QUOTE(SkyLy @ 2007 04 22, 14:55)
lietesi jis ir prie mano galytes...jis is tikruju jau senokai lietuvoje,net sneketi ismoko lietuviskai...kagi anksciau jisai dirbo verslo centre jogailos gatvej,o dabar atsidare salona netoli lukiskiu aikstes...na as jam kirpt neleidau,nei dazyt,tik sukuosenas ne karta dare,taciau drauge tai gerai nukirpo,taciau kai pas ja tokie plaukai tai daryk ka nori gerai atrodys.
rimdzius tai gal ir neblogas,bet jo lygio meistu yra dar keletas,o pr jis nebloga pasidares..beje,kad pas ji "zvaigzdes "kerpas tai neturetu ispudzio daryti,nes jo geriausia drauge armoskaite,tai ka as zinau kaip atrodo..man kai jis dare tai didziulio ispudzio nepadare..
andis man kaip zmogus nepatinka...
rimdzius tai gal ir neblogas,bet jo lygio meistu yra dar keletas,o pr jis nebloga pasidares..beje,kad pas ji "zvaigzdes "kerpas tai neturetu ispudzio daryti,nes jo geriausia drauge armoskaite,tai ka as zinau kaip atrodo..man kai jis dare tai didziulio ispudzio nepadare..
andis man kaip zmogus nepatinka...
O kodel tu jam neleidai savo plaukuciu kirpt?
As pas Rimdziu irgi uzsirasiau, bet dideliu noru pas ji nedegu, nezinau kodel. Kazkaip man visu galu meistras didelio pasitikejimo nekelia, ir siuva ir kerpa ir sukuosenas daro. Neziurint i tai kad pas ji uzsirasiau dar dairausi kito varianto ir paskaiciau apie ta itala.
Cia mergina gerai atsiliepe apie beze salona(ar kaip jis ten vadinasi)