasiule man sestis ir pasake, kad eina parukyt. Na, kad teko pora min palaukti, tai nieko baisaus, bet nebutina klientems aiskinti, ka tu veiksi (aisku, kvapas po to isduoda)
Tradicinis klausimas - "ka darom?", jokiu bandymu pasitikslinti, ka turiu omeny (nebent as labai gerai moku paaiskinti )
Dar tokios agresyvios kirpejos nesu maciusi "Piktai" plove galva, stipriai maige masazuodama, jokio relakso.
Kai dziovino fenu - atrode, kad plaukus nuraus, tikrai agresyviai juos tampe sepeciu, ne karta skaudziai uzkliude ausis. Na, as zmogus kantrus, tai nieko nesakiau, galvoju, paziuresiu, koks bus rezultatas
Kirpo "ant greicio", uztruko vos 20 min, per kitas 10 min susukavo, taigi, uz pusvalandi jos LABAI SKUBOTO (kaip man pasirode) darbo sumokejau 30 Lt. Graziam salone, kur man svelniai galva ismasazuoja, "po plaukeli" isglosto- iskarpo ir skiria 1 val., sumoku 45 Lt.
Taigi viskas tarsi nenaudai pirmosios kirpyklos, isikurusios pusrusyje, kur darbuotojai ir klientai dirba/laukia gan susigrude...
O tiesa, rezultatas ant plauku - susilaikysiu nuo skubotu vertinimu, palauksiu, kol "susigules". Nieko baisaus nepadare, bet iskarpe labai smarkiai (o visi kirpejai kaip susitare man aiskindavo, kad stiprus iskarpymas ir dideli ilgiu skirtumai mano ploniems besisiausiantiems plaukams netinka).
Tai tiek mano ispudziu, gal kam pravers
Sutikau ja vos uzejusi i kirpykla, tai ji pasiule man sestis ir pasake, kad eina parukyt. Na, kad teko pora min palaukti, tai nieko baisaus, bet nebutina klientems aiskinti, ka tu veiksi (aisku, kvapas po to isduoda)
Tradicinis klausimas - "ka darom?", jokiu bandymu pasitikslinti, ka turiu omeny (nebent as labai gerai moku paaiskinti )
Dar tokios agresyvios kirpejos nesu maciusi "Piktai" plove galva, stipriai maige masazuodama, jokio relakso.
Kai dziovino fenu - atrode, kad plaukus nuraus, tikrai agresyviai juos tampe sepeciu, ne karta skaudziai uzkliude ausis. Na, as zmogus kantrus, tai nieko nesakiau, galvoju, paziuresiu, koks bus rezultatas
Kirpo "ant greicio", uztruko vos 20 min, per kitas 10 min susukavo, taigi, uz pusvalandi jos LABAI SKUBOTO (kaip man pasirode) darbo sumokejau 30 Lt. Graziam salone, kur man svelniai galva ismasazuoja, "po plaukeli" isglosto- iskarpo ir skiria 1 val., sumoku 45 Lt.
Taigi viskas tarsi nenaudai pirmosios kirpyklos, isikurusios pusrusyje, kur darbuotojai ir klientai dirba/laukia gan susigrude...
O tiesa, rezultatas ant plauku - susilaikysiu nuo skubotu vertinimu, palauksiu, kol "susigules". Nieko baisaus nepadare, bet iskarpe labai smarkiai (o visi kirpejai kaip susitare man aiskindavo, kad stiprus iskarpymas ir dideli ilgiu skirtumai mano ploniems besisiausiantiems plaukams netinka).
Tai tiek mano ispudziu, gal kam pravers
O apie Daiva is Merilin ka manote?
QUOTE(kismet @ 2007 04 02, 12:05)
Ohoho...
Kerpuosi pas ją jau ne vienerius metus, geriausia draugė iš kito miesto galo irgi pas ją važinėja, dukros taip pat su savo fantazijomis tik pas Eglę eina...
Vienintelis blogas įspūdis buvo, kai kartą užsirašinėjau kirpimuisi telefonu, ir mergina blogai užrašė, atėjau - o Eglė užsiėmus iki pat vakaro, ir jokio sprendimo nepasiūlė, tai iš piktumo nulėkiau į pirmą pasitaikiusią kirpyklą ir apsikirpau. O šiaip visada viskas čiki...
QUOTE(Shalimar @ 2007 03 30, 12:19)
Aciu labai Prie pat mano darbo, tai sakau pasidomesiu O pas ka kerpiesi, ar visos (visi) ten geri? Maciau tik iskaba kolkas Ir kiek moteriskas kirpimas kainuoja?
kirpėjos tai visos nebloghos ,bet aš turiu savo mėgstamiausią tai Lilią o kirpimas tai kažkur su pašukavimu 25-40lt.dar nuo plaukų priklauso o dažausi pas Danutę nors vyresnio amžiaus bet kruopščiai daro savo darbą
[
nu jo nueini atsipalaiduot, o gaunasi...
nu jo nueini atsipalaiduot, o gaunasi...
Yra tokiu draskytoju, viena karta ir as pataikiau. tai kas minute siuliau svelniau dirbt.
Sweiki
Gal kas lanketes salone Stiliaus studija.
Galvoju i ji eiti,idomu butu atsiliepimus paskaityti...
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 05, 20:05)
Sweiki
pilna tu stiliaus studihu,gal galetum konkretizuot?
Atsiprasau,nezinojau,kad ju daug yra...
As turejau omenyje Stiliaus studija Raugyklos g. 19
As turejau omenyje Stiliaus studija Raugyklos g. 19