QUOTE(monikaz @ 2007 06 22, 19:29)
na ka tik is K. Rimdziaus grizau. Yra visokiu ispudziu. Jis charizmatiskas vyras ir jo balsas labai sodrus
, jis tikrai nepasikeles, bet tikrai zino savo verte. Man nepatiko, kad reikejo laukt, o mano laiku dar viena mergina buvo uzrasyta. Pradzioje pralaukiau apie 40 min kol jis atejo, po to mane kazkokia mergina paruose dazymui, dar pralaukiau 15 min kol prades dazyt, tada sutepe dazais, aisku vel laukiau (bet cia aisku, kodel
), po to plove galva kazkokia mergina apie 10 min ir vel laukiau kirpimo apie 15 min... Jei nebutu buve to laukimo, tai buciau sutaupius apie 1,5 val.... Man tai daug! Buvau ruda, esu tokia medaus atspalvio. Sviesi man tinka, sutinku, tik kirpimas vizualiai niekuo nesiskiria nuo kitu kirpeju pas kuriuos buvau. Aisku, tikraja nuomone pasakysiu, kai pirma kart issiplausiu galva ir turesiu susitvarkyt bei kai plaukai ataugines.
Tiesa, uz viska sumokejau 170 lt. Panasiai mokedavau ir kitur.
Taigi taigi, tikiuosi viskas ten pas tave grazu, tiek dabar, tiek isplovus galva, tiek kai ataugines..
As esu patenkinta jau koks pora menesiu, ir plaukai nereikalauja perdidelio demesio nei anksciau, viskas super, ataugineja lab,graziai. O del visokiu ispudziu pabuvus pirma karta pas ji - tai pritariu, uz tokia kaina, varda - jau galetu paisstengti visoms klientems but demesingas, ir elgtis atitinkamai, taip savo reitinga galetu pakelti dar auksciau, taciau cia jau visokie subtilumai, ir jo trukumai.. Bet yra ir privalumu, didziausias ju manau rezultatas, jei klienta jis tenkina 100proc, tai svarbiausia. O beja, kita kart jau galesi lyginti ir rinktis, taip issirinkdama patikimiausia savo plauku stilista