nu padekit....
negaliu ikelt gyvunelio nuotraukos į tema
QUOTE(filifjonka @ 2005 04 28, 12:54)
Gali pirmiausia tą nuotrauką įsikelt į inetą, o paskui į temą Pvz, prisiregistruok prie www.photobucket.com ir dekis sau fotkes į sveikatą
QUOTE(inguska-voveruska @ 2005 04 18, 13:03)
O kaip ištrinti foto iš galerijos?????
Aš nurodau trinti, o man išmeta lentelę:
,,Ar tikrai norite ištrinti? Šio veiksmo atšaukt nebegalima"
O ką tada daryt? Nėr ką spaust. Aš noriu ištrinti
Aš nurodau trinti, o man išmeta lentelę:
,,Ar tikrai norite ištrinti? Šio veiksmo atšaukt nebegalima"
O ką tada daryt? Nėr ką spaust. Aš noriu ištrinti
Aš irgi labai norečiau to paties sužinoti Gal kas padetu šiuo klausimu bandžiau per turinio bloku nustatymus,bet nieko neišejo
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 04 28, 19:42)
Gali pirmiausia tą nuotrauką įsikelt į inetą, o paskui į temą Pvz, prisiregistruok prie www.photobucket.com ir dekis sau fotkes į sveikatą
Iekeliau nuotraukeles i www.photobucket.com . Bandydama ikelti i tema spaudziu IMG, bet man paraso, kad dinaminiu puslapiu ikelti negalima ar kazkaip panasiai. Ka netaip darau?
QUOTE(Simona @ 2005 05 01, 12:15)
Iekeliau nuotraukeles i www.photobucket.com . Bandydama ikelti i tema spaudziu IMG, bet man paraso, kad dinaminiu puslapiu ikelti negalima ar kazkaip panasiai. Ka netaip darau?
Nežinau, kodėl negali ... pas mane viskas veikia
Prasau pagalbos ,kaip istrinti nereikalingas nuotraukas is galerijos? Padekite!
Gavosi lygtais ikelti
QUOTE(Inga2 @ 2005 05 02, 14:15)
Prasau pagalbos ,kaip istrinti nereikalingas nuotraukas is galerijos? Padekite!
Na nejau niekas negali padėti? Prašau
Labas.Prašau paaiškinkit man,kodėl skyrelyje "Vaikiška technika"galiu įdėt nuotrauką, o "drabužiai ir avalynė" Vaikams - negaliu ??
na va pagaliau parašiau daugiau kaip 100 žinučių ir jau manaiu kad galėsiu kelti foto iš kompo....
žinučių rašymo lauke rašo kad galiu prisegti iki 2,3 MB , tačiau segant viso labo tik 95 KB foto , rašoma jog viršytas limitas???? foto noriu įkelti į rankdarbių skyrelį
naujo albumo kurimas kitame tinklapyje netinka...
todėl prašau pagalbos
žinučių rašymo lauke rašo kad galiu prisegti iki 2,3 MB , tačiau segant viso labo tik 95 KB foto , rašoma jog viršytas limitas???? foto noriu įkelti į rankdarbių skyrelį
naujo albumo kurimas kitame tinklapyje netinka...
todėl prašau pagalbos