QUOTE(Latelle @ 2007 04 27, 15:11)
Gal kas girdejot apie stilista Vaida? O Rimdzius kur dirba? Jis ka nors gali sugalvoti su ilgesniais plaukais nenukirpant juos trumpai?
Apie Vaida tai nežinau, o Rimdžius dirba figaro salone kur yra'' Grand duke palace ''šiaip sakė kad gegužės pradžioje išsikrausto į kitas patalpas na bet čia išsprendžiamas reikalas nes galima pasiskambinti jis tikrai tik už ilgus plaukus nes vis kartojo ar negaila ilgų plaukų kirpt bet kas dėl ilgio tai nepergyvenk kiek pasakiau iki kur kirpti ir kvit tiek ir nukirpo nei daugiau nei mažiau o sugalvoti iš ilgų plaukų jau tikrai ką sugalvos patars juk jis stilistas dizaineris aš ir nežinojau kaip kirptis užtat ir ėjau pas jį na ir skųstis negaliu viskas tiko ir patiko kaip patarė kirptis taip ir paklausiau ir o ir jis pats toks paprastas,nuoširdus pasitiko mane atrodo kad šimtą metų būtum pažįstami na vienu žodžiu jaučiasi labai laisvai ir visą kirpimo laiką kalbėjo su manim, aišku nekibino o kalbėjo kaip plaukus prižiūrėti,apie plaukų slinkimą ir t.t na vienu žodžiu eisiu neužilgo ir vėl na o apie Vaida gal kas parašys nes aš nieko nežinau ir kažkaip negirdėjau tikrai neblogai būtų išgirsti nuomonę apie dar viena stilistą