QUOTE(Lina444 @ 2007 07 14, 14:03)
Va čia tai geras
niekada sau šitiek neleisčiau
maksimum iki 200 litukų su dažymu ir tai į kokį pusmetį, ir tai daug išeina, o čia 400 niekada
ir aš norėčiau išgirsti komentarus kurios čia taip piiiiiiiiiigiai kerpasi kokius stebuklus tas kirpėjas padaro
Aš daug brangių kirpyklų patirties neturiu/ Bet prieš kokius 8-9 metus kirpausi/dažiausi Sugiharos g. Ten gal pusę metų kas mėnesį vaikščiojau, ir visada maždaug normaliai apkirpdavo ir tt (gal uz 200 lt, nebepamenu) o Tada...Suplojau apie 400 lt. ir žliumbiau minimum pusę metų, kol ataugo ir tt. Kai sakiau, kad tokios spalvos/trumpumo ir tt nenoriu, nieks neklausė, darė viską pagal save, gi ekšpertai.
O aš tuomet tebuvau savimi menkai pasitikinti niolikmetė, pabandyk pasipriešint "stilistų komandai"
Nukirpo trumpai, nudažė ryžai, suvėlė ant galvos 50metės veltinį (tokį iiiilgą išpūstą/suveltą/cementinį čiūbą, nesiderinantį nei prie drabužių, nei prie stiliaus) , kurį iš kart nešiau į tuliką ir kišau po kranu. Ir Po Šito dar registratūroj paaiškėjo, kad kaina Tokia
Susimokėjau, padėkojau už gerą Pamoką ir daugiau kojos nekėliau į tą vietą
Man liko nuomonė, kad einant pas superbrangius Ekspertus visada yra rizika, kad tavo nuomonę nurašys ir nukirps savaip. Nors gal dabar taip jau nebedaro, kai didesnis kirpyklų pasirinkimas, gal labiau įsiklausoma į kliento nuomonę...
QUOTE(robertaslt @ 2007 07 15, 20:20)
paloma picaso... kestutis is zurnalu... mantas... ir dar daug tokiu... tut ni mantas a manda ni kestutis a *****/.... naehalo takih s dereven i teper stilistai i prut bliad dojarki kotorye do stiliusa jak do paryzu. jobanye litovcy klumpi nadeli i u nih stilius. nu prosto nuo iki stilius. gyvenimo budo zxunalas. posedis ministerijoje... vy lucse rabotaite a ni sdes posedisy o stiliuse raskatyvaite. posmotrite na etu otstaluju stranu v kotoroi my zyviom? cto u nas est? klumpes kankles cepelinai i vedarai.... tak vot ob etom i pisyte.
Abejoju, ar šitą parašęs žmogus gali būti blaivo proto ar stovio
Turbūt ryte net nebeatsiminė, ką keverzojo