Kaip jūs įsikeliat nuotraukas iš bitės,aš visaip bandau,bet man rašo:
Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif
nesuprantu ką darau blogai..paaiškinkit man,please
man ir neleidzia per ta img mygtuka
QUOTE(tindi @ 2005 03 29, 23:44)
man ir neleidzia per ta img mygtuka
Man leidžia, bet nerodo paties paveikslėlio Paklausiu admino. Gali būti, kad čia bitė neleidžia iš savęs kelti kitur
QUOTE(rima 55 @ 2005 03 30, 07:53)
Ištryniau visas nuotraukas ir noriu įkelti naujas, bet man rašo: "Jūs išnaudojote visą disko vietą" Nesuprantu
O kur trynei? Per "mano valdymo skydas"?
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 03 30, 10:58)
Atrodo per "galerija"
Dabar bandau ištrinti per "mano valdymo skydas" likusią antraštę, bet (na ir kvailai jaučiuosi) manęs klausia: ar tikrai norite ištrinti?
Tai kaip patvirtinti, kad tikrai? Nas tas mygtukas, kuris yra prie to klausimo "ištrinti"nesispaudžia.
Labai malonu, kad taip greitai pastebėtas buvo mano klausimas.
QUOTE(rima 55 @ 2005 03 30, 19:49)
Dabar bandau ištrinti per "mano valdymo skydas" likusią antraštę, bet (na ir kvailai jaučiuosi) manęs klausia: ar tikrai norite ištrinti?
Tai kaip patvirtinti, kad tikrai? Nas tas mygtukas, kuris yra prie to klausimo "ištrinti"nesispaudžia.
O per kur trini? Reikia eiti "Mano nustatymai" -> "Valdyti prisegtus failus" ir ten sudedi varneles, kurias fotkes nori ištrinti. Gale rasi mygtuką "ištrinti pažymėtus"
QUOTE(westa @ 2005 03 17, 10:28)
Norejau paklausti, kodel mano nuotrauku limitas tik 4.88 Mb . Specialiai paprasiau Supermamos kad istrintu mano visa didele tema is Stai mes kokie o vietos nepadidejo
Viksreli, o kaip mano klausimas
Juk virš tavo klausimo parašiau Reikia trinti "Mano nustatymuose", o ne "Stai mes kokie"
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 04 01, 11:01)
Juk virš tavo klausimo parašiau Reikia trinti "Mano nustatymuose", o ne "Stai mes kokie"
tai taip ir dariau, bet kad man iš viso teduota tik 4,8 MB, tai ka tiek limitas tėra? Aš galvojau kad daugiau