QUOTE(Lina444 @ 2007 05 05, 11:07)
Na o kaip įspūdžiai kiek suplojai
kaip kirpaisi
aš užsirašius pas jį gegužės 31-ai bet vyrelis taip mane atkalbinėja sako kad tik neičiau pas jį nes jau labai brangiai lupa tai tokia esu pasimetus
sako aš už 10 litų apsikerpu otu tipo vos ne už šimtą
ak tie vyrai
tai tokia pasimetus esu kai kasdien iš vyro išgirstu tą patį
papasakok savo įspūdžius
nes negaliu apsispręsti
Ispudziai tokie, nuvariau sutartu laiku, prieme dar po pusvalandzio. Greitai aptarem ka darysim (daziau ir kirpau), puikiai suprato mane (reikalavimu dideliu nekeliau
) papasakojo kaip jis mato, ka siulytu, teip sutare ir pradejom. Spalvyte gavos labai naturali, patiko (kadangi pries tai tik sruogom dazydavau, buvau kiek nusviesejus), tai cia man kaip ir ekstrymas
, o kai paeme i rankas zirkles pagalvojau man sakes
jis taip uztikrintai, paprastai greitai tik viens du ir padare ka reikejo, pakarpe prieki, o ilgi palikom, kaip ir taremes. Islygino plaukucius, be jokios chemijos iki siol puikiai laikos (net ir is ryto atsikelus galejau begt tiesiai i darba), zodziu nuotaika puiki, ir negaila tu litu kaip pusmeciui (170 kadangi ilgas plaukas, daug dazu.. manau del to), o rezultatai puikus, atrodo KAIP MAN , tinka, jauciuosi gerai, ir prabangiau dabar atrodo, tiek palaidi, tiek suristi
Draugas pagyre, neklause kiek kastavo , tai pati ir nesakau (kuo maziau zino apie tokius reikalus tuo geriau)
, bet kad merginoms plaukuosena patvarkyti kainuoja daug daugiau nei vyrams, tai cia faktas, jeinorime buti grazios aisku
Papildyta:
ir dar.. niu nepigiai nepigiai, aisku noretus moketi maziau (jei nebuciau dazius tiek tikrai nereiktu
) bet bent karta po kirpyklos jauciuosi kiek pasikeitusi ir patenkinta tuo ka matau, del to si kart esu rami, ir patenkinta
Papildyta:
minejau ar ne? .. einu i kirpyklas retai, kas pusmeti kazkur ne dazniau, jei reiktu kas tris ar keturis men, pagalvociau ( del kainos ) sekmes